Esimin soguk esprisi

Kişinin bir başkasının yanında eşine yaptığı hakaret aslında kendine hakarettir.

Vallaha benim esim ve benim aramda hep böyle gecer:
Ben: oglum sansli. bana benziyor
Esim: huyu bana bezesinde

Biz bu sakayi baskalarin yaninda da yapiyoruz,cünkü ikimizin de saka olfugunu biliyoruz. Ben mesela oglumun babasi gibi olmasini isterim. Yani esinizin bu sakayi yapmasini kötü bulmadim da. Ama normalde böyle seyler yapilmiyorsa sizi tabi hazirliksiz yakalamis. Yoksa siz orda "Evet bana benzese senin gibi cirkine kalirdi belkide" deseniz yeterdi

Buna espri denemez resmen Saygısızlık patavatsızlık eve gelince kavgasını yapmadın mı ?

Seni ayakta alkışlıyorum. Cani gönülden tebrik ediyorum. Aklına fikrine ağzına sağlık.

beni ortamda bozan birine hic acimam bende gulerek lafi carparim suratina.eve gelince istedigi kadar ozur dilesin geri donusu yok.esimde ilk evlendigimizde boyle sacma espiriler yapardi.bi kac defa bende ayni seyleri ona yapinca anladi hatasini yapmiyor artik

Bu ne yaa erkekler espri yapmasin lutfen eger bu espriyse ...

Annesi evde mi kalmış?

Ne olcakki o da senin gibi birini bulup evlenirdi der güler gecerdim.

O an yapilan espiriyi anlamadim bi de esim on an ben oyle bisey soylemedim dedi o yuzden cevap veremedim.eve gelince soyledigini itiraf etti ve yaotigi espiriyi evde anladim cok kizdim ozur diledi .ama zamani gelince bennde aynisini ona yapicam. Babasina ne kadar cok benziyor diyenlere evet benziyor ne guzel evde kalir kimse almaz hep yanimda olur kizim diyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…