Evet canım2. evliliğiniz sanırım?
Evet birden söyledi yani aklı sıra kaynanmlar belki bi yardımda bulunur ya yardımda bulunacak adam seni evlenirken her şeyden mahrum bırakmazdı kredi çekeceğiz çünkü tedavi içinBöyle bir sıkıntım olsa ki hiçbir şeyin garantisi yok, eşimin ailesine birşey demek gerekirse illa kendinde sıkıntı olduğunu söylemesini beklerim. Bu durumdan başınız ağrımadan eşinizle konuşun, tedavi sürecinde can sıkıcı laflara fırsat vermesin. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin.
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun cümlemizinBöyle bir sıkıntım olsa ki hiçbir şeyin garantisi yok, eşimin ailesine birşey demek gerekirse illa kendinde sıkıntı olduğunu söylemesini beklerim. Bu durumdan başınız ağrımadan eşinizle konuşun, tedavi sürecinde can sıkıcı laflara fırsat vermesin. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin.
Yaşattıklarını bana yaşattı canım başkasına değilO kadın diye bahsettiğiniz annesi, kumanız değil, panik olmayın.
Yaşattıklarını bana yaşattı canım başkasına değil
Kayınpederim bana karşı kötü değil yaşadığımı ben biliyorum o senin düşüncen hasta olduğumda yıkayamadıpım iki bardağı sinirlenince yüzüme vuran bi kaynana aramız kötüyken göya yanlışlıkla arkadaşının dul kızına kocamın numarasını verip pazartesi gecesi gecenin birinde Cuma mesajı çektiren bi kaynana benimkisi umarım açıklayıcı olmuştur kuzumEşinizin annesine çekip bundan bahsetmesinde ben ne bi art niyet ne bi anormallik gördüm biliyor musunuz? Belli ki kayinpeder sürekli torun torun diyor ve uzun zaman olmuş bi cevap almayalı. O da babasına söyleyemediği için anneyi çekmiş kenara sormuş. Burda ben kayinpeder in uluorta torun istemesine takıldım. Tek takıldığım bu yani. Bence buna alinin.
Aynen çok doğru bende bu düşüncedeyim en iyi arkadaşlarım bile bilmiyor çünkü bazen insanlar ağzından bişey kaçırıyor senin hassasiyetini unutup boş ver en iyisi içinde yaşamakHer ana baba bilmek ister ama her ana babanin bilmesi gerekmez.
Benimde bazi sorunlarim var ama ne benim ailem ne de esimin ailesi bilmiyor su an istemiyoruz diye biliyorlar.
Bir sorun oldugunu soylesem kaynanam kardesine soyleyecek o gelinine soyleyecek o yengesine soyleyecek vs vs. Sonra sagdan soldan bi sürü laf duyacagm ne gerek var? En iyisi kimse bilmesin en azindan kafam rahat bu konuda
Canım ne güzel yazmışsın da rahat duramaz o kaynanam benim yine yönetmeye çalışır beni kocamı kıskanıyor eşimi benden aşırı hem de kabullenemiyor hala evlendiğini o hep benim dediğim olsun vs bende sümsük değilim öyle bi dünya Yok diyorum ondan ters düşüyoruz zaten kıskançlığından kaşık kadar kaldı diyet yapıpta az daha ölüyordu zayıflama sevdası yüzündenHayat sevince guzel diye bi soz var ... bence sen kaynananin soyledigi herseyi iyi tarafa cek bu dedigimi gercekden uygula mutluluk oyunu oyna benim kayinbabam beni sevmiyordu istemiyordu simdi bayiliyor bana aramiz muhtesem...bu yontem sayesinde inan kjmle aram kotuyse muhtesem oldu...
Buna gelinlerede yaranilmiyor hakikaten ya !! Olmuyor diye aglasamiydi??kadın ne desin?olmuyorsa olmuyor lafı,canınız sağolsun anlamına gelir.ha söyleyiş tarzı garip olabilir ama.altında bişey aramayın.
İnsan olan için diyorsunuz İşte bakın kendi ağzınızla konunun sırrı da orada :)Buna gelinlerede yaranilmiyor hakikaten ya !! Olmuyor diye aglasamiydi??
