Eşimin sırrımızı benden habersiz kaynanama söylemesi beni çok üzdü

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3419
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bunda saklanicak bir sey yok el degil onlar her ana baba bilmek ister bu durumu.
Normal biri olsa bende sizin düşüncesindeyim ama maalesef canım bir bildiğim var ki söylemedim hiçbir zaman

Bunda saklanicak bir sey yok el degil onlar her ana baba bilmek ister bu durumu.
Her ana baba bilmek ister ama her ana babanin bilmesi gerekmez.
Benimde bazi sorunlarim var ama ne benim ailem ne de esimin ailesi bilmiyor su an istemiyoruz diye biliyorlar.
Bir sorun oldugunu soylesem kaynanam kardesine soyleyecek o gelinine soyleyecek o yengesine soyleyecek vs vs. Sonra sagdan soldan bi sürü laf duyacagm ne gerek var? En iyisi kimse bilmesin en azindan kafam rahat bu konuda

Eşinizin yaptığı iş değil, bir de özellikle söyleme demenize rağmen söylemesi ayrıca kötü bence, çocuk kararınızı yeniden düşünün derim. Hani siz uyarmasabuz düşünememiş falan derdik de bu şekilde aklanacak yanı yok.

Eşin patavatsızlık etmiş.
Öyle herşey aileye söylenmez. Hele böyle hassas konular.

Çok kötü bir şey annesine kalkıp bunu söylemesi. Ben çok sinirlenirdim.

Kayinvalideniz gayet güzel bir tepki vermiş. Bu konuda çok hassasim deyip duruyorsunuz ya onu eşinize söyleyin. Ayrıca bu konuyu anlatan esinizden daha çoook patavatsizliklar gelir emin olun.

Belki sürekli bebek-torun lafının edilmesinden rahatsız olduğunuzu düşünüp, bu konuda duyarlı olmaları adına söylemek istemiştir.
Olamaz mı?

Kırılmakta haklısınız

Eşinize "stersli bir döneme gireceğiz bundan sonra yaşayacaklarımız aramızda kalsın istiyorum" diye bir daha belirtmeniz gerekiyor.

Hayat sevince guzel diye bi soz var ... bence sen kaynananin soyledigi herseyi iyi tarafa cek bu dedigimi gercekden uygula mutluluk oyunu oyna benim kayinbabam beni sevmiyordu istemiyordu simdi bayiliyor bana aramiz muhtesem...bu yontem sayesinde inan kjmle aram kotuyse muhtesem oldu...

Hayat sevince guzel diye bi soz var ... bence sen kaynananin soyledigi herseyi iyi tarafa cek bu dedigimi gercekden uygula mutluluk oyunu oyna benim kayinbabam beni sevmiyordu istemiyordu simdi bayiliyor bana aramiz muhtesem...bu yontem sayesinde inan kjmle aram kotuyse muhtesem oldu...

Adamin babasi torun istiyorum demis, o da sorun bende degil demeye getirmis. Bunun baska aciklamasi yok bence. Densiz.

Densizlik etmiş eşiniz.
Bu söylenmezdi bence
Sizin rızanız olmadan

Böyle bir sıkıntım olsa ki hiçbir şeyin garantisi yok, eşimin ailesine birşey demek gerekirse illa kendinde sıkıntı olduğunu söylemesini beklerim. Bu durumdan başınız ağrımadan eşinizle konuşun, tedavi sürecinde can sıkıcı laflara fırsat vermesin. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin.

2. evliliğiniz sanırım?

Benim ex kv olsa tansiyonu 40a çıkardı iyi demiş sizinki

Adamin babasi torun istiyorum demis, o da sorun bende degil demeye getirmis. Bunun baska aciklamasi yok bence. Densiz.
Aynı buna benzer bir yorum yapacaktım. Sorun bende değil demeye getirmiş. Erkekliği söz konusu neticede.. olur mu bide siz sorun bende demesini beklemişsiniz bu yapıda bi adamdan...

Tüplerinizi bağlatmışsınız şimdi çocuk istiyorsunuz burası daha ilginç geldi bana.
Tüpleri bağlatmak çok net bir karardır asla çocuk istemediğinize dair. Keşke evlenmeden önce bu olayı kesinleştirseydinizde şimdi böyle torun istiyorum yok onun tüpü bağlı bende sorun yok tarzı konuşmalar, imalar yaşamasaydınız.

Resmen ailesine karşı kendini aklamış. Çocuk olmuyor sorun ben de değil! Parçala o herifi!

Şahsen benim mahremin kaynanami ilgilendirmez konusulmasini sevmem . Bence bir daha esiniz mahreminizle ilgili birseyi paylasmasin uyarin icinde kalsin deyin

İkinci evliliğim benim nerden bileyim birdaha evleneceğimi onu da düşünmüyordum bağlattım İşte ve pişman oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…