Eşimin somurtmaları

asianzade

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
216
64
103
Akşam olsun istemiyorum.Esim yapi geregi ciddidir zatn,ama bu ara eve geliyor hiç konusmuyor benimle,bana kızmıs gibi.Somurtuyor,koltuga uzanıyor.Ben de artik bu suratsizligina katlanamiyorum aldim battaniyemi iceride koltukta uyudum gece.Ne yaptim ben bisey mi oldu diyorum,senle ne ilgisi var diyor.Güya isinde sıkıntılı.Tamam anliyorum bazen olabilir bu,yalniz kalmak istersin.konusmak istemezsin ama her gün her gün.Ne muhabbet açar ne konuşur.Bisey sorarim kisa cevaplar rahatsiz olmus gibi.Sonra iş sen elinden tlf düsmüyoya geliyor.çocugum dogdugunda da böyleydi.eve gelir yüzü gülmezdi.annem yardima babam da aksam cocugu sevmeye gelirdi,kös kös otururdu benimki.Haliyle ustlerine aliniyorlardi.Bisey sorunca isini söylüyodu bana.Simdi de hep kendine zaman ayirmak istiyo,cocuk 1.5 yasinda erken kalkiyo tepesine geliyo diye azarliyor.uyumuyor diye kiziyor.Bazen keske çocuk icin biraz daha bekleseydim diyorum.çok yoruldum.Bana tahammulu zaten kalmadi 2.5 senede.her yaptigim suç.bir bahane buluyor.ben de isimi sevmiyorum.ben de bunaliyorum.yalnizliktan elime tlf alip duruyorum.tek suçum bu benim.bir de evlrndikten sonra biraz kilo aldim.Biraz süse püse merakliymis kendisi.cocugum olali o kadar yorgunim ki stres beni mahvetti bir de üstune kilo.istedigimi giyip cikaramiyorum ki.acaba beni begenmedigi icin mi yapiyor.artk kavgalarimizda hakaret edip duruyor.en ufak lafima sesim yuksek soylediysem iste boyle somurtup duruyor.artk sinirlerim bozulmaya basladi.aksamlari öyle daraliyorum ki kendimi dısari atmak istiyorum.ne yapicam ben böyle ya.sizce erkekler is yerinde yasadiklari sorunu bu kadar yansitirlar mi gercekten neden bu mu.beni düsünmüyormu arada ne hale geliyorum.

Kaç yillik evlisiniz?
Eşinizin mesleği nedir?
Ve çocuğunuz olduktan sonra sadece çocuğunuz ile mi ilgileniyorsunuz?

Yanlış anlamayın lutfen ama çocuk olduktan sonra kendını salan bayanlara çok kızıyorum.
Bide şu butun gun temızlık yaptım deyip kös kös oturanlara.

Tek kocanız için değil evde aynanın önunden gecerken bile kendımızı iyi hissetmek için bakımlı olmamız gerek. Ben şahsen hasta olduğumda aynalara bakamıyorum çünkü direk çöküntü.

İşten eve gelirim yarım saat 1 saat te yemeğimi temizliğimi ayarlarım saçımı başımı sararım kremımı sürerim cuuukk kocamın yanına..
Daha 1 kere bile hastalıklar hariç bakımsız olmadım. Sabah bile kalkar kalmaz saçlarımı tararım :)
Belkı benımkı biraz fazladır okey ama sizinkide fazla salmışlık..

ama tabı ben kocan haklı demiyorum oda bı garip yanı somurtuk ayı !

