Değerli KK hanımları ne olur yardım edin

Önceki konularımı okuyanlar bilir; ben 37 yaşımda ilk evliliğimi yapıp eşimin 3.eşi oldum.9 yaşında bir oğlu var,annede kalıyor ayda iki defa geliyor,neyse.Daha Öncesinde 10 Yıldır yalnız yaşamakta olup yalnızlıktan artık gına gelmiş birisiydim.Eşimle bir yıl tanışmanın ardından çok zor süreçlerden geçerek evendik.Zorluğu şuydu : ailem ben istiyorum diye bu Evliliği onaylamıştı ama zaman içerisinde ufak şeye sinirlendiğini gördüler ve zaten boşanmış olmasının verdiği önyargı sonucu -biz bi ara ayrılmışken-boşanmam yönünde baskı Yaptılar ama eşimin mücadele ettiğini görünce kendi yalnızlığıma da iyi geldiği için ve tabiki Sevdiğim için bu Evliliği aileme rağmen tamamına erdirdim.Babsm benle konuşmuyor eve istemiyor.
Gel gelelim esas mevzuya: eşim olacak Şahıs normalde bana karşı iyidir ama bazen olmayacak yerden parlıyor,son söylenecek lafları peş peşe sıralıyor ve gidip tv izliyor keyfine bakıyor.Ben de eşlik ediyordum ona ama artık güya arada saygı bitmesin diye kavgaya sebep olscak şeyleri uzak tutuyordum.
2 saat önceki olayı anlatayım.Kusura bakmayın açık yazacağım.Eşim ben dürtmesem ayda 4-5 defa belki teklif eder ilişkiyi.4 gündür ses yok kendisinden ben teklif ettim çünkü vajinusmus atlattım araya çok zaman koymadan yapmamız gerekiyor ki eskiye dönmeyeyim.o Yüzden teklif benden geldi genelde olduğu gibi.odada gece lambası niyetine bişey Yaktı ama çok Işık yayıyordu dışarıdan gölgemizi görürler dedim.allah alllaaaah dedi parladı ,nasıl görsünler Görmüyor musun perde koyu renk!! Yattım bikaç Sn sınra dayanamadım rahat edemedim lambanın acısını değiştirdim,sinirlendi of Saçma sapan şeylere takiyorsun senle mi uğraşıcam dedi kalktı gitti tv izlemeye .sinir oldum,burda haksız miyim ?
Üzerimi giyinip ben de odaya geçtim tartıştık tv yı kapattım izlemeyecekseksin dedim.Beni sinir edip kendin burda keyif yapamazsın.Kavga çıkarmaya çalıştığımı kendinin gayet normal konuştuğunu ve benim beden sesimi yükseltmektir olduğumu anlamadığını söyledi alay eder gibi.saygısızlık değil miydi yaptığı sizce ? Ben mi abartıyorum ? Böyle zamanlarda o kadar pişman oluyorum ki..keşke hiç tanımasaydım dediğim oluyor.Şimdi ayrılalım desem onu da gözüm yemiyor çünkü depresyona girerim,şimdi ara ara giriyorsam boşanırsak yalnızlıktan her gğn girerim gibi geliyo.Bana tmm lafını söyledin artık sus diyor nasıl deşarj olCsm peki ben ? Ruhum daralıyor kızlar ben bu Evliliği götüremeyecek miyim böyle Şeyler sizler de yaşıyor musunuz nerde hata yapıyorum akil akıldan üstündür çokkkk mutsuzum kaldıramıyorum bu üzüntüyü