• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin sivri dili :(

Purpplee

Herkes çok duyarlı😌
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.625
16.048
298
Değerli KK hanımları ne olur yardım edin :KK43:
Önceki konularımı okuyanlar bilir; ben 37 yaşımda ilk evliliğimi yapıp eşimin 3.eşi oldum.9 yaşında bir oğlu var,annede kalıyor ayda iki defa geliyor,neyse.Daha Öncesinde 10 Yıldır yalnız yaşamakta olup yalnızlıktan artık gına gelmiş birisiydim.Eşimle bir yıl tanışmanın ardından çok zor süreçlerden geçerek evendik.Zorluğu şuydu : ailem ben istiyorum diye bu Evliliği onaylamıştı ama zaman içerisinde ufak şeye sinirlendiğini gördüler ve zaten boşanmış olmasının verdiği önyargı sonucu -biz bi ara ayrılmışken-boşanmam yönünde baskı Yaptılar ama eşimin mücadele ettiğini görünce kendi yalnızlığıma da iyi geldiği için ve tabiki Sevdiğim için bu Evliliği aileme rağmen tamamına erdirdim.Babsm benle konuşmuyor eve istemiyor.
Gel gelelim esas mevzuya: eşim olacak Şahıs normalde bana karşı iyidir ama bazen olmayacak yerden parlıyor,son söylenecek lafları peş peşe sıralıyor ve gidip tv izliyor keyfine bakıyor.Ben de eşlik ediyordum ona ama artık güya arada saygı bitmesin diye kavgaya sebep olscak şeyleri uzak tutuyordum.
2 saat önceki olayı anlatayım.Kusura bakmayın açık yazacağım.Eşim ben dürtmesem ayda 4-5 defa belki teklif eder ilişkiyi.4 gündür ses yok kendisinden ben teklif ettim çünkü vajinusmus atlattım araya çok zaman koymadan yapmamız gerekiyor ki eskiye dönmeyeyim.o Yüzden teklif benden geldi genelde olduğu gibi.odada gece lambası niyetine bişey Yaktı ama çok Işık yayıyordu dışarıdan gölgemizi görürler dedim.allah alllaaaah dedi parladı ,nasıl görsünler Görmüyor musun perde koyu renk!! Yattım bikaç Sn sınra dayanamadım rahat edemedim lambanın acısını değiştirdim,sinirlendi of Saçma sapan şeylere takiyorsun senle mi uğraşıcam dedi kalktı gitti tv izlemeye .sinir oldum,burda haksız miyim ?
Üzerimi giyinip ben de odaya geçtim tartıştık tv yı kapattım izlemeyecekseksin dedim.Beni sinir edip kendin burda keyif yapamazsın.Kavga çıkarmaya çalıştığımı kendinin gayet normal konuştuğunu ve benim beden sesimi yükseltmektir olduğumu anlamadığını söyledi alay eder gibi.saygısızlık değil miydi yaptığı sizce ? Ben mi abartıyorum ? Böyle zamanlarda o kadar pişman oluyorum ki..keşke hiç tanımasaydım dediğim oluyor.Şimdi ayrılalım desem onu da gözüm yemiyor çünkü depresyona girerim,şimdi ara ara giriyorsam boşanırsak yalnızlıktan her gğn girerim gibi geliyo.Bana tmm lafını söyledin artık sus diyor nasıl deşarj olCsm peki ben ? Ruhum daralıyor kızlar ben bu Evliliği götüremeyecek miyim böyle Şeyler sizler de yaşıyor musunuz nerde hata yapıyorum akil akıldan üstündür çokkkk mutsuzum kaldıramıyorum bu üzüntüyü :KK43:
 
İletişim probleminiz var açık ve net.
Eşinizi ikna edebilir misiniz bilmiyorum ama iletişimle ilgili bir danışmana başvurmanızı tavsiye edebilirim.

Bir de şunu söylemeden geçemeyeceğim.
Kimse ışık gölgenizden anlamaz o sırada işin büyüsü kaçmış olabilir.

Yıllarca yalnız yaşadıktan sonra bu şekilde sizin müdahale etmemiz size doğru gelse bile ona yanlış gelebilir.
O da eşiyle sevişirken dışarıdaki insanlar görsün istemeyecektir elbette.
Ayrıntılarda boğulmayın. Belki hayatın çoğunda böyle davranıyorsanız patlaması normal.

O açıdan iletişim terapisi...
Bir çok belediyenin derneklerin bu şekilde danışmanlık hizmetleri mevcut.
 
