Eşimin sorununu çözdüm..

Keşke o zaman nişanı atsaymis. Bence atilmaliydi. Peki o zamanlarda evliliğin başında da soğuk muydu
[/QUOTE]

Evet evlendiğimiz ilk günden beri soğuktu ama bu soğukluk sadece yatak soğukluğu onun haricinde benimle ilgilenir bir dediğimi iki etmez dört dörtlük bir adam gibi diyebilirim ama adam beni hiçbir şekilde arzulamıyor

Eşiniz bu kadar ağladıysa,ayrılmak da istemiyorsa birşeyleri düzeltmek için çaba göstersin. Aynı şekilde siz de baskın karakterinizi Azcık dizginleyin. Erkekler öyle sıkıya gelemiyor maalesef. Bir ömür arkadaş gibi yaşamak çok saçma değil mi ? Yani ayrılmayacaksanız bi çift terapistine başvurun.

7 sene önce mi

iyiki okumamışım Tişikkirler canımsss

Ne olursa olsun yıllarca sizi sevmediği arzulamadığı halde sizi evin hizmetçisi aşçısı ve çocuğunun bakıcısı yapmasına hakkı yoktu. O kendini tatmin ederken ya siz ne oldunuz. Ağlayıp halinize üzülüp duzelmek için çabaladınız. Bunu kendinize yapmayın. Ya siz kendinizi bu yollarla tatmin etseniz ve o bunu farketse? Siz gibi mi davranırdı? Artık iki arkadaşız demişsiniz ama üzgünüm zaten siz iki arkadaştan başka bir şey degilmissiniz bu durum sadece onun ekmeğine yağ sürer. Lütfen kendinize bu kötülüğü yapmayın. Size kocalık yapmayan bir adam var, siz boşandıktan sonra elbetteki hayatınıza devam edebilirsiniz her bakımdan. Arzunlamak ve sevilmek her kadının her insanın hakkıdır

Özet geçen olur mu ki ?
Boşanmıyor, kardeş kardeş yaşayıp çocuk büyüteceklermiş, adam seni seviyorum ama arzulamıyorum demiş. Konu sahibi bunu boşasam , küçük çocukla yeni adam nerden bulacağım diye karar verdi. Bi de adam sürekli ağlıyor hüngür hüngür ….

Keşke o zaman nişanı atsaymis. Bence atilmaliydi. Peki o zamanlarda evliliğin başında da soğuk muydu
[/QUOTE]

Evet evlendiğimiz ilk günden beri soğuktu ama bu soğukluk sadece yatak soğukluğu onun haricinde benimle ilgilenir bir dediğimi iki etmez dört dörtlük bir adam gibi diyebilirim ama adam beni hiçbir şekilde arzulamıyor

Bu evliliği kurtarmak için elimden ne geliyorsa yapacağım bundan sonraki hayatımı sadece sana adayacağım sana yaşattığım her şeyi telafi edeceğim sen de görüş şaşıracaksın vesaire vesaire konuştu. Ama dedim ya sana karşı soğukluk var içimde arzu yok dediği andan sonra geri kalan hiçbir şeyin benim için önemli olmadı bir kulağımdan girdi diğerinden çıktı eğer gerçekten hasta olsaydı umudum olurdu tedavi ettirebilirim derdim yardımcı da olurdum ona ama birini ya seversin ya sevmezsin ne istersin niye istemezsin bitti yani bu saatten sonrası yok benim o ne olursa olsun en son konuştuğumuzda bana söylediği o iki kelime bana yetti gözümü kulağıma ona karşı tamamen kapattım

Bari bi nokta virgül koysaydınız. Bir delinin hatıra defteri gibi olmuş

Tşk ederim .

İki tarafta sevgisiz yaşayacak kadar kendıne saygısı olmayan ınsanlar demek ki. Konu sahıbının bu durumda tek derdi çocukla yenı koca bulamamaksa mükemmel sebeb . Kocası ağladıysa oooo kıyamayız kocalara zaten

Çocuk ıcın üzüldüm

Ne üzücü hem kendi hayatını hem de sizinkini çıkmaza sokması, senelerin heba olması. Soğuduysa sizi kaba, bencil ve itici buluyorduysa nişanı atsaydı erkeklerin nişan atması sosyal olarak daha kolay. Ne Şiş yansın ne kebap. İstemediği kadından çocuk sahibi de olmuş orası da ayrı bir ironi. Siz de makul olun lütfen aynı evin içinde ne denli arkadaş gibi yaşayacaksınız terapi ve çözüm teklif etmişken değerlendirin bence.

