- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
merhaba arkadaşım yanlış anlama ama masa başında memurum o yüzden spor yapma imkanım yok bence biraz mazaret sen eğer bu kilolardan kurtulmak istiyorsan ki bence iste başaracağına eminim ben gezinirken biryerde okudum kk de kadın erken kalkıyormuş uykusundan fedakarlık yapıyormuş spor yapıyormuş internetten hareketlere baakrak bile yapabilirsin ip atlaya bilirsin işten eve döndüğünde belki çok yoruluyorsun haklısında ama zafere giden yolda buna değmezmi arkadaşım istersen gece 12 den onra bile yapabilirsin yeterki istee bir süre sonraa alışkanlık hale geleek yaptığın emeğin meyvalarnı topladığında daha bi aşkla yapcan bene karar ver azmet daha gençsin
birde çocuk istiyorsan zayıfla zaten doğuma kadarda kilo alcan düşün birde tabi allah bilir ama kilo hamile kalmaya engel oluşturabilir tabi herkez için geçerli değil bu karar ver iyi düşün bence birşeyler yapmaya başla
yok bahaneden değil burada sabah hava -11 derece oluyor.. öğlen 0 dereceye yükseliyor ve güneş gidince yine -10 derece oluyor.. ben aslında yürümeyi çok seven ve çok alışkın bi insanım.. Van Erciş'te konteynerda yaşıyorum. tabi zafere giden yolda herşeye değer ama sabah 6buçukta kalkıyorum 12de bişey yapmam mümkün değil zaten.. konteynerde alan da yok 21 metrekare sadece.. dediğim gibi ancak hafta sonu yürüyüş yapabilirim. bunu yapmaya çalışıcam.. diyet planımda sabah kahvaltı (yumurta zeytin ekmek.. inşallah buz dolabı verirlerse peynir almaya da başlayacağız.. onun dışında sadece haftasonu peynir alıyoruz günlük kullanım kadar).. öğlen iş yerinde ne yemek çıkarsa onu yiyorum..çorba çıkarsa çorba+yemek yiyorum, eskiden ekmek de yerdim dün bıraktım öğlen ekmek yemeyi.. akşamları da eşimden dolayı hiçbir şey yiyemiyorum.. sadece iki üç yudum ekmek ile kahvaltılık, çorba ya da salata serbest bir de meyve serbest o ka.. aralarda 2-3 tane bisküvi yiyebiliyorum tuzlu ya da tatlı.. böyle benim günüm.. tabi bundan 15 gün öncesine kadar memleketteydik.. depremzede olduğumuz için ve ilk 2-3 gün bişey yemediğimiz için 2 ay boyunca bizi besili hayvan gibi beslediler

ilk hedefim 95 i görmek 15-20 kilo civarı vermem lazım.. 4 ay verdim kendime ayda 4-5 kilodan..
hayırlısı artık