Eşimin sorumsuzlugundan bıktım

Canım sakın korkma aileni arkana al.ve boşanma davasını aç.gerekirse polise şikayet edersin...düzelmez böyle insan.asla fikrini değiştirme.ve dediğin gibi gizlice git eşyaları ı toparla..
Çok sagol yardımcı oldugun için fikrimi degiştirmicem ve boşanicam gerekirse polisi ararim onun evde olmadigi veya uyudugu zaman gitmm gerek

Canim hamileyken bu kadar sucuk bebegede zararlidir. Cok uzuldum
Zararlı evet çocuklarımada zararli ama anlamiyor adam kendini düsünüyor kendi yiyecegi bir tane birsey olsun yetiyor ben yiyemiyorum artık zaten aç kalmamk için yiyordum ama 2 gündür midem bulaniyor aklıma geldikce adı bile benide düşünmüyor yap diyor yaparken midem bulanıyor zar zor yapıyorum

Zararlı evet çocuklarımada zararli ama anlamiyor adam kendini düsünüyor kendi yiyecegi bir tane birsey olsun yetiyor ben yiyemiyorum artık zaten aç kalmamk için yiyordum ama 2 gündür midem bulaniyor aklıma geldikce adı bile benide düşünmüyor yap diyor yaparken midem bulanıyor zar zor yapıyorum
Allah sabir versin hani bir anlatsan ama boyle olmaz devam ederse terk edeceginden bahsetsen bilemedim ki

Allah sabir versin hani bir anlatsan ama boyle olmaz devam ederse terk edeceginden bahsetsen bilemedim ki
Yok canım böyleleri anlamaz.kadin kesin şiddette görüyordur emin ol.bosanacak ailesine sığınacak.adam normal olsa bunları yapmaz zaten..

Çok sagol yardımcı oldugun için fikrimi degiştirmicem ve boşanicam gerekirse polisi ararim onun evde olmadigi veya uyudugu zaman gitmm gerek
Canım valla arkandayım senin.burdaki duyarlı kadınların da yardım edebileceğini düşünüyorum. Özelden sana telefon numaramı bile veririm yardımcı olacağım bir konu olursa elimden geldiğince yardım ederim.

Çok üzüldüm okurken aynı şey i ben yaşasam anneme sığınırdım cocuklarim ve geleceğim için arkadaşların dedikleri gibi annenle yasa evini temizle çocuklarına bak yemeigni yap otur anneni bekle o sana destek olur sen ona çünkü oda yalnızmış zaten arkana bile bakma böyle sorumsuz bir insanla yaşayıp piskolojini bozcana bosan daha iyi çocukların buyuduugn de o zaman da sen calisiirsin annen bakar çocuklara evde olmadığı bir gün evden ayrıl kiyafetlerini toparla götür annenle de konuş sonra evden ayrılmadan annen oturmaya geliyormuş gibii her gittiğinde bir kaç eşya verirsn esin olmadığı zaman da kiyafeltinizi herşeyinizi alır taksiye bin git annene hemen dikkatli ol korkuyorsan birşey yapar diye polise şikayet et allah yardımcın olsun canım:(

Canım valla arkandayım senin.burdaki duyarlı kadınların da yardım edebileceğini düşünüyorum. Özelden sana telefon numaramı bile veririm yardımcı olacağım bir konu olursa elimden geldiğince yardım ederim.
Çok sagol çok teşekkür ederim destegin için içim rahatladı anlatınca az önce eve geldi çay içebilmek için küp şeker alıp gelmiş sadece sonra oturdu bilgisayara bide baktım gençlik açık filmler izliyor ben telefonumdan gördüm onun kullandigi google hesabini kendi telefonumda açınca bende ki google onun gecmisini gösteriyor ben mutfaktayım o içerde adam keyf yapıyor

