Tebrikler. Adınıza çok sevindim. Peki eşinizin size tutumu değiştiği merak ettim.Bence once kilo vermekten baslayin sadece onun icin degil emin olun sizinde moraliniz duzelcek ben 20 kilo verdim tombis bi gelindim simdi inceyim esim gelmeden sacimi duzeltirim hafif makyaj bi de parfum 10 dkmi aliyor hala da somurtursa yapacak bisey yok
Tesekkurlr:) o daha 5 kilo daha vermemi istiyo zoburTebrikler. Adınıza çok sevindim. Peki eşinizin size tutumu değiştiği merak ettim.
Tabi vermekle iyi yapmışsınız. En başta sağlığınız için. İltifat ediyorsa aferin ona. Ama bazılarının egosu o kadar yüksek oluyor ki sadece kendisine gelsin o iltifatlar istiyor. Paylaşmak istemiyor.Tesekkurlr:) o daha 5 kilo daha vermemi istiyo zoburama degisti tabi 1 sene boyunca 80 kiloydum hicbisey olmuyordu iki tane kiyafetle kis gecirmistim yuzu asiliyordu simdi giyinince hep iltifat eder kendime yeni kiyafetler aldim en onemlisi ben mutluyum
Aynen sagligim icin bacaklarin birbirine surtuyodu bi de ben sadece bacak ve yuzden aliyorum cok kotu goxukuyordum insan esinden iltifat bekliyo ogosu yuksekse iltifat etmiyorsa bunaliyorsun mutsuzlasiyorsunTabi vermekle iyi yapmışsınız. En başta sağlığınız için. İltifat ediyorsa aferin ona. Ama bazılarının egosu o kadar yüksek oluyor ki sadece kendisine gelsin o iltifatlar istiyor. Paylaşmak istemiyor.
Tsk ederim evt farkindayim ama çabalayamiyorum biraz zor mizaci var cocugun.ayakta sallamayi bile reddediyor.emzigi biraktiktan sonra gece uykularimiz da bölünüyor.ama buna ragmen yakinmiyorum cunku gece uykularinda sorun yoktu memeyi birakana kadar,gec ve güc uyumasi disinda tabi.cocugu birakip 2 saatligine sinemaya vs. Gitme sansimiz bile yok.o yüzden bunaldik ikimizde.ama benim suçum degil ki.o böyle cocuga bagirinca ben daha cok zaman geciriyorum onunla sen hic katlanamiyorsun diyorum sanki ne yapiyorsun ki diyor.bunun disinda maddi konular da bunaltti biraz.ama bu hareketleri yuzunden sonunda kafayi yigcem.Önerilerine açigim arkadasim
Cinsel hayatiniz nasil erkekler cinsel anlamda tatmin olmayinca cekilmez oluyorlar.Cocuk zor bir cocuk uyumaz yemek yemez d
Uyku saati malesef yok,beraber yatip beraber kalkiyoruz desem yeridir.zor bir cocuk bu anlamda.uyku duzeni yok ne yaptiysak olmadi.zor uyuyor.o uyuyana kadar ben sızıp kaliyorum bazen.yeme düzeni yok.disari cikariz gezmryi sevmez pusetindr durmaz tepişir aglar.oturup bi yerde biseyler yiyemeyiz durmak istemez aglar.ama bunlar bahane olmamali.ben daha fazla yipraniyorum.benim suçum da degil.ben ögretmenim,inanin o kadar yorulmama ragmen haftasonu olsun istemiyorum.öglene dogru kalk aksama kadar mutsuz dolas sigara üstüne sigara yak.inanin yüzü hic gülmüyor,benden 2 saat sonra eve geliyor.iste benim o 2 saatim icin benim çalistigimi unutuyor,o 2 saatte hem dinlenip hem ev isimi yapip hem cocukla oynayip hem geldiginde bütün enerjimle onu karsilayip yine de suratini astiginda nedenini sormayacagim.kendi kendine küsüyor.ben evin icinde kendi kendine küsmeye bir anlam veremiyorum.o mu bu mu deyince daha cok kiziyor.icine kapanip duruyor.kendimi cami acip asagi atasim geliyor.
