o kadar degil tabi yatmadan yatmaya degil ama çok arkadaşı var çevresindede sevilen birisi bende aksine çok asosyalim hem evde işler çocukların dersi sosyal olacak vaktimyok evliligin hatta hayatın tüm yükünü ben çekiyorum sanki çok yoruldum. ha bende çıksam niye çıktın demez evde niye yemek yok demez çocuklarla ilgilenir ama dersleri bittimi bitmedimi nasıl yaptılar hiç kontrol etmez genel olarak rahat yani benide sıkmıyo kendinide bu durumda onu sıkan benmiş gibi oluyorevde zleyin o mac veren kanalları satın alın
bırlıkte planlar yapın
..
tabıkı arada cıkacak tum gun iş stresı cekıyor kendıne zaman ayırmalı cok bunaltmamalı
sosyallıkten kastının yemek ye yatmadan yatmaya eve gel mi ? boyle ıse sıkıntı tabii
o kadar degil tabi yatmadan yatmaya degil ama çok arkadaşı var çevresindede sevilen birisi bende aksine çok asosyalim hem evde işler çocukların dersi sosyal olacak vaktimyok evliligin hatta hayatın tüm yükünü ben çekiyorum sanki çok yoruldum. ha bende çıksam niye çıktın demez evde niye yemek yok demez çocuklarla ilgilenir ama dersleri bittimi bitmedimi nasıl yaptılar hiç kontrol etmez genel olarak rahat yani benide sıkmıyo kendinide bu durumda onu sıkan benmiş gibi oluyor
o kadar deevde zleyin o mac veren kanalları satın alın
bırlıkte planlar yapın
..
tabıkı arada cıkacak tum gun iş stresı cekıyor kendıne zaman ayırmalı cok bunaltmamalı
sosyallıkten kastının yemek ye yatmadan yatmaya eve gel mi ? boyle ıse sıkıntı tabii
çocuk varmı o yokken bakım degil çocuklarla ilgilenmek zorunda olsanız ne düşünürdünüzayyy o cumartesi günki maça benim eşimde gidiyorgeçen haftada gitti bu hafta arkadaşlarıyla da buluştu.. artık takmıyorum ben..sizde takmayın ne yaparsa yapsın.. ben de o yokken kendime bakımlar yapıyorum oooohhh
yanıma geliyor tabi cuma akşamından geliyor,cumartesi maça gidecekmiş
bu akşam gelir surat asarsam özleyip geldim niye tirip atıyon der bagırıp çagırır.surat asmasam benim canım sıkılıyo..
bal gibide biliyor gitmesini istemedigimi şakaya vurdurur falan ben yüz vermesemde sinirlenir çok israr edersemde gitmez biliyorum ama suratı beş karış dolaşır evde
üff bunaldım valla hiçde altdan falan almak istemiyorum
üçüncü ligde olan bir takımın maçı hangi il olduğunu söylemek istemiyorum deşifre olmamak için biz ilçedeyiz bizim bulunduğumuz ilin maçıbu maç ne maçı
bildiğimiz lig maçı mı
mesela ben Bursa da yım burada 15 günde bir olur ve kombine sahibi vs olanlar hep gider
yalnız eşiniz 6 ay önce de mi gidiyordu
yani adamın 2 saat bir maçı varsa çok abartmayın
mesela çocukları da alsın yanına
siz de evde yalnız kalın
çocukalrın ödevi ile o ilgilensin siz ev işi yapın çabuk bitsin vs vs
yani adam maça gitmese masada otursa ne fark eder ki
öenmli olan kısa zamanı kaliteli ve verimli geçirmek
geliyom daha ne istiyon degilde zaten haftada üç gece görüşüroruz( cuma, cumartesi, pazar ,pazartesi sabah 5-6 gibi evden çıkar)ben istedigimi yapıyım sen ses etme tatsızlık çıkarma moduValla paşa paşa gelmek zorunda "ozledimde geldim"mişş, yersen.Özleyen adam bir dakika bile kaybetmek istemez,planlar sürprizler yapar.Bu "geliyom daha ne istiyon"modunda.
Yerinde olsam bir daha ki haftalarda kendim için cocuksuz eşsiz planlar yapardım,birazda o otursun çocuk baksın bakalım nasıl oluyormuş.
üçüncü ligde olan bir takımın maçı hangi il olduğunu söylemek istemiyorum deşifre olmamak için biz ilçedeyiz bizim bulunduğumuz ilin maçı
evet daha öncede gidiyordu işi de bunla ilgili devlete atanmadan önce bizim bulunduğumuz ilçenin belediye takımının teknik direktörüydü hem eski çevresini görmek hemde eğlenmek için gidiyor sanırım iki hafta üstüste pek gitmedi belki arıza çıkarıyorum diyedir ama genelde 15 günde bir gidiyor
Belki sorulmuştur ama tüm yorumları okumadigim için soruyorum siz neden esinizin olduğu yerde değilsiniz.mesafeler illaki biseyleri değiştirir uzaklastirirmerhaba bayanlar uzun zamandır K.k benim tek hobim oldu buradaki konuları okumak degişik bakış açılarını görmeme sebep oluyor
benim bir sorunum var yada ben abartıyorum eşim başka bir şehirde bu sene taini çıktı yaşadıgımız yere 2.5 saat mesafede her hafta sonu geliyor nerdeyse her haftasonu maça gidiyor izlemeye ve yine gidecekmiş cumartesi günü bunu şuan ögrendim ve çok canım sıkıldı artık beni eskisi kadar sevmiyor hisediyorum bunu kendinede söylüyorum sana öyle geliyor diyor
nasıl anlatsamki size Eşimi 15 yıldır tanıyorum 12 yıllık evliyim herzaman üstüme titrerdi ,sosyalligi hep vardı bu aramı gözüme batıyor benmi abartıyorum bilmiyorum
Abartmıyorsunuz,haklısınız ..Beraber gitseniz ve sonrasında birlikte program yapsanız olmaz mı ?
GİTTİGİ YERE 6 AY ÖNCE ATANDI BİR DEVLET KURUMU ,BENDE YAŞADIGIMIZ ŞEHİRDE ÇALIŞIYORUM VE ÇOCUKLARIMIN OKULU DÜZENİ BURADA OLAGAN ÜSTÜ HAL BİTİNCE GELMEYİ DENEYECEKBelki sorulmuştur ama tüm yorumları okumadigim için soruyorum siz neden esinizin olduğu yerde değilsiniz.mesafeler illaki biseyleri değiştirir uzaklastirir
çocuk yok haklısınız çocuk olunca insan destek bekliyor o konuda size birşey diyemem.... haklısınız yani..o kadar de
çocuk varmı o yokken bakım degil çocuklarla ilgilenmek zorunda olsanız ne düşünürdünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?