eşimin sorumsuz ailesi

ben evlendikten sonra anladım.nişanlıyken olanlar ufak tefek şeylerdi ve kime danıştıysam böyle şeyler olur demişti.yoksa kesinlikle evlenmezdim.eşimin ailesinn zaten aman aman bişey yapamayacığını anlamştım ondada değildim.eşimn maaşı iyiydi beraber hallederiz diye düşündüm.bizi tanştran ortak bir tanıdığımz var ama iş dışında özelde hiç görüşmüşlüğüm yoktu o kişilerle.karı koca bunlar ikisinnde ayrı kendi işleri var.uzun yıllardır tanıdğm bu kişilerle çalışyrdu eşim.aslında onlarada sordum bazı şeyleri hep bu duurmların olağan olduğunu söylediler.çok ciddi bir durumla karşılaşmadım.o kişilerlede şuan görüşmüyorum
Resmi nikahim olmustu dugunume 20 gun kala ogrendim demissiniz ama. Ben de ayni durumda ogrendim ve dehledim adami. O yuzden soyledim size de aynisini. Onemli olan adamin borcunun olmasi degil,bunu saklamasi ve yalanciligi

Resmi nikahim olmustu dugunume 20 gun kala ogrendim demissiniz ama. Ben de ayni durumda ogrendim ve dehledim adami. O yuzden soyledim size de aynisini. Onemli olan adamin borcunun olmasi degil,bunu saklamasi ve yalanciligi

şimdi uzun uzun anlatamadığım detaylar var.eşimin kendince haklı olduğu durumlar var ve ben buna eminim zaten.haklıda olsa suçsuz değil tabiki.ama suçun büyüğü ailesinde bunada eminim.derdim eşimden çok ailesi eşimide onlar büyyüttü sonuçta sorumsuz babası kendi ergenlikten çıkamamş annesi.boşanmayı çok düşündüm ama çözüm değil gibi geldi

aylarca onlardan arayıpda bir kuruş istemedim kiracıyım evlenrken 20 bin tl kredi çektik benim üstüme.eşimn üstüne araç kredi vardı kredi çıkmadı ona.ev kirası kredi elde nakit kalmayınca sonuna kadar kullnılan kredi kartları sağa sola olan borçlar eld avuçta ne varsa gitti birde başka borçalr çıktı.eşim bir ay evde durdu işsiz ailesi ne aradı ne sordu.ama şuan eşimin maddi imkanı olsa eminm defalarca ararlar.ben parada değilim çok şükü halimize ama o süreçte o kdr yoruldumki şuan da eşşek gibi çalışyrm yıllık izin bile kullanmadım izin paramı aldım ama hala benim pazar tatilime göz dilmiş kaynanam oraya gitmediğim için küsüyo
İyi de krediyi evlenirken cekmissiniz niye paraları verdiniz ben onu anlamadım aldılar diye bişey yok siz isteseydiniz alamazlardi hala isteyebilirsiniz geri onlar yüz verdikçe astarını isterler eşinizde zamanında yedirmis yeterince biraz açsa gözünü keşke

Param yok derdim yok. Valla para varken kapımızdan eksik olmazlardı şimdi suratları bile değişik. Umurumda değil. Birtane erkek evlatları var sünnetinde düğünü bırak mevlüdünü bile yapmamışlar zavallı kocam geçen kemdi anlattı. İlk aylar bizde hep yardım ettik ve evde bi çöpleri bile yok. Tamam mecbur değiller kaç yaşında insanlarız ama evlenmeden önce eşimden para almayı biliyorlardı almasalardı ozaöandan öderdik borcumuz olmazdı. Evladın evleniyor evine bişey almaz mı insam?Herşeyden kaçtılar. Güya eşimden aldıkları parayı biriktiriyorlardı bizim için eşim adına. Ona da el koydu annesi. Bide ahkam kestiler biton masraf yaptırdılar sonra para kalmadı tabi.
Enaon bi kuruş bile vermemeye karar verdik. Eşimle aynı dikirde olduğum müddetçe sorun yok. İstedikleri kadar beklesinler hiçte moralimi bozmam.

İyi de krediyi evlenirken cekmissiniz niye paraları verdiniz ben onu anlamadım aldılar diye bişey yok siz isteseydiniz alamazlardi hala isteyebilirsiniz geri onlar yüz verdikçe astarını isterler eşinizde zamanında yedirmis yeterince biraz açsa gözünü keşke

kaynanam düğün salonunda takıdan sonra yanımıza gelip ayılıp bayıldı ağladı.düğün onunmş o kaynanymış düğün salonunda ya rezalet çıkarıcaktım yada başka çare yok gibi geldi bana.düğün salonuna verilcek parayıda sayıp kaynıma vermemize rağmen gidip adamlara vermemiş.salon sahıbi eski bi tanıdıkları ama adam parasını alıcak tabiki .biz balayındayken adam hergün aradı.ve geldiğimz gün yoldayken bizim takılardan aldıkları paryı kaynanam götürüp vermiş salon için.birde ben ödedim ödemeden gitmişssiniz diyoo çıldırmamak eldemi

Bence de size kim borçluyuz her gördüğünüz de borcunuzu istemekten çekinmeyin. Lafınızı da esirgemeyin. Yeni bişey mi almışlar, bize borcunuzu ödeyin önce diye söyleyin.

Back
X