Benim eşimin de işi çok stresli geliyor ki surat beş karış ben dw şikayetçiyim bu durumdan ama yapı gereği neşeli biriyim napip edip onu rahatlatiyorum bazen yoruluyorum ben de sürekli onun peşinde koşmaktan birgün ilgilenmiyorum sonra bakıyorum o gelmiş bana
Benim önerim boşverin işleri güçleri temizlik yoruyorsa sizi yapmayın birkaç gün uyduruk yemek yapın ama yorulmayın eşinize sabrınız kalmıyor sonra
Ben yemeğimizi yerim bakarım eşim çok kötü görünüyorsa bir masaj yaparım kollarına sırtına bebek Kolonyası falan sürerim ona çay yaparım ya da süslü püslü kahve falan biraz cilve yaparım çocuk gibi hareketler falan çok hoşuna gider siz de arada bir sevdiği şeyleri yapın başbaşa ilgi istiyor eşiniz besbelli benimki de öyle konuşmaz kendi ama telefonu elime alınca tavır yapar
Is size kalmış bence çabalayın aranıza mesafe girmesin

Memurmussunuz tatiliniz calisma saatleriniz birbirinize, cocugunuza ve evinize de vakit ayirmaya yetecek surede.

Evinizi genel olarak duzenli tutmaya calisin surekli temizlemeye degil. Duzenli ev her zaman temiz gozukur cunku ama istediniz kadar temizleyin daginik ise insanlarda da sizde de temiz degilmis gibi bir his yaratir.

Bebeginiz kucuk uyku saati illa ki vardir. Onun uyku saatlerin de evinizin duzeni ve yemek ile ilgileniyosunuzdur muhtemelen, bunun bir 5 dakikasini bile kendinize ayirsaniz yeter kisisel bakiminiz için.

Bakimli olmak makyaj yapmak degildir. Saciniz duzenli olsun bir krem bir parfum surekli salas kiyafetler, pijamalar vb. seylerle de gezmeyin evin icinde. Oylesinizdir demiyorum eger oyleyse yapmamaya ozen gosterin diyorum.

Esiniz somurtuyorsa siz gülün once kendiniz sonra cocugunuz sonra da esiniz icin. Siz iyiyseniz mutluysaniz onlar da oyle olur.

Cocuk zor bir cocuk uyumaz yemek yemez d

Uyku saati malesef yok,beraber yatip beraber kalkiyoruz desem yeridir.zor bir cocuk bu anlamda.uyku duzeni yok ne yaptiysak olmadi.zor uyuyor.o uyuyana kadar ben sızıp kaliyorum bazen.yeme düzeni yok.disari cikariz gezmryi sevmez pusetindr durmaz tepişir aglar.oturup bi yerde biseyler yiyemeyiz durmak istemez aglar.ama bunlar bahane olmamali.ben daha fazla yipraniyorum.benim suçum da degil.ben ögretmenim,inanin o kadar yorulmama ragmen haftasonu olsun istemiyorum.öglene dogru kalk aksama kadar mutsuz dolas sigara üstüne sigara yak.inanin yüzü hic gülmüyor,benden 2 saat sonra eve geliyor.iste benim o 2 saatim icin benim çalistigimi unutuyor,o 2 saatte hem dinlenip hem ev isimi yapip hem cocukla oynayip hem geldiginde bütün enerjimle onu karsilayip yine de suratini astiginda nedenini sormayacagim.kendi kendine küsüyor.ben evin icinde kendi kendine küsmeye bir anlam veremiyorum.o mu bu mu deyince daha cok kiziyor.icine kapanip duruyor.kendimi cami acip asagi atasim geliyor.

Sakin olun oncelikle son yazdiginiz cumle sizin ne kadar yiprandiginizi gosteriyor zaten.

Suan oncelikle bebeğinizin hayatini bir duzene oturtmaniz gerekli. Bunu yaparsaniz sizin de hayatiniz duzene oturacak. Hayatimizda hersey zincirleme trafik kazasi gibi maalesef. Baslangici degistirirsek digerleri kendiliginden degisecektir emin olun.

Bebeginiz ile ilgili isterseniz yardimci olurum size onerilerde bulunabilirim. Ben de egitimciyim. Okuloncesi egitimi aldim. Sizin hicbir sekilde olmuyor dediginiz seyler annelik duygunuzu bir kenara birakirsaniz ( burda kastettigim cocuguma kiyamiyorum deyip genel olarak sergilenen tutarsiz davranislar) cocuklar olumlu yonde cabuk degisiyorlar. Sadece sizin tutarli ve kararli olmaniz gerekli.

