- 5 Aralık 2011
- 1.677
- 25
- 158
kızlar yazdıklarınız için çok saolun dün bütün gün kayınvalidemdeydim evde hasta var büyük kaynana 2gündür yatalak oldu misafir gelen giden hiç bitmedi neyse akşama kadar ayaktaydım yemek çay vs. derken akşam 10.30da eşim geldi ben hala ordayım mutfağa girdi beni çağırdı çay yapsana niye bekliyon dedi bende daha yeni içtiler bardakları yeni topladım dedim ama bardaklar tezgahın üzerindeydi makinaya koymamıştım yukarı çıkıcam çocuğun uykusu geldi dedim birden kızmaya başladı burayı böylemi bırakacan vs. diye sinirle hemen topladım çıktım evime yarım saat sonra eşim geldi bende çocuğu uyuttum pc başına geçti 10dk sonra yanıma geldi özür felan diledi işyerinde bu aralar çok yoruluyorum kusura bakma felan dedi dedim sana bu aralar bişey oldu ben hiç bişey yapmıyormuyum bağırıyosun bütün gün aşağıdaydım herşeyi ben yaptım sen bi bardak yüzünden bağırdın dedim fazlasıyla özür diledi bi daha bağırmayacağını söyledi ve dün akşam hiç pc başına oturmadı plasteşın açayımmı dedi bende hayır istemiyorum açmanı dedim tmm dedi bundan sonra sen izin verdiğin zaman açıcam dedi inşallah 2gün sonra yeniden değişmez![]()
Aşağıda bardaklar için kızdıktan sonr yukarda özür dilemesi tuhaf.
Gece için bir planı mı vardı acaba?
:))))
Son düzenleme: