Eşimin sırrımızı benden habersiz kaynanama söylemesi beni çok üzdü

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3419
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet birden söyledi yani aklı sıra kaynanmlar belki bi yardımda bulunur ya yardımda bulunacak adam seni evlenirken her şeyden mahrum bırakmazdı kredi çekeceğiz çünkü tedavi için

O kadın diye bahsettiğiniz annesi, kumanız değil, panik olmayın.

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun cümlemizin

Yaşattıklarını bana yaşattı canım başkasına değil

Eşinizin annesine çekip bundan bahsetmesinde ben ne bi art niyet ne bi anormallik gördüm biliyor musunuz? Belli ki kayinpeder sürekli torun torun diyor ve uzun zaman olmuş bi cevap almayalı. O da babasına söyleyemediği için anneyi çekmiş kenara sormuş. Burda ben kayinpeder in uluorta torun istemesine takıldım. Tek takıldığım bu yani. Bence buna alinin.

Kayınpederim bana karşı kötü değil yaşadığımı ben biliyorum o senin düşüncen hasta olduğumda yıkayamadıpım iki bardağı sinirlenince yüzüme vuran bi kaynana aramız kötüyken göya yanlışlıkla arkadaşının dul kızına kocamın numarasını verip pazartesi gecesi gecenin birinde Cuma mesajı çektiren bi kaynana benimkisi umarım açıklayıcı olmuştur kuzum

Aynen çok doğru bende bu düşüncedeyim en iyi arkadaşlarım bile bilmiyor çünkü bazen insanlar ağzından bişey kaçırıyor senin hassasiyetini unutup boş ver en iyisi içinde yaşamak

Canım ne güzel yazmışsın da rahat duramaz o kaynanam benim yine yönetmeye çalışır beni kocamı kıskanıyor eşimi benden aşırı hem de kabullenemiyor hala evlendiğini o hep benim dediğim olsun vs bende sümsük değilim öyle bi dünya Yok diyorum ondan ters düşüyoruz zaten kıskançlığından kaşık kadar kaldı diyet yapıpta az daha ölüyordu zayıflama sevdası yüzünden

Bu durum senin ozelin sen istersen anlatirsin. Acaba kendi spermlerinde sorun olsaydi varikoseli olsaydida bunkadar rahat mi davranirdi? Anlatmiycakti bence.. yatakta hangi pozisyonlarda sevistiginizide anlatinda tam olsun! Bu kadar neden sokuyorsunuzki insanlari isinize..cocugu olmuyor baska, tupleri kapali demek baska.. daha detayli anlatabildim mi?

kadın ne desin?olmuyorsa olmuyor lafı,canınız sağolsun anlamına gelir.ha söyleyiş tarzı garip olabilir ama.altında bişey aramayın.
Buna gelinlerede yaranilmiyor hakikaten ya !! Olmuyor diye aglasamiydi??

Ayrıca hiçbir anne oğlunun eşinin çocuğu olmuyor diye sevinmez yüzünde vurmaz.. insan olan yapmaz.. bu bir hata yada kusur değildir. Kendini eksik hissetme konu sahibi herşey biz insanlar için

İnsan olan için diyorsunuz İşte bakın kendi ağzınızla konunun sırrı da orada :)

eşim sadece tek çaremiz tüp bebek Başka türlü olmuyor dedi onlardan bahsetmedi ama o ne anladı orası meçhul

O senin sirrini söylediyse sende annene şöle bakalim napcakk.

bunda ne sakınca var anlamadım ayıp değil günah değil. anne bu ya, anneye de söylemeyeceksek ölelim yani, şu kayınvalideleri düşman gibi görmeyi bırakın artık kızlar.
sen de bunu kusur gibi görme, utanılacak, gizlenecek ayıp bir şey yok ortada. eminim yavrunu da en güzel zamanda kucagına alacaksın, onu da çok dert etme.

İnsan olan için diyorsunuz İşte bakın kendi ağzınızla konunun sırrı da orada :)
Anlaşamadık başka birşey bu başka.. bu kadar kötü bir insan olduğunu sanmıyorum kvnizin.. bir arkadaşımda böyle nefret ediyordum kadın. Bileziklerini bozdu tüp bebek için.. hala kavga kıyametler o ayrı.. yapmayın bunu kendinize

Aslında haklisin sen bilmesini istemezsin ama işte esin de annesinden bunu saklamak istemeyebilir konunun yeri gelince annesine söylemiş eşine bu konuda tepki gosterme artık ama şunu soyle eğer annen bu konuda bana sıkıntı çıkarırsa yanımda olacaksın buna izin vermeyeceksin de

Bana fazla abartmışsınız gibi geldi.

Eşinizin dediği şu: tüp bebekten başka yolla çocuk sahibi olmamız mümkün değil.

E iyi de tüp bebek sebepleri sadece kadınla ilgili değil ki, belki eşinizden kaynaklı bir sağlık sorunu var, belki sperm sayısı az, belki hareketliliği az, belki birsürü nedeni var.

Eşiniz direkt sizi adres gösterip "anne, 3419 tüplerini bağlatmış eskiden, o yüzden ...." dememiş ki. Sizin tüplerinizi bağlattığınızı bizden başka bilen var mı?

Siz eşinizin üzerine fazla gitmişsiniz, önceki yaşananlardan dolayı hassas olduğunuz için.

Ayrıca ağza laf vermek nedir? Ben apandisit olsam ve bu bilinse, birinin ağzına laf mı vermiş olacağım? Sağlık sorunu bu, tansiyonum yüksekse herkesten gizleyecek miyim? Tiroid hastasıysam?

Daha önce çocuk sahibi olmuşsunuz, sonra bir daha istemeyeceğinize karar vermişsiniz ve tüplerinizi bağlatmışsınız. Sizden başka kime ne? Eşiniz bunu biliyordu evlenirken sonuçta, tek bilmesi gereken de o zaten.

Aldığınız kararlara ve kendinize saygı duymayı öğrenin önce. Diğer insanlar da sonra zaten size saygı duyacaklardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…