Çok üzüldüm okurken aynı şey i ben yaşasam anneme sığınırdım cocuklarim ve geleceğim için arkadaşların dedikleri gibi annenle yasa evini temizle çocuklarına bak yemeigni yap otur anneni bekle o sana destek olur sen ona çünkü oda yalnızmış zaten arkana bile bakma böyle sorumsuz bir insanla yaşayıp piskolojini bozcana bosan daha iyi çocukların buyuduugn de o zaman da sen calisiirsin annen bakar çocuklara evde olmadığı bir gün evden ayrıl kiyafetlerini toparla götür annenle de konuş sonra evden ayrılmadan annen oturmaya geliyormuş gibii her gittiğinde bir kaç eşya verirsn esin olmadığı zaman da kiyafeltinizi herşeyinizi alır taksiye bin git annene hemen dikkatli ol korkuyorsan birşey yapar diye polise şikayet et allah yardımcın olsun canım:KK43:
Sagol öyle yapıcam evet korkuyorum çünķü elini kaldırmaya alışkın bir insan herşeyi yapabilir ben seninde dedigin gbi önce annemle konuşup sonra bir taksiyle gidecegim annemin evi uzak bize yürüyerek çocuklarla gidemem zaten eger gittigimde kapıya dayanir sorun çıkartirsa polise haber vericem acaba anneme gitmeden karakola gidip anlatsam boşanmak istiyorum ama bana rahat vermiceni söylesem mi ki

Bana akıl verin lütfen çok yoruldum ve bunaldım tahammülüm kalmadı eşim çok sorumsuz evle hiç ilgilenmiyor çalışmıyor ilgilendigi tek şey bilgisayar başka birşey yok eve bakmıyor birşey almıyor zaten ev bizim degil kayınvalidenin evinde kalıyoruz o kızında kalıyor günlerdir evde yicek birsey yok almiyor gidiyor bi ekmek alıyor birde şu markette 3 4 liraya satılan kutuda dogranmış sucuktan aliyor ben hamileyim içim şişti artık aynı şeyi yemekten sabah akşam yaglı ekmek sucuk cay dün gece bana karnım açıktı ne yicez diyor bende bende açım ne yicez bilmiyorum dedim ee olan şeyi yicez ne yicez dedi neymiş olan dedim sbah akşam sucuk yemekten bıktım dedim zaten kokusu bile midemi bulandırıyor artık o da bana S***** G** (Defol) madem dedi bıktıysan dedi oturdum hüngür hüngür agladım hem birşey almıyor hergün çocuklarımla aynı şeyi yiyoruz ancak benim annem gelirse poşet poşet mazeme taşırsa evde birşeyler oluyor yada gönderirse adamın eline para geçsede gidip yemeklik alma aliskanlıgı yok bi pazara gidip meyve sebze almıyor bugüne kadar çocuklarıma tek bir kıyafet bile almadı herşeyi kendi annem aldı alcak bir kaç paket bez ve mama vardır aldıgı başkada yok kayınvalidemde aynı zaten oda torunlarına hiç birşey yapmadı tek derdi oglu ve para sadece agzından para lafı çıkıyor ya ben ne yapacagım bilmiyorum artık çok sogudum eşimden bıktım sorumsuzlugundan tek bildigi evde oturmak bilgisayar oynamak bana karışmak evde bile her yaptıgim gözüne batıyor herşeye karısıyor bilgisayardan oyun oynuyor oyun oldumu ona para buluyor yatırıyor ama bize yok bişey dedik mi tek zevk aldigım bir oyun var ona bali karısma diyor diger adamlar gbi dışarlarda karı kız peşinde gezmiyorum onla bunla olmuyorum diyor kahveye bile gitmiyorum diyor ama sanki evde hiç birşey yapmıyormuş gibi bilgisayarda ne işleer çeviriyor ben ne yapmalıyim :KK43: uzun oldu kusura bakmayın daha anlatamadıgım cok şey var.
Ve sen yine hamilesin ? Esin internete parayi nerden buluyor acaba. Elektrige suya nasil buluyor calismayan adam? Cok garip. Seninde tekrar hamile kalman kotu olmus. O cocugada yazik diger cocuklarada yazik. Calismayan adamdan adam olmaz. Ayrica bizin eslerimiz calisiyo ve calistigi halde kari kiz pesinde kosmuyolar ona once calisan sorumluluk sahibi adamlarn kari kiz pesinde degil isinin evinin geciminin pesinde oldugunu, asil kari kiz pesinde gezen erkeklerin issiz olduklarini serseri olduklarini anlat. Karisina s.. git diyen adamdan hicbisey olmaz. Ailene anlat durumu git yanlarina madem. Oturup sucuk yicegine en azindan huzurlu olur kendi parani kazanirsin bi sekilde. Kimbilir kac yillik evlisiniz mantiken 2 tarafinda hic calismadan ev bakmasi mumkun gozukmuyor. Bakmaktan kastim sadece yemeklik degil elektrik su internet bilgisayar telefon alabilcek para varsa herseye de para vardir gibi geliyo. Yanlissam kusuruma bakma.

