Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kendi soyadimida kullanmak isterdim ama zaten 2 ismim var esimin soyadida uzun sayilir bide kendi soyadim eklense masallah destan gibi yaz yaz bitmezdi o acidan kullanmadim
nüfusta değişti ama iş yerinde kendi soyadımı kullanıyorum çünkü iş hayatı ve bulunuğum sektör beni öyle tanıyor bilmiyorum ban eşimin soyadı değilde babasının soyadını kullanıyormuşum gibi geliyor o herifin soyadını kullanıyorum diye uyuz oluyorum kulaklarını tıka dilediğini yap arkadaşım kaynanalr ve etrafın işi gücü yok boş boş konuşuyorlar
evliliğimde ben doğrudan kendı soyadımı kullandığım zaman kayınvalidem ayrılırken " senin ayrılacağın belliydi, soyadımızı bile adının yanına yakıştıramadın" demişti. sen bunu yazınca aklıma o geldi.
eşimizin soyadını almadan kendi soyadımızda kalabiliyor muyuz, bu harika! benim soyadım çok az rastlanan bir soyad ve hep güzel benzetmeler yapılır, ayrıca 30 yaşındayım bu yaşa kadar bu isim soyaddaydım. erkek arkadaşımın soyadı da çok az rastlanan ve güzel bir soyad ancak ikisi arka arkaya çok garip duruyor. eğer evlenirsek, kendi soyadımda kalabilirsem harika olur bu