Esinizin karekterini bilemeyiz ama erkek ve kadin farklıdır. Biz kadinlar daha guclu, sabirli ve aileciyiz. Onlar oyle degiller. Anlattiklarinizdan esinizin gercekten mutsuz oldugu cikariminda bulundum. Is stresi, cocuktan sonraki yeni yasaminiz vb. Seyler. Esinizi savundugumu dusunmeyin sadece hepimiz stresle ayni guclukte basa cikamiyoruz maalesef.

Çocuğu istiyor muydu eşiniz.Konuşarak planlı yapılan bir bebek miydi.Sanki çocuk sebebiyle uzaklaşmış gibi sizden.1,5 yaşındaki çocuğa uyandırdığı için öfkelenmek keyfinden taviz vermek istemeyen insanların davranışıdır.

Tsk ederim evt farkindayim ama çabalayamiyorum biraz zor mizaci var cocugun.ayakta sallamayi bile reddediyor.emzigi biraktiktan sonra gece uykularimiz da bölünüyor.ama buna ragmen yakinmiyorum cunku gece uykularinda sorun yoktu memeyi birakana kadar,gec ve güc uyumasi disinda tabi.cocugu birakip 2 saatligine sinemaya vs. Gitme sansimiz bile yok.o yüzden bunaldik ikimizde.ama benim suçum degil ki.o böyle cocuga bagirinca ben daha cok zaman geciriyorum onunla sen hic katlanamiyorsun diyorum sanki ne yapiyorsun ki diyor.bunun disinda maddi konular da bunaltti biraz.ama bu hareketleri yuzunden sonunda kafayi yigcem.Önerilerine açigim arkadasim

Isteyerek planli yaptik.ama erken davranmisiz galiba biraz.evlilik düzenine alismadan çocuk oldu.cok sabirsiz tahammulsuz biri oldu ya da öyleymis.cocuktan yetiskin olgunlugu bekliyor.ne bilsin o diyorum bazen.

Bir süre somurtmalarını görmemezlikten gelin, üstüne düşmeyin hiç.Derdi varsa gelsin kendisi anlatsın anlatmıyorsa da kendi kendine somurtsun.Eşinizden ziyade kendiniz için biraz bakım yapın, saçınızı başınızı kıyafetlerinizi değiştirin iyi gelir diye düşünüyorum.

Hem dis görünüş hemde iç güzellik bakımından değişikliğe gidin o surat asti konuşmadı diye trip atmayin aksine basın kahkahayi olmadık şeyler anlatın ayy surat aşınca çirkin oluyorsun yeni evliyiz kirk yıllık gibiyiz olmuyor amaa falan isve cilve yapın illa sonu yatak la bitmek zorunda değil evde huzur olduğunu sürekli gukecek egkenecek bisey olduğunu düşündürün inanın zamanla vicdan yapacak isi eve taşımayacak aksine o da eğlenmek için birşeyler bulacak.su çocuk var bakimsizim kısmına katılmıyorum benim 1yasinda ikizlerim var hala yirtinirim giyineyim susleneyim diye tabi ben kendim içinde yapıyorum seviyorum bakımlı olmayi

Hangi kurumda memur olduğu çok önemli bem de memurum ama canım çıkıyor hiç mutlu değilim işim beni çok gerdi 2 senedir saçımda beyaz lar çıktı ve çok kırıcı gergin bi insan oldum

Bence once kilo vermekten baslayin sadece onun icin degil emin olun sizinde moraliniz duzelcek ben 20 kilo verdim tombis bi gelindim simdi inceyim esim gelmeden sacimi duzeltirim hafif makyaj bi de parfum 10 dkmi aliyor hala da somurtursa yapacak bisey yok

hep mi böyleydi

Kapris. Yüzü gülerse belki bir işin ucundan tutmasını istersiniz. Kabahati kendinizde aramayın. Erkekler kilo alınca biz surat sallamıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…