teşekkürler :)Ama evlilik ,sevgili hayatı gibi olmuyor ki.
Eşimin bir lafı var Allah için sen şimdi yanımdasın,içim rahat takıntı yapma.
Adam zaten yorgun, ben yorgun saygı var sevgi var arada şakalaşma var.Bundan eminseniz daha ne ?
Sarıldın sarılmadın olayları biraz sönük kalıyor ve yapmamalısınız.
Sadece adam belki çok sıktığınızdan belkide gerçekten bunaldığından size bu durumu dillendirmiş.
Rahat olun akışına bırakın.
Evliliği küçük şeylerle çıkmaza değil yaşanılabilir hale getirin
uzlaşmacı olmaması evet.Ben tam olarak sorunu anlayamadım.
Tartıştığınızda problemleri çözememeniz mi?
Tartıştığınızda eşinizin size sarılarak uyumaması mı?
işte o biraz yüzyüze yatma kısmıyla ilgili sorun zaten ben bana sarılıp uyuman gerekir demedim asla zaten o tarz biri değilimBiz de eşimle sarılıp uyumayız ilk zamanlardan bu yana.
Öperiz, yeri gelir şakalaşırız ama sarılıp uyuyamayız. Biraz yüzyüze yatsak da ya o ya ben arkamızı döneriz..
Ama eşinizin bunu söyleme biçimi tuhaf. Sanki zamanında buna mecbur edilmiş de birikmiş gibi..
istediğim bu, bu da problem olduVallaha ne yalan söyliyim ben esime aksamlari en az 5 -10 dakika istedigim gibi sıkı sarılırım..oda öyle. Sonra ikimizde istedigimiz gibi yatariz.bende öyle sarilip uyuyamiyorum zaten. Ikinizinde bu konuda beklentileri farkli sanirim. Böyle bir orta yol deneseniz belki kavga konusu olmaktan cikar ve bir daha küs ayrilmayin. Bir yere gitmeden önce cözmeye calisin
uzlaşmacı olmaması evet.
Tabiki haklisin anliyorum seni. ama bundan sonra degistirmek zor yada imkansiz gibitamam zaten bunda bir sorun yok ki, bu arkayı dönüp uyuma meselesi daha evliliğin başında gündeme gelmişti konu tekrar açıldı bu şekilde ifade edildi. Bende uyuyamam, ona da öyle uyu diye diretmiyorum yattığın an arkanı dönüp hadi uyuyorum diye konusu biraz canımı sıkıyor yeni evliyken de aynıydı cicim ayları mı desem nasıl anlatsam insan biraz ruhu okşansın istiyor, kendi kendine abartıyor veya haklı olmayı seviyor sanırım çözemedim
haksızsınız diyemem, bende de var en azından geri adım atabiliyorumUzlaşmacı olmaması evet can sıkar.
Siz de zorsunuz vesselam...
hahhah sende haklısın :)))Ay kocamın tribini okudum sanki, ahtapot gibi, kolunu çekerim öbür kolunu atar, öbür kolunu iterim bacağını atar...
Ayyy.... Delirtir beni delirtir. Sonra "Öte get be" deyip itince de trip atar "Beni az sebiyön , sebmiyön" diye. Yavrum bunalıyorum, uyku problemim var üzerimde bacak sevmiyorum napayım?
çok teşekkür ederim desteğiniz içinben sizi çok iyi anladım ve hissettim duygunuzusizin derdiniz öyle koala gibi sarılıp kalalım öyle uyuyalım değil, akşam yatagınıza yattığınızda uyumadan evvel bir sarılsın öpsün sizi iki güzel söz söylesin. insan buna ihtiyaç duyuyor gerçekten. bir de daha yeni evlisiniz. eşinizin o şekilde söylemesi çok kırıcı olmuş, umarım hatasını anlar. döndüğünde bir süre siz sokulgan davranmayın bakalım, ondan gelsin ilgi alaka.
herkes haklı dimiben konuyu hiiiiç anlamadım,
sadece yapış yapış sevenleri desteklemeye geldim.
ne var yani, kocamıza mı sarılmayak
benim eşim de hiç sarılmaz..
cinsellik haricide öyle sarılıyım öpüyüm koklayım olayı yoktur
gece yatarken öper sabah işe giderken birde yanagımdan..
döner dötünü yatar
bende önceden cok üzülürdüm kavgasını ederdim..
yok hava sıcakhamilesin tersime geliyor bilmem ne uydurmadığı bahane kalmamıştı..
ben alıştım yani sende alış erkekler cogunlukla böyle ne yazık ki geride kaldı o canım cicim ayları vs..
bende kocama doya doya sarılmak isterdim oysa..
bazen ben sarılıyorum arada bir utanıyor kendiside sarılıyor 10 dakika sonra geri dönüyor
daha gecenler de dedim ki ; sen beni neden cinselik harici hiç öpmüyosun vs
fırsatmı var diyor şimdide
ama şöyle bir ciddi durum var içimden gelmiyor farklı
rahat edemiyorum farklı
ne demek içimden gelmiyor ya ?
içimden gelmiyor demek le ne demek istedi peki kocanız yani rahat edemiyorum anlamında mı kurdu bu cümleyi ? orası önemli ?yinede gönül yapmak bu kadar zor olmamalı, insanı bu düşündürüyor işte yoksa yanımda yatsında nasıl yatarsa artık.. kadınlar bu gönül yapma ara düzeltme alttan alma konusunda daha verici, evlilik zor zanaatmiş..... :))
ben öyle algılamadım, rahat edemiyorum manasında değil sen huzursuzluk çıkarma manasında söyledi sanırımiçimden gelmiyor demek le ne demek istedi peki kocanız yani rahat edemiyorum anlamında mı kurdu bu cümleyi ? orası önemli ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?