Eşimin somurtmaları

Hemen kendinizi suçlamayın ilgili bir eş her ne olursa olsun iyi yada kötü göründüğünüze bakmadan zaten ilgilenir.
Her insan bazen gün içinde yaşadığı olumsuzlukları ister istemez karşısındaki kişiye yansıtır ama bu her gün oluyorsa orada problem vardır
Onunla konuşun..sizinde yorulduğunuz halde Guler yüz gosterdiginizi aynı şeyi ondan da beklediğinizi söyleyin. .suratsız ters bir adamla hayat çekilir mi?

Canim bence böyle devam etmicegini net bi şekilde konuş değişmiyorsa daha fazla katlanabilicekmisin onu dusun

evde onun da aktif olmasını sağlayın

çocuğu uyutsun kitap okusun yedirsin

ne bileyim uzun bir zaman geçirsin

atıyorum bulaşığı o toplasın çamaşırı yıkasın vs vs

her şey eşit koltukta yatmak da

o zaman bir işe yaradığı hissi de gelir görev bilinci de

bir de yok kilo, vay süslü değil

adam beni ben olduğum için istesin

barbi bebek değil damdan ım

barbi bebek istiyorsa şişme kadın tavsiye ederim

evet göze de hitap etmek gerekir vs vs ama bu çooooooooooooook da büyük bir sorun olmamalı zaten duygusal açlık geçerse kilolar da azalır

Tlfu alinca hep sinir oluyor.kendi de laf etmiyor
Birsey konusmaya korkuyorum.spora basladim ama devamini getiremedom halim kalmiyor.ah annem babam peşimde olsa böyle mi olurdu.
Anne baba çok önemli tabii ki ama şöyle düşün sen de annesin. Lutfen sporunun devamını getir. Kendin için ama. Telefonu eline alinca da bırak sinirlensin. Yanlış bir şey yapmıyorsun ki. Yaşım senden küçük mu bilmiyorum ama ben şunu farkettim; sen kendine ne kadar değer verirsen; cevrendekilerde o kadar değer veriyor sana.

Yaparsin sen;-) kilo da verirsin. Fıstık gibi de olursun;-)

Sinir oluyorum bebegi çocugu olmayıpta

Kendinizi salmayın kocanıza şıkır şıkır olun diyenleri

Olmuyor kendini salmasanda misler gibi saç makyaj yapsanda o uykusuzlugun ve yorgunluğun verdiği hantallığı kapatamıyorsunuz.

Helede işe gidiyorsanız

Bizde de tam tersidir arkadaşım eşime karşı ben sert ve somurtganımdır yapım böyle benim

heleki o gun yogunsa daha zor, çoğu zaman ev işlerine bileyardım eder eşim masayı toplamak mutfağı düzenlemek gibi

Bence takma ya tam tersini yap sen somurt o düşünsün bu kadın nie böyle diye

Halamı tınlamıyo bırak öyle kal onu düşünme bu kadar takıl kendince

Bende ayni seyleri hissediyorum. Bugun dedim yine elindeki telefon seyrettigin televizyon kadar kiymetim yok bu evde diye. Onlarla daha cok ilgileniyorlar. O kadar da anlatiyorum dile getiriyorum degismiyor anladim ki artik bu erkek cinsi cok öküz. Kendileri kadindan herseyi beklerler ama yemek yapsin cocuk baksin disarida calissin. Artik evlilige karsi bakis acimi cok degistirdi benim bu davranislar. Bende calisiyorum bende yoruluyorum. Bakiyorum hic uzerine alinmiyor hala 3lu koltukla mac tv ikilisinde takiliyor o zaman mesela camasiri yikiyorum onunkileri katlamiyorum yigiyorum yatagin ustune.
Yok oyle artik hem evde hem iste calisan cocuga gul gibi bakan kadina ilgi sevgi gostermiceksin hemde her isini yapmasini bekliceksin. Bakiyo arkasini toplayan yok kendi bi guzel yapiyor isini

Sorunu iyi sormuşsun sorunun içinde cevapda belli zaten . Sizce erkekler iş yerinde yaşadıkları sorunu bu kadar yansıtır mı demişsin . Benim eşimde otomotiv açtı . Açtığından beri mutsuz morali bozuk sürekli sinirli sıkıntılı bende bıktım artık .
Bu her şeye yansıyo gerçekten . Erkekler iş olarak maddiyat olarak iş yerindeki sorunlar olarak problem yaşıyolarsa bütün hayatları malesef etkileniyo . Cinselliği bile etkiliyo . Benim eşimde sürekli az uzaklaş demeler bğuldum az git demeler . İş sıkıntılı moralim bozuk aklım arabalarda üstüme gelme demeler . Sürekli böyle mutsuz mutsuz sürekli iş düşünmesinden bıktım usandm . Belki senin eşininde işlerinde sıkıntı vardır . Biraz dertleşmeyi deneyip sorunun neyden kaynaklandığını çözmelisin bence ilk önce . Biz kadınız heleki çocuk olunca kilolarda oluyor . benim bebeğim yok ama oluyor . evlenince bile insan kilo alıyo . Bu normal herkes sürekli aynı killloda kalamaz ki . Dikkat edersin verirsin . Süslenir püslenirsin çok istiyosa bunlar kolay önemli olan nedenini bulmak . Karşına alıp düzgünce knşmayı denemelisin bence .

Uff bunkonu cok tanidik geldibbizde ayniyiz ben bebegim kucuk ise daha baslamadim ama sanki o asik adam gitmis suratsiz biri elmis soruyorum is diyonis oldugunu biliyorum ama oyun oynarken gulebiliyosan benimlede guleceksin ama artik biraktim ben somurtsun ugrasmiyorum dedigin gibi tahammul edemiuolar artik sanki tas tasiyolar sirtinda birsey desem sesini yukseltir en nefret ettigim sey tonunu ayarla diye bende cikisirim sonuc iyiki kizim var ona sarilinca unutuyorum herseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…