• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin soyadı

kendi soyadimida kullanmak isterdim ama zaten 2 ismim var esimin soyadida uzun sayilir bide kendi soyadim eklense masallah destan gibi yaz yaz bitmezdi o acidan kullanmadim:21:

Millete neymiş yav hadi kocanız kayınvalideniz karışsa bir nebze olsun anlıcam da ki onların da karışmaya hakkı yok sonuçta sizin tercihiniz.

nüfusta değişti ama iş yerinde kendi soyadımı kullanıyorum çünkü iş hayatı ve bulunuğum sektör beni öyle tanıyor bilmiyorum ban eşimin soyadı değilde babasının soyadını kullanıyormuşum gibi geliyor o herifin soyadını kullanıyorum diye uyuz oluyorum kulaklarını tıka dilediğini yap arkadaşım kaynanalr ve etrafın işi gücü yok boş boş konuşuyorlar

Yok artık amir memurla ne ilgisi var :57:Kendi soyumuzu hiçmi sayalım evlendik diye.:63:Kesinlikle kendi soyadımıda kullanmak isterim kimene:36:.

evliliğimde ben doğrudan kendı soyadımı kullandığım zaman kayınvalidem ayrılırken " senin ayrılacağın belliydi, soyadımızı bile adının yanına yakıştıramadın" demişti. sen bunu yazınca aklıma o geldi.

valla bence insanın bir tane adı ve soyadı olur.

eşimizin soyadını almadan kendi soyadımızda kalabiliyor muyuz, bu harika! benim soyadım çok az rastlanan bir soyad ve hep güzel benzetmeler yapılır, ayrıca 30 yaşındayım bu yaşa kadar bu isim soyaddaydım. erkek arkadaşımın soyadı da çok az rastlanan ve güzel bir soyad ancak ikisi arka arkaya çok garip duruyor. eğer evlenirsek, kendi soyadımda kalabilirsem harika olur bu:46:

Back
X