evde zleyin o mac veren kanalları satın alınmerhaba bayanlar uzun zamandır K.k benim tek hobim oldu buradaki konuları okumak degişik bakış açılarını görmeme sebep oluyor
benim bir sorunum var yada ben abartıyorum eşim başka bir şehirde bu sene taini çıktı yaşadıgımız yere 2.5 saat mesafede her hafta sonu geliyor nerdeyse her haftasonu maça gidiyor izlemeye ve yine gidecekmiş cumartesi günü bunu şuan ögrendim ve çok canım sıkıldı artık beni eskisi kadar sevmiyor hisediyorum bunu kendinede söylüyorum sana öyle geliyor diyor
nasıl anlatsamki size Eşimi 15 yıldır tanıyorum 12 yıllık evliyim herzaman üstüme titrerdi ,sosyalligi hep vardı bu aramı gözüme batıyor benmi abartıyorum bilmiyorum
birliktede geziyoruz ama o ayrıda geziyorNe olmus 12 senede bıkmış mi hemen.
Bu erkeklerin bencillikleri beni sinir ediyor.
İki tane evladımız varmış, haftaiçi sizi görmüyor. Hep birlikte plan yapsaniz birlikte gezseniz fena mi. Sanki futbolcular kurtacak bunları.
maç kanalarındanda var evdeevde zleyin o mac veren kanalları satın alın
bırlıkte planlar yapın
..
tabıkı arada cıkacak tum gun iş stresı cekıyor kendıne zaman ayırmalı cok bunaltmamalı
sosyallıkten kastının yemek ye yatmadan yatmaya eve gel mi ? boyle ıse sıkıntı tabii
haftada kac gun gıdıyor ki ?maç kanalarındanda var evde
maça gitmek bir saat gelmek bir saat maç iki saat
o günü çöpe at
ben iki senedir çaluşıyorum o 6 ay oldu atanalı olagan üstü hal bitince ugraşacak ama zor diyorlar sözleşmeli oldugu için bu sorunun çözümü bende degil devlette yanibence haftasonu maça gitmesinden daha büyük bi sorununuz var ortada. o da sizin ayrı ayrı evlerde yaşıyor oluşunuz. kesinlikle ilk önce buna bi çözüm bulun. maçı falan geçin şimdi. eşler birbirlerinin oldukları yere tayin aldıramıyor muydu? yoksa da bi şekilde orta yolu bulun böyle olmaz.
maça gitmek bir saat gelmek bir saat maç iki saat
o günü çöpe at
bilmiyorum ne zamana kadar çocukların okulu burada babaneleri bakıyor herşeyimi taşıyalım keşke o kadar kolay olsaOrtada bir yerde ev tutsaniz ,ne zamana kadar böyle gidecek ki?
yapıyorum onuda ,planlarıma uyar bi dedigimi iki etmez ama o yapsın plan neden bizden ayrı vakit geçiriyor diye içerliyorum açıkcasıo zaman arada sen bi aktivite planla önceden o hafta maça gidemesin.
tabi arada yine gitsin canım her hafta engellememek lazım.
ben iki senedir çaluşıyorum o 6 ay oldu atanalı olagan üstü hal bitince ugraşacak ama zor diyorlar sözleşmeli oldugu için bu sorunun çözümü bende degil devlette yani
ben anca maç sorununu çözebilirim onuda çözemiyom
nasıl bi taktik öyle durmadan bi yerlere gidemem çocukların dersleri evin işleri var demekki yatak odası dışında benle olmak istemiyor artık ne yapabilirim çok canım sıkılıyoryavalla önce güzellikle olmazsa kavgayla o da olmazsa taktikle bi şekilde çözülecek. o da olmazsa kendisi hatasını anlayıp üzerine düşene kadar hiç umursamayacaksın. sürekli dibinde mi olacağım demiş ama saçmalık zaten haftaiçi görmüyorsunuz birbirinizi, sürekli dip dibe değilsiniz ki.
önce bi konuş, olmadı daha sert konuş. yine bildiğinden şaşmazsa, her haftasonu çocuklarını da al gez, başka yerlere git programlar yap, kendisi desin sana ''gitme de birlikte vakit geçirelim'' diye...
nasıl anlatsamki hep sosyaldi seviyo dışarıyı konuşkan biri hiçbir ortamda sıkılmaz mutlaka kendine arkadaş bulur ,ugraş bulur ama eskiden beraber yaşadıgımız için surat assamda bir şekilde tölere ediyorduk hem eskiden bagırsamda nazımı çeliyordu şimdi hemen çemkiriyor artı çocukların sorumlulugu beni yoruyor ve destek olmasını beliyorum oda böyle program yapınca sinir oluyorum hafta içi gelsin diye bekleyip özlüyorum böyle yspınca kendimi çok degersiz hisettim şimdiDevamli boylemiydi boyleyse aliskin olman lazm. Ama yeni basladiysa bu aliskanligi ara ara erkeklerde oluyor boyle evden sıkılma eve gelmeme durumu
Haklisiniz. Zaten hafta ici yoksun colugun cocugun karin icin evde olman lazim mac planida neymis! Sanirim o bir sıkılma icerisinde. Karsiniza alip konusmayi deneyinnasıl anlatsamki hep sosyaldi seviyo dışarıyı konuşkan biri hiçbir ortamda sıkılmaz mutlaka kendine arkadaş bulur ,ugraş bulur ama eskiden beraber yaşadıgımız için surat assamda bir şekilde tölere ediyorduk hem eskiden bagırsamda nazımı çeliyordu şimdi hemen çemkiriyor artı çocukların sorumlulugu beni yoruyor ve destek olmasını beliyorum oda böyle program yapınca sinir oluyorum hafta içi gelsin diye bekleyip özlüyorum böyle yspınca kendimi çok degersiz hisettim şimdi
tabi sizinki daha zor bi katille evlisinizsenınkı maca gıdıyor dua et benım kı ava gıdıyor evde ıkı gun yok hafta sonu 2 senelık evlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?