Eşimin somurtmaları

Tebrikler. Adınıza çok sevindim. Peki eşinizin size tutumu değiştiği merak ettim.

Tebrikler. Adınıza çok sevindim. Peki eşinizin size tutumu değiştiği merak ettim.
Tesekkurlr:) o daha 5 kilo daha vermemi istiyo zobur ama degisti tabi 1 sene boyunca 80 kiloydum hicbisey olmuyordu iki tane kiyafetle kis gecirmistim yuzu asiliyordu simdi giyinince hep iltifat eder kendime yeni kiyafetler aldim en onemlisi ben mutluyum

Tabi vermekle iyi yapmışsınız. En başta sağlığınız için. İltifat ediyorsa aferin ona. Ama bazılarının egosu o kadar yüksek oluyor ki sadece kendisine gelsin o iltifatlar istiyor. Paylaşmak istemiyor.

Tabi vermekle iyi yapmışsınız. En başta sağlığınız için. İltifat ediyorsa aferin ona. Ama bazılarının egosu o kadar yüksek oluyor ki sadece kendisine gelsin o iltifatlar istiyor. Paylaşmak istemiyor.
Aynen sagligim icin bacaklarin birbirine surtuyodu bi de ben sadece bacak ve yuzden aliyorum cok kotu goxukuyordum insan esinden iltifat bekliyo ogosu yuksekse iltifat etmiyorsa bunaliyorsun mutsuzlasiyorsun

Bebeginizin sallayarak uyumak istememesi iyi bir sey. Bebeginizi ayni saatte once kucaginizda sakinlestirerek kendi yataginda eger yok ise sabit hergun ayni yerde uyutun. Sirtini sivazlayarak, elini tutarak ona guven duygusu verin. Ona uyku arkadasi olacak bir oyuncak verin ama bunu sadece uyurken verin.

Bebeklerin sallanarak uyutulmasi "sarsilmis bebek sendromu" ve bunun gibi bircok rahatsizliga neden olabilir.

Babasi ilgilenmedigi ve calistiginiz icin de muhtemelen o acigi kapatmak için bebeginize cok yogunlastiginizi tahmin ediyorum. Ama unutmayin ki annesi mutlu bir bebegin kendi de mutlu olur. Siz mutsuz iken ona enerjiniz gecer onu mutlu edemezsiniz.

Bebeginizin yasi, onunla neler yaptiginiz gunu nasil gecirdiginizi yazarsaniz size yardimci olmaya calisirim.

Esinize gelince onunla konuşmak istediginizi soyleyin ve ne hissediyorsaniz "sen bunu bunu yapiyorsun diyerek degil, ben boyle boyle hissediyorum" diyerek cumlelerinizi kurup onu dinleyin. Eger o da birseyler anlatirsan cozum yolunuz ne olabilir bunu konusun. Yok hala devam ediyorsa kendi haline birakin. Siz uzerine dustukce baski hissedecek daha da kapanacaktir.

Herkes icin diyemesekte annelik icguduseldir. Onu icinizde hissettiginiz andan itibaren siz annesiniz. Ama babalik boyle bir duygu degildir.

Esiniz karekter olarak nasil biri?
Ornegin fevri, sorumluluk sahibi ya da degil vs. Bize biraz genel kisilik ozelliklerini soylerseniz daha çok yardimci olabiliriz.

Cinsel hayatiniz nasil erkekler cinsel anlamda tatmin olmayinca cekilmez oluyorlar.

Canım böyle evlilik olmaz siz mutlu degilsiniz ki. aksine diken üstünde oturup kocasini görmek istemeyen ilgiye alakaya muhtaç kendini beğenmeyen insan haline donmussunuz bu mu evlilik. 1.5 yaşındaki çocuğuna bağıran insandan ne beklenir kendi evladina bunu yapan seni sever mi. Hem işte caliscaksin hem çocukla sen ilgileniceksin hem evi hallediceksin bide Tribi suratı hakareti sen cekiceksin. Bence bu çokta lazım olan devam edilmesi gereken bi evlilik değil. Esin bekar hayatini özlemiş sanki. Al karşına konuş ciddi ciddi

Arkadaşım ne yapacağın belli.Sende kendine zaman ayiracaksin.Sen üstüne düştükce havalanmis bence. Spora basla hemen. Sonra cilt bakimina git. Masaja git. Kuaföre git. Bak bakalim nasıl pesinde dolanacak. Bir de telefonu eline al sende. Yani ilgilenme onunla. Offf sen kimsin de yani davranislarinla. Çocuğun var annen baban var. O olsa ne olmasa ne. Boşver.

