- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363

söyle bi baktımmm ayrı ayrı cevap vermeyimmmm
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramızaa :)))))))))9
sevil hemen sana yoğurt tarifi veriyorummm güzelimm bakkaldan şişe süt al şişe sütnü kayntmaya gerek yok sadece elin dayanacak kadar ısıt 10 kadar say dayanıyorsa ok olumuştur 1 lt sütten yapacaksan 1 dolu kaşıkyoğurtu ayrı bi kapta ısıttığın sütten biraz al incelt sonra bunu süte yavaşça ekle ve fazla sarsmadan bir kere karıştır sonra iyice sar sarmala işin piüf noktası burda çokiyi sarkı hemencik soğumasın ben genelde sabahtan yapıyorum akşama kadar tutyorum akşam bakıyorum tutmuş hemen dolapa koyuyorum bir gece beklemiş oluyor ertesi gün yiyiorum katkısız doğal inş başarırsın canım
bu arada bur cumur yemek isteyenler çikolata yemek isteyenler şunu denesin malum bizlerde tv karışsında atıştırma isteğivar buna engle olamıyorsanız tuzsuz sarı leblebi yada tuzsuz kabak çekirdeği tabi öyle kase kase değil birere avuç
itok tutmaya yarayan yeşil elma benim en büyük kurtarıım bide ceviz şöyle 2 tane cevizi böyle sanki bir kase eviz varmışgibi çiğniye çiğniye yerseniz oda toktutuyorr bol su içmek de süper çubuk tarçın tatlı isteğini alır çikolata isteği çin baş parmak kadar muz kesin tam muz olmaz kalorsi çok yüksek sonra bunu toz kakoya bulayıp böyle aheste aheste yiyin inanın tatlı istedğini karışılcak
bide kızlar size ne tavsiye ederim biliyormusunuz evde aleti olanlar için öncelikle yemeye engel oalmıyorsanız şunuyapın 30 dk spor yspın ve 30 dk ne kadar kalori haradığınızı görün ve onra bir tane çikolata yada biskuvi alın elinize hemen arkasındaki kalori cetveline bakın 30 dk sporda harcağın kalorinin 2 katından fazlasnı geri alırsın hemde 1 dk bitcek çikolata için benim tatlıyla pek aram yok ben tuzlu şeyleri severim börek gbi internetten bi pizzanın yada pidenin böreğin kalorsine baktıığmda benim spor aletimle 1 tek pide yediğimde 2 saat deliksiz apor yapmam lazım demeki stediğim şey bunu görünce açıkçası vazgeçiyorum tabi arada kaçamak yAPIYORUM O AYRI ama biliyorum o yediğimşey için ne kadar sporyaptıığmı
evde aleti olmayanlar ip atlasın mekik çeksin internetten kaç dk ne kadar kalori yaktıklarını görürler ve aynı şey onlar içinde geçerli olcak bir süre sonra yememeye başlıcaksınız şunu dieksniz ya bunu ersem buk adar yaptıığm spora yazık olcak
neyse inş faydalı bilgi vermişimdir
şimdi gelelim bana hafta sonu canımk ayınvalidem giritmutfağından inciler döktürdü orta seviyede yedim eskiden olsa daha fazla yerdim ama pasta kaçamağım oldu hemde kocaman buda benmi uzun bir süredir yaptıklarımın ödülü olsun ama uzun bir süre kaçamak yapma hakkım yok çünkü 1 haftada 2. kaçamağım oldu yarındanitibaren işi daha bi ciddiye alıyorum çünkü 5 ayi çinde 38 beden balıkmodeli bir abiye giycem giymeyi düşnüyorum demiyorum giycemmmmmmmmmmmmmmmmmmm diyorummm ben istersem herşeyi yaparımm çünkü neyse çenem düştü yarın görüşürüz kızlarrrrrrrr