Ayrıca hiçbir anne oğlunun eşinin çocuğu olmuyor diye sevinmez yüzünde vurmaz.. insan olan yapmaz.. bu bir hata yada kusur değildir. Kendini eksik hissetme konu sahibi herşey biz insanlar için
eşim sadece tek çaremiz tüp bebek Başka türlü olmuyor dedi onlardan bahsetmedi ama o ne anladı orası meçhulBu durum senin ozelin sen istersen anlatirsin. Acaba kendi spermlerinde sorun olsaydi varikoseli olsaydida bunkadar rahat mi davranirdi? Anlatmiycakti bence.. yatakta hangi pozisyonlarda sevistiginizide anlatinda tam olsun! Bu kadar neden sokuyorsunuzki insanlari isinize..cocugu olmuyor baska, tupleri kapali demek baska.. daha detayli anlatabildim mi?
Anne baba kari koca arasında olan sirrini herşeyi bilmek zorunda değil. Çünkü bilince ortalik karisir.Bunda saklanicak bir sey yok el degil onlar her ana baba bilmek ister bu durumu.
Mrb bayanlar benim normal yolla çocuğum olmuyor tüplerim bağlı olduğu için kaynanmla dargındım geçen eşim hastalanınca geldiler barıştım ama içim hiç rahat değil ona karşı yapılan haksızlıkları unutamıyorum neyse geçen hafta da biz gittik görmeye kayınbabam torun istiyorum artık deyince eşim kaynanamı mutfağa alıp götürdü ve orada benim tüp bebekten başka şekilde çocuk sahibi olamayacağımı söyledi ne bileyim daha önce sinirlenince en ufak sorunları bile yüzüme vuran bi kadın bu fırsatı kaçırır mı acaba diye düşünüyorum duydum kaynanam aman olmuyorsa da olmasın dedi kadın zaten istemiyor çok aşikar sonra eşim biz karar verdik deyince iyi olsun bakalım canım biz ne diyebiliriz falan dedi sevindi göya ama sürekli kafam karışık bi kaç ay sonra tedaviye başlayacağız ama eşime çok sinirliyim neden onun ağzına laf veriyorsun diye onlar da benim ailem Sevinç'imi paylaşmak istedim diyor ama ben o kadın kocamın aklını karıştıracak yine diye korkuyorum
Anlaşamadık başka birşey bu başka.. bu kadar kötü bir insan olduğunu sanmıyorum kvnizin.. bir arkadaşımda böyle nefret ediyordum kadın. Bileziklerini bozdu tüp bebek için.. hala kavga kıyametler o ayrı.. yapmayın bunu kendinizeİnsan olan için diyorsunuz İşte bakın kendi ağzınızla konunun sırrı da orada :)
bilmeleri iyi bişi değil mi,çocuk beklentisindeolmazlar en azından, eşin de bunalmıştır çocuk baskısından, naapsın adamEvet canım
Mrb bayanlar benim normal yolla çocuğum olmuyor tüplerim bağlı olduğu için kaynanmla dargındım geçen eşim hastalanınca geldiler barıştım ama içim hiç rahat değil ona karşı yapılan haksızlıkları unutamıyorum neyse geçen hafta da biz gittik görmeye kayınbabam torun istiyorum artık deyince eşim kaynanamı mutfağa alıp götürdü ve orada benim tüp bebekten başka şekilde çocuk sahibi olamayacağımı söyledi ne bileyim daha önce sinirlenince en ufak sorunları bile yüzüme vuran bi kadın bu fırsatı kaçırır mı acaba diye düşünüyorum duydum kaynanam aman olmuyorsa da olmasın dedi kadın zaten istemiyor çok aşikar sonra eşim biz karar verdik deyince iyi olsun bakalım canım biz ne diyebiliriz falan dedi sevindi göya ama sürekli kafam karışık bi kaç ay sonra tedaviye başlayacağız ama eşime çok sinirliyim neden onun ağzına laf veriyorsun diye onlar da benim ailem Sevinç'imi paylaşmak istedim diyor ama ben o kadın kocamın aklını karıştıracak yine diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?