Bence pedagogla görüş bir önce. Çocuğun düzeni otursun. Sonra dediklerimi yap. O da kuserse kussun. Maasin var, ailen var, cocugun var, mesleğin var. O kim ki ya? Bi cocum yapmayi becermis o kadar.

Böyle yazanlara bayılıyorum çünkü insana gaza getrıyor :) merak ettıgim sizin bebiş var mı?

Benim şahsı fıkrım kıloda versen makyajda yapsan afedersn amudada kalksan bu adamın yüzü gülmez bu adam ya evdıgıne pişman yada cicim ayları gecti özüne döndü yada cocuga bazıları tahamml etmez o tıplerden. Hayatından memnun degıl kısaca

Böyle yazanlara bayılıyorum çünkü insana gaza getrıyor :) merak ettıgim sizin bebiş var mı?
Yok ama hiçbirşey farketmez. Çok örnek var etrafımda 2 çocuğu olupta bakımlı olan ve çalışan. Kendımde emınım öyle olucam.

Erkegin somurtkani da hic cekilmez. Cocuk gibi surat yapmalar, memnuniyetsizlikler, nazlar insan darilir valla. İnsallah kendine ceki duzen verir. Sabir tasi da catlar bi yere kadar..

canim sunu yap bunu yap diyen hanimlara da cok kiziyorum biz kocalar icin yasamiyoruz insan kendi icin yasamayinca zaten mutsuz oluyorr ben bazen o kadar paspal oluyorumki bebekte var gecende altimda etek onun altimda esortman cocugu yeni emzirmisim bi haldeyim ne bu halin hatun diyo deme dedim koylu kadinlari gibi
gulustuk(koylu kadin derken koy hali is guc pesinde olan demek istiyorum yanlis anlasilmasin benimde koyum var ) insan severse o haldede sever. Sizin esiniz disardada boyleyse cok takmayin ama
disarda sen sakrak konuskan da evde size
boyleyse sizinle var bi problemi

Son düzenleme:

Yok dısarda da böyle benimki.kafaya birseyi taktiysa,morali bozuksa gülümseyemez bile.

Tlfu alinca hep sinir oluyor.kendi de laf etmiyor
Birsey konusmaya korkuyorum.spora basladim ama devamini getiremedom halim kalmiyor.ah annem babam peşimde olsa böyle mi olurdu.

O zaman cok takmayin kafaya demekki size ozel degil zaten kendiside demis sizl alakasi yokmus oldugu gibi kabullenin ha kavga
cikarmaya bahane arar bid bid yaparsa o zaman baska

Evt bekar hayatini özledi gibi geliyor bana da.yani bekarliktaki gibi devam ettirmek istiyor hayatini.insanin sorumluluklari artiyor tabiki.ne bilim evine karsi ilgisi yok.iyi ki cocugun bezini aksamlari 1 yada 2 kez degisiyor.cook yoruluyor canim.

Benim de kilo sıkıntısı soyle istedigim gibi olmuyorlar.hep ayni takiliyorim.guzel gorürse beni gozleri parliyor.sana zayiflik cok yakisiyo falan da diyo.aslinda cok seviyorum ben suslenmeyi bakim yapmayi.ama hiiic enerjim kalmiyor.cok söylemeye calistim erkeklere laf anlatmak zor

beimkini tarif ediyorsun sandım eşin başak burcumu alakasız olcak ama...benim eşimde aynen bahsettiğin gibi eve gelir hiç sohbet etmez ağzından cımbızla laf alırım ne konuşayım ne anlatayım der hep iş elindede telefon..sank ben yokmuşum gibi çocuğum var benimde 2 yaşına gircek benim dememle yaptı birazda ona kalsa ohooo...keyfine düşkün rahatı bozulsun istemez zaten çocuklarıda sevmez gürültüden nefret eder..çocutan sonra insan kendine bakmak bi tarafa nefes alsa şükredecek o derece..haksızmıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…