Bence pedagogla görüş bir önce. Çocuğun düzeni otursun. Sonra dediklerimi yap. O da kuserse kussun. Maasin var, ailen var, cocugun var, mesleğin var. O kim ki ya? Bi cocum yapmayi becermis o kadar.Cocuk zor bir cocuk uyumaz yemek yemez d
Uyku saati malesef yok,beraber yatip beraber kalkiyoruz desem yeridir.zor bir cocuk bu anlamda.uyku duzeni yok ne yaptiysak olmadi.zor uyuyor.o uyuyana kadar ben sızıp kaliyorum bazen.yeme düzeni yok.disari cikariz gezmryi sevmez pusetindr durmaz tepişir aglar.oturup bi yerde biseyler yiyemeyiz durmak istemez aglar.ama bunlar bahane olmamali.ben daha fazla yipraniyorum.benim suçum da degil.ben ögretmenim,inanin o kadar yorulmama ragmen haftasonu olsun istemiyorum.öglene dogru kalk aksama kadar mutsuz dolas sigara üstüne sigara yak.inanin yüzü hic gülmüyor,benden 2 saat sonra eve geliyor.iste benim o 2 saatim icin benim çalistigimi unutuyor,o 2 saatte hem dinlenip hem ev isimi yapip hem cocukla oynayip hem geldiginde bütün enerjimle onu karsilayip yine de suratini astiginda nedenini sormayacagim.kendi kendine küsüyor.ben evin icinde kendi kendine küsmeye bir anlam veremiyorum.o mu bu mu deyince daha cok kiziyor.icine kapanip duruyor.kendimi cami acip asagi atasim geliyor.
Böyle yazanlara bayılıyorum çünkü insana gaza getrıyor :) merak ettıgim sizin bebiş var mı?Yanlış anlamayın lutfen ama çocuk olduktan sonra kendını salan bayanlara çok kızıyorum.
Bide şu butun gun temızlık yaptım deyip kös kös oturanlara.
Tek kocanız için değil evde aynanın önunden gecerken bile kendımızı iyi hissetmek için bakımlı olmamız gerek. Ben şahsen hasta olduğumda aynalara bakamıyorum çünkü direk çöküntü.
İşten eve gelirim yarım saat 1 saat te yemeğimi temizliğimi ayarlarım saçımı başımı sararım kremımı sürerim cuuukk kocamın yanına..
Daha 1 kere bile hastalıklar hariç bakımsız olmadım. Sabah bile kalkar kalmaz saçlarımı tararım :)
Belkı benımkı biraz fazladır okey ama sizinkide fazla salmışlık..
ama tabı ben kocan haklı demiyorum oda bı garip yanı somurtuk ayı !
Yok ama hiçbirşey farketmez. Çok örnek var etrafımda 2 çocuğu olupta bakımlı olan ve çalışan. Kendımde emınım öyle olucam.Böyle yazanlara bayılıyorum çünkü insana gaza getrıyor :) merak ettıgim sizin bebiş var mı?
canim sunu yap bunu yap diyen hanimlara da cok kiziyorum biz kocalar icin yasamiyoruz insan kendi icin yasamayinca zaten mutsuz oluyorr ben bazen o kadar paspal oluyorumki bebekte var gecende altimda etek onun altimda esortman cocugu yeni emzirmisim bi haldeyim ne bu halin hatun diyo deme dedim koylu kadinlari gibi
gulustuk(koylu kadin derken koy hali is guc pesinde olan demek istiyorum yanlis anlasilmasin benimde koyum var ) insan severse o haldede sever. Sizin esiniz disardada boyleyse cok takmayin ama
disarda sen sakrak konuskan da evde size
boyleyse sizinle var bi problemi
Arkadaşım ne yapacağın belli.Sende kendine zaman ayiracaksin.Sen üstüne düştükce havalanmis bence. Spora basla hemen. Sonra cilt bakimina git. Masaja git. Kuaföre git. Bak bakalim nasıl pesinde dolanacak. Bir de telefonu eline al sende. Yani ilgilenme onunla. Offf sen kimsin de yani davranislarinla. Çocuğun var annen baban var. O olsa ne olmasa ne. Boşver.