Perde koyu renkse neden takıldınız ki o lambaya?

Sonra gidip tv yi kaptmak izlemeyeceksin falan bunlar dogru değil
Ama senle mi uğraşcam diyip basıp gitmek tabi ki hiç doğru değil

Annem bir kere bir erkeğin ilk eşi değilsen ne cicim ayın olur ne nazını çeken demişti bilmiyorum ne kadar doğru
 
erkekler konu cinsellik olduğu zaman konsantrasyonlarının dağılmasından nefret ediyorlar ve sinirleniyorlar. yani tam ilişkiye gireceksiniz ya da sevişeceksiniz ama yok lamba yok perde vs demeniz bence de sinir bozucu olmuş. tam havaya girmişken bunun sorun edilmesinden ben de hoşlanmazdım. ilk tepkisini göstermiş zaten siz yattıktan sonra kalkıp lambayla uğraşınca iyice dağılmış belli ki. bi de ereksiyon durumu da var yani onu kaybetmek can sıkıcı oluyor gerçekten. genel anlamda haklı mıdır haksız mıdır yani diğer sorunları bilemem ama bu sorunda bence biraz abartan taraf sizsiniz.

ayrıca bu da benim fikrim ama, ben asla 2 kere boşanmış bir kadını yargılamam, kim bilir ne oldu da boşandı demem.
ama 2 kere boşanmış bir erkek için böyle düşünmem, aksine 2 kere neden boşandı acaba, neden iki evliliği de başarısız oldu bu adamın derim.
 
O anda , " golgemizi görürler" diye değilde konuyu sanki öyle daha heyecanlı olur şekline büründürebilirsiniz.
Anlatabildim mi bilemedim.

3. Evlilik ve ondaki heyecan sizdeki gibi olamaz. Bazı durumları görmemezlikten geleceksiniz , sanıyorum başka yolu yok.

Birde eşref saatlerinde konuşmayı deneyin hep. Böyle öfkeli anlarda konuşmayın.
 
Agresif ve kaba bi adamla cok zor. Hep mi boyle bu adam? Iyi bi anini yakalayip derdini anlatsan? Anlar belki.
 
Diğer konularında yazdığım gibi bu evliliği sen tek başına sürdürüyorsun. Maddi manevi tüm yük sende. Ne kadar dayanırsan o kadar gider. Eşinin borçları bittiğinde sana karsı kendince şimdiki kadar bile tolerans göstermeyecek.
 
Anladığım kadarıyla adam hep gergin ve umrunda değil. Size hak veriyorum. Böyleleri değişmiyor anneler babalar ne kadar haklı oluyor gerçekten hep onları dinlemek lazım.
 
Saçma sapan şeylere takmışsınız doğru demiş, bağırmasa iyiymiş.
Ama alt kattayız Gölgemiz görünse hoş olmaz ki,hem o işlem sırasında rahat olmam onun için de önemli olmalıydı Öküz ya bu erkekler
 
Kocam olcak şahıs lafından belli zaten bu evlilik bitmiş.
 
Ama alt kattayız Gölgemiz görünse hoş olmaz ki,hem o işlem sırasında rahat olmam onun için de önemli olmalıydı Öküz ya bu erkekler
Tabiki rahat olmanız onun için de önemli olmalı, o konuda sonuna kadar haklısınız. Bilemedim doğrusu, birisi benim yanımda böyle küçük küçük detaylara takılsa ben de sinir olabilirdim.
 
adamdan boşancaksın ama depresyona girmekten korktuğun için boşanmıyosun sanki
 
Böyle erkeklerinde var olduğuna inanmak zor hiç bu durumu yaşamayınca insanın inanası gelmiyor , ben ciddi misin , bebeğim
 
Bence iliski esnasinda gereksiz birseye takmissiniz ve kalkmissiniz adamin da hevesi kacmis..zaten pek de istekli degilken bu sekilde davranmaniz hata..

Evlilige gelince ben pek isik goremedim genel tavrinizdan.

Esiniz ilgisiz siz ilgi bekliyorsunuz.sizin ilk evliliginiz onun 3.falan.

Ne bileyim ayriligi goze alamiyorsaniz konusun suyuna gidin
 
Konularınızı hatırlıyorum. Bence sizin sorununuz; siz çocuk istiyorsunuz ama eşiniz istemiyor. Adam bu azminizi tespit etmiş olabilir. Yakınlaşmanızı bile "bana komplo kuruyor" mantığında görerek soğuyabilir. Bence akışına bırakın.
 
Back
X