evet dogru anldınızHaftaiçi görüşmüyorsunuz haftasonu gelip aktivitemi ayarlıyor kendine hep doğru mu anladım ?
maça gitmek bir saat gelmek bir saat maç iki saatmaça kaç saat ayırıyor? yani üç saatte gidip dönüyosa mesela üstüne gitmeyin o kadar. ama tüm gününü filan ayırıyosa sıkıntı tabi.
evet dogru anldınız
merhaba bayanlar uzun zamandır K.k benim tek hobim oldu buradaki konuları okumak degişik bakış açılarını görmeme sebep oluyor
benim bir sorunum var yada ben abartıyorum eşim başka bir şehirde bu sene taini çıktı yaşadıgımız yere 2.5 saat mesafede her hafta sonu geliyor nerdeyse her haftasonu maça gidiyor izlemeye ve yine gidecekmiş cumartesi günü bunu şuan ögrendim ve çok canım sıkıldı artık beni eskisi kadar sevmiyor hisediyorum bunu kendinede söylüyorum sana öyle geliyor diyor
nasıl anlatsamki size Eşimi 15 yıldır tanıyorum 12 yıllık evliyim herzaman üstüme titrerdi ,sosyalligi hep vardı bu aramı gözüme batıyor benmi abartıyorum bilmiyorum
Hiç umursuyormuş gibi gözükme, o maça 5 te mi gidiyor mesela, sen de sabah için kendi arkadaşlarınla plan yap. Diğer hafta da ailene/akrabana git; söyle 1 gün önceden evde olmayacağım bu haftasonu diye. O düşünsün, o dert etsin.merhaba bayanlar uzun zamandır K.k benim tek hobim oldu buradaki konuları okumak degişik bakış açılarını görmeme sebep oluyor
benim bir sorunum var yada ben abartıyorum eşim başka bir şehirde bu sene taini çıktı yaşadıgımız yere 2.5 saat mesafede her hafta sonu geliyor nerdeyse her haftasonu maça gidiyor izlemeye ve yine gidecekmiş cumartesi günü bunu şuan ögrendim ve çok canım sıkıldı artık beni eskisi kadar sevmiyor hisediyorum bunu kendinede söylüyorum sana öyle geliyor diyor
nasıl anlatsamki size Eşimi 15 yıldır tanıyorum 12 yıllık evliyim herzaman üstüme titrerdi ,sosyalligi hep vardı bu aramı gözüme batıyor benmi abartıyorum bilmiyorum
Arkadaşın eşi hafta içi de hiç yokmuş yalnız. Hafta sonları görüşüyorlarmış sadece.senınkı maca gıdıyor dua et benım kı ava gıdıyor evde ıkı gun yok hafta sonu 2 senelık evlıyım
ah arkadaşım ben kendimi yada onla geçen 12 yılımı ilişkimizi bir çırpıda nasıl anlatayım siz sorun ben söyleyim bariGitmesin.
Hem başka şehirde yaşıyor.
Hem de haftasonu maca gidiyor.
Bu ne rahatlık.
Niye tepki gostermiyorsunuz.
Beni sevmiyorsun demekle is biter mi.
Sorumlulugunu bilsin. Karısını evde yalnız ne diye bırakıyor.
Biraz sert olun. Tepki koyun.
iki tane var oglum 10 kızım 7 yaşındaHiç umursuyormuş gibi gözükme, o maça 5 te mi gidiyor mesela, sen de sabah için kendi arkadaşlarınla plan yap. Diğer hafta da ailene/akrabana git; söyle 1 gün önceden evde olmayacağım bu haftasonu diye. O düşünsün, o dert etsin.
Çocuk da mı yok peki?
ikimizde sözleşmeli kamu çalışanıyız ve işsizlikten çok çektikk nasıl olacak ikimizden biri işi bırakacak o zamanKarı koca böyle ayrı gayrı hayat olmaz,ne yapıp edin tek evde yasayin.Hicte abartmiyorsunuz öyle saçmalık mı olur ?
ah arkadaşım ben kendimi yada onla geçen 12 yılımı ilişkimizi bir çırpıda nasıl anlatayım siz sorun ben söyleyim bari
tabiki kızıyorum çok ilişkimizin başından beri dominant olan hep ben oldum o hep altan aldı beni idare etti iji hafta önce yine kavga ettik artık oda bana tersleniyo bagırıyo birşey deyince neymiş hep dibimdemi duracakmışşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?