eşimin söylediği cümle

teşekkürler :)

Ben tam olarak sorunu anlayamadım.

Tartıştığınızda problemleri çözememeniz mi?
Tartıştığınızda eşinizin size sarılarak uyumaması mı?
uzlaşmacı olmaması evet.

işte o biraz yüzyüze yatma kısmıyla ilgili sorun zaten ben bana sarılıp uyuman gerekir demedim asla zaten o tarz biri değilim

istediğim bu, bu da problem oldu

Tabiki haklisin anliyorum seni. ama bundan sonra degistirmek zor yada imkansiz gibi

Ay kocamın tribini okudum sanki, ahtapot gibi, kolunu çekerim öbür kolunu atar, öbür kolunu iterim bacağını atar...
Ayyy.... Delirtir beni delirtir. Sonra "Öte get be" deyip itince de trip atar "Beni az sebiyön , sebmiyön" diye. Yavrum bunalıyorum, uyku problemim var üzerimde bacak sevmiyorum napayım?

hahhah sende haklısın :)))

Eşiniz o cümleyi kurmasaymış iyiymiş tabi. Gereksiz olmuş.
Kırıcı da olmuş tabi ama sarılıp uyuma kısmı bana da çok makul,sevimli ve rahat gelmiyor. Yaz sıcağında mesela,zaten yatağa yapışıyor insan sıcaktan,birde ekstra ısı veren bir ten,boğucu ve rahatsız olmaz mı?

çok durma bu sözün üzerinde
belli ki arkasını dönüp uyumayı seviyor
eşim de ben de boyle uyuruz :)
bu sizi sevmediği anlamına gelmez

ben sizi çok iyi anladım ve hissettim duygunuzu sizin derdiniz öyle koala gibi sarılıp kalalım öyle uyuyalım değil, akşam yatagınıza yattığınızda uyumadan evvel bir sarılsın öpsün sizi iki güzel söz söylesin. insan buna ihtiyaç duyuyor gerçekten. bir de daha yeni evlisiniz. eşinizin o şekilde söylemesi çok kırıcı olmuş, umarım hatasını anlar. döndüğünde bir süre siz sokulgan davranmayın bakalım, ondan gelsin ilgi alaka.

çok teşekkür ederim desteğiniz için

Tek derdiniz bu ise kırılgansınız ama sadece cinsellik olacağı zaman ilgi gösteriyorsa onun dışında ilgisi yoksa Haklısınız .

ben konuyu hiiiiç anlamadım,

sadece yapış yapış sevenleri desteklemeye geldim.
ne var yani, kocamıza mı sarılmayak

benim eşim de hiç sarılmaz..
cinsellik haricide öyle sarılıyım öpüyüm koklayım olayı yoktur
gece yatarken öper sabah işe giderken birde yanagımdan..
döner dötünü yatar
bende önceden cok üzülürdüm kavgasını ederdim..
yok hava sıcak hamilesin tersime geliyor bilmem ne uydurmadığı bahane kalmamıştı..
ben alıştım yani sende alış erkekler cogunlukla böyle ne yazık ki geride kaldı o canım cicim ayları vs..
bende kocama doya doya sarılmak isterdim oysa..
bazen ben sarılıyorum arada bir utanıyor kendiside sarılıyor 10 dakika sonra geri dönüyor
daha gecenler de dedim ki ; sen beni neden cinselik harici hiç öpmüyosun vs
fırsatmı var diyor şimdide
ama şöyle bir ciddi durum var içimden gelmiyor farklı
rahat edemiyorum farklı
ne demek içimden gelmiyor ya ?

yinede gönül yapmak bu kadar zor olmamalı, insanı bu düşündürüyor işte yoksa yanımda yatsında nasıl yatarsa artık.. kadınlar bu gönül yapma ara düzeltme alttan alma konusunda daha verici, evlilik zor zanaatmiş..... :))

içimden gelmiyor demek le ne demek istedi peki kocanız yani rahat edemiyorum anlamında mı kurdu bu cümleyi ? orası önemli ?

içimden gelmiyor demek le ne demek istedi peki kocanız yani rahat edemiyorum anlamında mı kurdu bu cümleyi ? orası önemli ?
ben öyle algılamadım, rahat edemiyorum manasında değil sen huzursuzluk çıkarma manasında söyledi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…