Bana akıl verin lütfen çok yoruldum ve bunaldım tahammülüm kalmadı eşim çok sorumsuz evle hiç ilgilenmiyor çalışmıyor ilgilendigi tek şey bilgisayar başka birşey yok eve bakmıyor birşey almıyor zaten ev bizim degil kayınvalidenin evinde kalıyoruz o kızında kalıyor günlerdir evde yicek birsey yok almiyor gidiyor bi ekmek alıyor birde şu markette 3 4 liraya satılan kutuda dogranmış sucuktan aliyor ben hamileyim içim şişti artık aynı şeyi yemekten sabah akşam yaglı ekmek sucuk cay dün gece bana karnım açıktı ne yicez diyor bende bende açım ne yicez bilmiyorum dedim ee olan şeyi yicez ne yicez dedi neymiş olan dedim sbah akşam sucuk yemekten bıktım dedim zaten kokusu bile midemi bulandırıyor artık o da bana S***** G** (Defol) madem dedi bıktıysan dedi oturdum hüngür hüngür agladım hem birşey almıyor hergün çocuklarımla aynı şeyi yiyoruz ancak benim annem gelirse poşet poşet mazeme taşırsa evde birşeyler oluyor yada gönderirse adamın eline para geçsede gidip yemeklik alma aliskanlıgı yok bi pazara gidip meyve sebze almıyor bugüne kadar çocuklarıma tek bir kıyafet bile almadı herşeyi kendi annem aldı alcak bir kaç paket bez ve mama vardır aldıgı başkada yok kayınvalidemde aynı zaten oda torunlarına hiç birşey yapmadı tek derdi oglu ve para sadece agzından para lafı çıkıyor ya ben ne yapacagım bilmiyorum artık çok sogudum eşimden bıktım sorumsuzlugundan tek bildigi evde oturmak bilgisayar oynamak bana karışmak evde bile her yaptıgim gözüne batıyor herşeye karısıyor bilgisayardan oyun oynuyor oyun oldumu ona para buluyor yatırıyor ama bize yok bişey dedik mi tek zevk aldigım bir oyun var ona bali karısma diyor diger adamlar gbi dışarlarda karı kız peşinde gezmiyorum onla bunla olmuyorum diyor kahveye bile gitmiyorum diyor ama sanki evde hiç birşey yapmıyormuş gibi bilgisayarda ne işleer çeviriyor ben ne yapmalıyim

uzun oldu kusura bakmayın daha anlatamadıgım cok şey var.