Gerçekten inandınız mı? Gerçekten inandırıcı değil...Soğuyan insan illa ki belli eder cinsel anlamda değil genel tavırlarından belli olurdu ve çoktan bitirirdi evliliği. Ya sağlık sorunu var söylemeyi yediremiyor ya da gay başka açıklaması yok bunun ağlaması da bunları perdelemek için.. Bu kadar ağlaması bile normal değil.

Konuları ne kadar güzel tiye alıyorsunuz belki bundan 5 yıl önce yerinizde ben olsam bende aynı şekilde konusabilirdim ama 5 yıl sonrasında bu kafadayim hayatın insana ne getireceği belli olmuyor benim bu yaşamı kadar anladığım öğrendiğim tek şey büyük konusmamak insan kınadığını yaşamadan ölmezmis.
Başka adam bulamama korkum yok dışarda adam çok ufacık bı çocuğum var insanların yarısından çoğu seytanlasmis içinden iyileride illaki var ama onuda bulmak büyük bir başarı.
Baksanıza kadın kadının yaşadığını hemde bu kadar hassas durumdayken bu kadar rahat şekilde tiye alabiliyorken dışardaki adamların içinden adam bulmakta bı o kadar zor heleki çocuğun varsa

Kayınvalideniz baskıcı bir kadın mı?
Var böyle erkekler de çok nadirdir.

Sıze kötü davransa çocuk yapmasa ve ayrılmak istese soğumuş derdim.
Bu soğuma vs değil .
Cınsel sorunu var bunu perdelıyor.
Size karşı gıcıklandıysa neden ıyı davranmıs hep?
Hem erkekler cinsellik olunca hemen ısınır.
Çok kındar olan da evlenmezdı..
Adamın uydurduğu resmen hikâye.

Sokrates boyle savunmadi kendisini, vay anasini ya.

Koca bulamamakla alakalı en ufak bi yazı daha yok sadece tekrar evlenemem küçük bir çocuğum var yazdım ama size özet geçen bayanın aklı yeni koca kısmında takılı almış anlamış gibi yapmış ama yanlış anlamış. Yazık bide kiyamayiz kocalar agladiysa demişsiniz ya düzgün okuyup anlayıp yorum yapın yada ne okuduğu ne anladığı belli olmayan bozuk zihniyetteki insanların laflarıyla burada yorum yapmayın bu arada yorum yapmak gibi bir zorunluluğunuz da yok evet ben çok uzun yazdım ama bunu okumak için de bir zorunluluğunuz yok

hakkınızda hayırlısı olsun

Koca bulamamakla alakalı en ufak bi yazı daha yok sadece tekrar evlenemem küçük bir çocuğum var yazdım ama size özet geçen bayanın aklı yeni koca kısmında takılı almış anlamış gibi yapmış ama yanlış anlamış. Yazık bide kiyamayiz kocalar agladiysa demişsiniz ya düzgün okuyup anlayıp yorum yapın yada ne okuduğu ne anladığı belli olmayan bozuk zihniyetteki insanların laflarıyla burada yorum yapmayın bu arada yorum yapmak gibi bir zorunluluğunuz da yok evet ben çok uzun yazdım ama bunu okumak için de bir zorunluluğunuz yok
Senden soğudum sana şeyim kalkmiyor ama telefondaki kadınlara kalkıyor diyen adamla kardeş kardeş evlilik sürdüreceksin ha peki sende sexting yapabilcek misin yoksa bu sadece kocana mı serbest

Karakterim o kadar düşerse yapabilir miyim yapamazmıyım diye bı düşünürüm. Hani dünya sadece o şeyin üzerinde donmuyo ya eşinden ayrilip yıllarca evlenmeyen kadınlar var eşi olup yillarca bekar olan kadınlar var

Karakterle alakasını çözemedim sonuçta insanız sex ihtiyacımız var neyse siz kabul ettikten sonra bize laf düşmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…