Eşimin sırrımızı benden habersiz kaynanama söylemesi beni çok üzdü

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3419
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

3419

Sonbahar yağmurları☘️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
1.695
1.592
83
Mrb bayanlar benim normal yolla çocuğum olmuyor tüplerim bağlı olduğu için kaynanmla dargındım geçen eşim hastalanınca geldiler barıştım ama içim hiç rahat değil ona karşı yapılan haksızlıkları unutamıyorum neyse geçen hafta da biz gittik görmeye kayınbabam torun istiyorum artık deyince eşim kaynanamı mutfağa alıp götürdü ve orada benim tüp bebekten başka şekilde çocuk sahibi olamayacağımı söyledi ne bileyim daha önce sinirlenince en ufak sorunları bile yüzüme vuran bi kadın bu fırsatı kaçırır mı acaba diye düşünüyorum duydum kaynanam aman olmuyorsa da olmasın dedi kadın zaten istemiyor çok aşikar sonra eşim biz karar verdik deyince iyi olsun bakalım canım biz ne diyebiliriz falan dedi sevindi göya ama sürekli kafam karışık bi kaç ay sonra tedaviye başlayacağız ama eşime çok sinirliyim neden onun ağzına laf veriyorsun diye onlar da benim ailem Sevinç'imi paylaşmak istedim diyor ama ben o kadın kocamın aklını karıştıracak yine diye korkuyorum

bi kere tüplerin bağlı olması bir kadının hatta bir çiftin en mahrem mevzusudur. anneye dahi söylenmez hani geçtim bu konuyu kullanacak kv.nin varlığını mahremiyete saygısızlıktır.
eşine kızmakta haklısın bir güzel ağzının payını ver ama çok da uzatma derim

Canım zaten söylemedik ve ben söylenmemesi gerektiğini ona baştan beri söyledim çünkü bu onların çözebileceği bi konu değil zaten bi destekleri olmadı bide dün çok sinirlendim dedim ki madem diyecektin o zaman sorun bende deseydin dedim

kadın ne desin?olmuyorsa olmuyor lafı,canınız sağolsun anlamına gelir.ha söyleyiş tarzı garip olabilir ama.altında bişey aramayın.
Canım zaten sorunlu olmasaydık pek umursamayacaktın belki bu kadar ama zaten nane molla ne gerek var o yüzden huylanmam kulaklarım neler duydu gözlerim neler gördü benim pek hırlı biri değil anladın mı yoksa destek olur bende ondan bunu saklamam ana olarak yardımcı bile olması lazım ama öyle biri değil işte

eşin ayıp etmiş ama kadın normal tepki vermiş.
Bi zahmet artık inşallah uğraşmaz benimle hele ki bu konuda bana bişey der veya ben birinden bişey duyarım o zaman hiç acımam çünkü çok hassasım

kayınpederin torun istiyorum diye uluorta söylemesi ayrı dengesizlik, eşinizin annesini mutfağa çekip sağlık sorununuzu söylemesi ayrı dengesizlik.
Evet çok sinirliyim

Anladigim kadariyla ikinci evliliginiz ve ik evlilikten cocuklariniz var. Kayinvalidenizin cocugunuz olmamasiyla ilgili ima yapmasi sacma degil mi sonucta bir kez dogurmussunjz.

Belki oglunun olmuyor diye korkuyordur

Anladigim kadariyla ikinci evliliginiz ve ik evlilikten cocuklariniz var. Kayinvalidenizin cocugunuz olmamasiyla ilgili ima yapmasi sacma degil mi sonucta bir kez dogurmussunjz.

Eşimin de bi oğlu var annesinde bide onlar torunları değil sonuçta annesi zaten göstermiyor çocuğu hiçbirine Almanya'da

Aynen canım öyle

Kısırlık zaten kusur değil ki bunun yanında daha önce çocuğunuz olmuş ve kısmet olursa da yeniden tip bebekle çocuğunuzun olma ihtimali var neden bunu kendinize dert ediniyorsunuz ki size bununla ilgili laf söyleyecek olursa da cevabını verirsiniz neden bunun altında eziliyorsunuz ki, eşinizin söyleme denilen bişeyi söylemesi yanlış ama mantıklı düşünememiş sanırım. Ama insanların torun istiyorum demeleri beni delirtiyor artık. Git marketten al iki kilo diyesim geliyor.

Eşim dost biliyor onu ama değil çok kızgınım gerçekten ben sinirli bi insanım bana o konuda bi soru veya başka bişey söyleyen olursa çok kötü kalbini kırarım nitekim eşime de günlerdir çok tepkiliyim benim kendi annemle bile enine boyuna konuşmadım ben bu konuyu çünkü tedavi olacağı zaman yanımda götüreceğim o zaman öğrenecek gerek Yok çünkü bence

Bunda saklanicak bir sey yok el degil onlar her ana baba bilmek ister bu durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…