Ve sen yine hamilesin ? Esin internete parayi nerden buluyor acaba. Elektrige suya nasil buluyor calismayan adam? Cok garip. Seninde tekrar hamile kalman kotu olmus. O cocugada yazik diger cocuklarada yazik. Calismayan adamdan adam olmaz. Ayrica bizin eslerimiz calisiyo ve calistigi halde kari kiz pesinde kosmuyolar ona once calisan sorumluluk sahibi adamlarn kari kiz pesinde degil isinin evinin geciminin pesinde oldugunu, asil kari kiz pesinde gezen erkeklerin issiz olduklarini serseri olduklarini anlat. Karisina s.. git diyen adamdan hicbisey olmaz. Ailene anlat durumu git yanlarina madem. Oturup sucuk yicegine en azindan huzurlu olur kendi parani kazanirsin bi sekilde. Kimbilir kac yillik evlisiniz mantiken 2 tarafinda hic calismadan ev bakmasi mumkun gozukmuyor. Bakmaktan kastim sadece yemeklik degil elektrik su internet bilgisayar telefon alabilcek para varsa herseye de para vardir gibi geliyo. Yanlissam kusuruma bakma.
İnterneti elektirigi suyu annesi veriyor bazende kendi ayarlıyor annesi kızında kalıyor onun çocuguna bakiyor ordan 700 tl maas alıyor geçen ay interneti veremedi benim yüzügümü sattı verdi kalanlada elektirigi anneside digerlerini verdi telefona gelince telefonum yoktu 1 ay oluyor alınalı onuda annem aldı taksitle bana ulaşmak için onu araması gerekiyordur onu aramak istemedigi için ve ben isteyerek hamile kalmadım aldırmaya çalıstım ama hep engel çıktı korunurken hamile kaldım burdan bursaya gittim annemle annem para ayarladi ama olmadı yapmadılar kanamalarım çok oldu alamayız tehlikeli dediler ben hep hayırlısı olsun diye dua ettim

İnterneti elektirigi suyu annesi veriyor bazende kendi ayarlıyor annesi kızında kalıyor onun çocuguna bakiyor ordan 700 tl maas alıyor geçen ay interneti veremedi benim yüzügümü sattı verdi kalanlada elektirigi anneside digerlerini verdi telefona gelince telefonum yoktu 1 ay oluyor alınalı onuda annem aldı taksitle bana ulaşmak için onu araması gerekiyordur onu aramak istemedigi için ve ben isteyerek hamile kalmadım aldırmaya çalıstım ama hep engel çıktı korunurken hamile kaldım burdan bursaya gittim annemle annem para ayarladi ama olmadı yapmadılar kanamalarım çok oldu alamayız tehlikeli dediler ben hep hayırlısı olsun diye dua ettim
Hayirlisi olsun. Yuzuk fln bos yere satilir mi yaa. Adama bak. Sen buyuk ihtimalle sessiz sakin birisin. Benm gibi biri olsa bu vakte gelmezdi zaten. Sen cocuklari babasina birak annene git. Cocuklarimdan ayrilamam deme basina birakki rahat rahat gezemesin. Babaligi ogrensin.

Hayirlisi olsun. Yuzuk fln bos yere satilir mi yaa. Adama bak. Sen buyuk ihtimalle sessiz sakin birisin. Benm gibi biri olsa bu vakte gelmezdi zaten. Sen cocuklari babasina birak annene git. Cocuklarimdan ayrilamam deme basina birakki rahat rahat gezemesin. Babaligi ogrensin.
Bırakamam onun eline maf olur çocuklarım bakmaz ilgilenmez döver üstüne

Çok sagol çok teşekkür ederim destegin için içim rahatladı anlatınca az önce eve geldi çay içebilmek için küp şeker alıp gelmiş sadece sonra oturdu bilgisayara bide baktım gençlik açık filmler izliyor ben telefonumdan gördüm onun kullandigi google hesabini kendi telefonumda açınca bende ki google onun gecmisini gösteriyor ben mutfaktayım o içerde adam keyf yapıyor
Artık umursama...arkanı dön ve düşünmeden git canım...

Back
X