Canım böyle evlilik olmaz siz mutlu degilsiniz ki. aksine diken üstünde oturup kocasini görmek istemeyen ilgiye alakaya muhtaç kendini beğenmeyen insan haline donmussunuz bu mu evlilik. 1.5 yaşındaki çocuğuna bağıran insandan ne beklenir kendi evladina bunu yapan seni sever mi. Hem işte caliscaksin hem çocukla sen ilgileniceksin hem evi hallediceksin bide Tribi suratı hakareti sen cekiceksin. Bence bu çokta lazım olan devam edilmesi gereken bi evlilik değil. Esin bekar hayatini özlemiş sanki. Al karşına konuş ciddi ciddi
Tesekkurlr:) o daha 5 kilo daha vermemi istiyo zoburama degisti tabi 1 sene boyunca 80 kiloydum hicbisey olmuyordu iki tane kiyafetle kis gecirmistim yuzu asiliyordu simdi giyinince hep iltifat eder kendime yeni kiyafetler aldim en onemlisi ben mutluyum
beimkini tarif ediyorsun sandım eşin başak burcumu alakasız olcak ama...benim eşimde aynen bahsettiğin gibi eve gelir hiç sohbet etmez ağzından cımbızla laf alırım ne konuşayım ne anlatayım der hep iş elindede telefon..sank ben yokmuşum gibi çocuğum var benimde 2 yaşına gircek benim dememle yaptı birazda ona kalsa ohooo...keyfine düşkün rahatı bozulsun istemez zaten çocuklarıda sevmez gürültüden nefret eder..çocutan sonra insan kendine bakmak bi tarafa nefes alsa şükredecek o derece..haksızmıyım..Akşam olsun istemiyorum.Esim yapi geregi ciddidir zatn,ama bu ara eve geliyor hiç konusmuyor benimle,bana kızmıs gibi.Somurtuyor,koltuga uzanıyor.Ben de artik bu suratsizligina katlanamiyorum aldim battaniyemi iceride koltukta uyudum gece.Ne yaptim ben bisey mi oldu diyorum,senle ne ilgisi var diyor.Güya isinde sıkıntılı.Tamam anliyorum bazen olabilir bu,yalniz kalmak istersin.konusmak istemezsin ama her gün her gün.Ne muhabbet açar ne konuşur.Bisey sorarim kisa cevaplar rahatsiz olmus gibi.Sonra iş sen elinden tlf düsmüyoya geliyor.çocugum dogdugunda da böyleydi.eve gelir yüzü gülmezdi.annem yardima babam da aksam cocugu sevmeye gelirdi,kös kös otururdu benimki.Haliyle ustlerine aliniyorlardi.Bisey sorunca isini söylüyodu bana.Simdi de hep kendine zaman ayirmak istiyo,cocuk 1.5 yasinda erken kalkiyo tepesine geliyo diye azarliyor.uyumuyor diye kiziyor.Bazen keske çocuk icin biraz daha bekleseydim diyorum.çok yoruldum.Bana tahammulu zaten kalmadi 2.5 senede.her yaptigim suç.bir bahane buluyor.ben de isimi sevmiyorum.ben de bunaliyorum.yalnizliktan elime tlf alip duruyorum.tek suçum bu benim.bir de evlrndikten sonra biraz kilo aldim.Biraz süse püse merakliymis kendisi.cocugum olali o kadar yorgunim ki stres beni mahvetti bir de üstune kilo.istedigimi giyip cikaramiyorum ki.acaba beni begenmedigi icin mi yapiyor.artk kavgalarimizda hakaret edip duruyor.en ufak lafima sesim yuksek soylediysem iste boyle somurtup duruyor.artk sinirlerim bozulmaya basladi.aksamlari öyle daraliyorum ki kendimi dısari atmak istiyorum.ne yapicam ben böyle ya.sizce erkekler is yerinde yasadiklari sorunu bu kadar yansitirlar mi gercekten neden bu mu.beni düsünmüyormu arada ne hale geliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?