chamly Rabbi Hebli Minessalihin Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2013 182 0 16 Diğer 17 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi chamly #1 merhaba arkadaşlar bir sıkıntım var sizden de fikir almak istiyorum.yaklaşık 1,5 yıllık evliyim ilk gece korkusu uzadı bir ay sürdü şimdi bir korkum yok.çocuk istiyorum fakat eşim ereksiyon halinde en fazla 2 dk kalabiliyor daha sonra da düzelmiyor doktora gitmesini istedim fakat gitmedi çekiniyor.bunun sebebi ne olabilir sizce.
merhaba arkadaşlar bir sıkıntım var sizden de fikir almak istiyorum.yaklaşık 1,5 yıllık evliyim ilk gece korkusu uzadı bir ay sürdü şimdi bir korkum yok.çocuk istiyorum fakat eşim ereksiyon halinde en fazla 2 dk kalabiliyor daha sonra da düzelmiyor doktora gitmesini istedim fakat gitmedi çekiniyor.bunun sebebi ne olabilir sizce.
G GitsenDeZorGitmesenDe Lovely Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2012 42 0 16 Kocaeli 17 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi chamly #2 2 Dakika ereksiyon derken erken boşalmadan mı bahsediyordunuz acaba?
chamly Rabbi Hebli Minessalihin Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2013 182 0 16 Diğer 17 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi chamly #3 hayır.ereksiyon hali boşalma olmadan sona eriyor ve bir daha da olmuyor
C capslocksmith Guru Kayıtlı Üye 10 Haziran 2013 428 15 298 Adana 20 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi chamly #4 chamly .!.: hayır.ereksiyon hali boşalma olmadan sona eriyor ve bir daha da olmuyor Genişletmek için tıkla... acilen doktora gitmeli. ayıp diye bişey yok, sağlığın ayıbı olmaz. boşa geçen zamanlar geri dönüşü olmayan sorunlara yol açmadan doktora gidin.
chamly .!.: hayır.ereksiyon hali boşalma olmadan sona eriyor ve bir daha da olmuyor Genişletmek için tıkla... acilen doktora gitmeli. ayıp diye bişey yok, sağlığın ayıbı olmaz. boşa geçen zamanlar geri dönüşü olmayan sorunlara yol açmadan doktora gidin.
chamly Rabbi Hebli Minessalihin Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2013 182 0 16 Diğer 20 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi chamly #5 en kısa zamanda gitmesi için uğraşıyorum