Normal biri olsa bende sizin düşüncesindeyim ama maalesef canım bir bildiğim var ki söylemedim hiçbir zamanBunda saklanicak bir sey yok el degil onlar her ana baba bilmek ister bu durumu.
Her ana baba bilmek ister ama her ana babanin bilmesi gerekmez.Bunda saklanicak bir sey yok el degil onlar her ana baba bilmek ister bu durumu.
Çok kötü bir şey annesine kalkıp bunu söylemesi. Ben çok sinirlenirdim.Mrb bayanlar benim normal yolla çocuğum olmuyor tüplerim bağlı olduğu için kaynanmla dargındım geçen eşim hastalanınca geldiler barıştım ama içim hiç rahat değil ona karşı yapılan haksızlıkları unutamıyorum neyse geçen hafta da biz gittik görmeye kayınbabam torun istiyorum artık deyince eşim kaynanamı mutfağa alıp götürdü ve orada benim tüp bebekten başka şekilde çocuk sahibi olamayacağımı söyledi ne bileyim daha önce sinirlenince en ufak sorunları bile yüzüme vuran bi kadın bu fırsatı kaçırır mı acaba diye düşünüyorum duydum kaynanam aman olmuyorsa da olmasın dedi kadın zaten istemiyor çok aşikar sonra eşim biz karar verdik deyince iyi olsun bakalım canım biz ne diyebiliriz falan dedi sevindi göya ama sürekli kafam karışık bi kaç ay sonra tedaviye başlayacağız ama eşime çok sinirliyim neden onun ağzına laf veriyorsun diye onlar da benim ailem Sevinç'imi paylaşmak istedim diyor ama ben o kadın kocamın aklını karıştıracak yine diye korkuyorum
Adamin babasi torun istiyorum demis, o da sorun bende degil demeye getirmis. Bunun baska aciklamasi yok bence. Densiz.Eşinizin yaptığı iş değil, bir de özellikle söyleme demenize rağmen söylemesi ayrıca kötü bence, çocuk kararınızı yeniden düşünün derim. Hani siz uyarmasabuz düşünememiş falan derdik de bu şekilde aklanacak yanı yok.
2. evliliğiniz sanırım?Mrb bayanlar benim normal yolla çocuğum olmuyor tüplerim bağlı olduğu için kaynanmla dargındım geçen eşim hastalanınca geldiler barıştım ama içim hiç rahat değil ona karşı yapılan haksızlıkları unutamıyorum neyse geçen hafta da biz gittik görmeye kayınbabam torun istiyorum artık deyince eşim kaynanamı mutfağa alıp götürdü ve orada benim tüp bebekten başka şekilde çocuk sahibi olamayacağımı söyledi ne bileyim daha önce sinirlenince en ufak sorunları bile yüzüme vuran bi kadın bu fırsatı kaçırır mı acaba diye düşünüyorum duydum kaynanam aman olmuyorsa da olmasın dedi kadın zaten istemiyor çok aşikar sonra eşim biz karar verdik deyince iyi olsun bakalım canım biz ne diyebiliriz falan dedi sevindi göya ama sürekli kafam karışık bi kaç ay sonra tedaviye başlayacağız ama eşime çok sinirliyim neden onun ağzına laf veriyorsun diye onlar da benim ailem Sevinç'imi paylaşmak istedim diyor ama ben o kadın kocamın aklını karıştıracak yine diye korkuyorum
Aynı buna benzer bir yorum yapacaktım. Sorun bende değil demeye getirmiş. Erkekliği söz konusu neticede.. olur mu bide siz sorun bende demesini beklemişsiniz bu yapıda bi adamdan...Adamin babasi torun istiyorum demis, o da sorun bende degil demeye getirmis. Bunun baska aciklamasi yok bence. Densiz.
İkinci evliliğim benim nerden bileyim birdaha evleneceğimi onu da düşünmüyordum bağlattım İşte ve pişman oldumTüplerinizi bağlatmışsınız şimdi çocuk istiyorsunuz burası daha ilginç geldi bana.
Tüpleri bağlatmak çok net bir karardır asla çocuk istemediğinize dair. Keşke evlenmeden önce bu olayı kesinleştirseydinizde şimdi böyle torun istiyorum yok onun tüpü bağlı bende sorun yok tarzı konuşmalar, imalar yaşamasaydınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?