Eşimin sosyal hayatı beni sinir ediyor

evde zleyin o mac veren kanalları satın alın
bırlıkte planlar yapın
..
tabıkı arada cıkacak tum gun iş stresı cekıyor kendıne zaman ayırmalı cok bunaltmamalı

sosyallıkten kastının yemek ye yatmadan yatmaya eve gel mi ? boyle ıse sıkıntı tabii

birliktede geziyoruz ama o ayrıda geziyor

maç kanalarındanda var evde

ben iki senedir çaluşıyorum o 6 ay oldu atanalı olagan üstü hal bitince ugraşacak ama zor diyorlar sözleşmeli oldugu için bu sorunun çözümü bende degil devlette yani
ben anca maç sorununu çözebilirim onuda çözemiyom

hafta ortasi evde olmayan haftasonu gorustugum esim bide haftasonu maca gidecek hicde iyi seyler dusunmem tabi normal degil yaptigi zaten karisini bir hafta gormuyor nasil sey bu

Abartmıyorsun canım.zaten hafta içi görüşmüyosunuz.bide hafta sonu maç filan olmaz o iş.çok tepki verirdim ben.

o zaman arada sen bi aktivite planla önceden o hafta maça gidemesin.
tabi arada yine gitsin canım her hafta engellememek lazım.
yapıyorum onuda ,planlarıma uyar bi dedigimi iki etmez ama o yapsın plan neden bizden ayrı vakit geçiriyor diye içerliyorum açıkcası

valla önce güzellikle olmazsa kavgayla o da olmazsa taktikle bi şekilde çözülecek. o da olmazsa kendisi hatasını anlayıp üzerine düşene kadar hiç umursamayacaksın. sürekli dibinde mi olacağım demiş ama saçmalık zaten haftaiçi görmüyorsunuz birbirinizi, sürekli dip dibe değilsiniz ki.

önce bi konuş, olmadı daha sert konuş. yine bildiğinden şaşmazsa, her haftasonu çocuklarını da al gez, başka yerlere git programlar yap, kendisi desin sana ''gitme de birlikte vakit geçirelim'' diye...

nasıl bi taktik öyle durmadan bi yerlere gidemem çocukların dersleri evin işleri var demekki yatak odası dışında benle olmak istemiyor artık ne yapabilirim çok canım sıkılıyorya

Devamli boylemiydi boyleyse aliskin olman lazm. Ama yeni basladiysa bu aliskanligi ara ara erkeklerde oluyor boyle evden sıkılma eve gelmeme durumu

Devamli boylemiydi boyleyse aliskin olman lazm. Ama yeni basladiysa bu aliskanligi ara ara erkeklerde oluyor boyle evden sıkılma eve gelmeme durumu
nasıl anlatsamki hep sosyaldi seviyo dışarıyı konuşkan biri hiçbir ortamda sıkılmaz mutlaka kendine arkadaş bulur ,ugraş bulur ama eskiden beraber yaşadıgımız için surat assamda bir şekilde tölere ediyorduk hem eskiden bagırsamda nazımı çeliyordu şimdi hemen çemkiriyor artı çocukların sorumlulugu beni yoruyor ve destek olmasını beliyorum oda böyle program yapınca sinir oluyorum hafta içi gelsin diye bekleyip özlüyorum böyle yspınca kendimi çok degersiz hisettim şimdi

Haklisiniz. Zaten hafta ici yoksun colugun cocugun karin icin evde olman lazim mac planida neymis! Sanirim o bir sıkılma icerisinde. Karsiniza alip konusmayi deneyin

haklısın sonuçta tüm hafta yok birde hafta sonu kendine plan yapıyor resmen

2 saat maçda birşey yok aslında çokda abartılcak birşey değil giibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…