• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin söyledikleri çok zoruma gitti zayıflamak istiyorum,kendime arkadaş arıyorum:(

leblebiyi şimdi netten araştırdım arkadaşlar hem hem doyurucu hem karnı tok tutuyomuş hemde bol lifli olmasından dolayı inanılmaz bağarsak çalıştırıyomuş saat 4 teki ara öğünlerimizde meyveyle beraber yarım avuç yiyebiliriz aslında.yarın yemeye başlıcam bakalım faydasını görcekmiyim

aslında sarı ve beyaz leblebi arasında kalori farkı yok ama tuz farkı var demek ki.. ödem yapmasın diye yemiyoruz onu :31:

bu makas hareketini tam anlamadım.. onu biraz daha anlatsana ayrıntılı.. pozisyonu anladım hareketi anlamadım :26:

karnımı içime çektim bu arada hemen :52:

kusura bakmayın oğluşumu uyuttum

şimdi şöyle sen hareketi yani makası anlamafın dimi masa pozusyonu alıyorsun yani direk makasa yaparsan belin ağrır diye önce masa pozisyonunu slıp sonra bavakları yukarı kaldırıyorsun biri aaşa diğeri yukarı sonra diğeri yukarı diğeri, aşa anladınmı karnınıyine içieri çek üst bedenin yukarda kalsın elleri yanda serbest yanda dediğim bacak kenarlanı yapışık şeklide

yorumlarınızı okudum arkadaslar.hepinizin cok güzel önerileri var bir arkadasımız kenetlenelim demiş ne yaptıgımız anı anına yazlaım demiş cok memnun oldum katılıyorumda bu söyleyişe...
bende sizler gibi zayıflmak artı bebk sahibi almak istiyorum..benim yasaklarım var zaten...mercimek corbası tarhana corbası portakal mandalina greyfurt cikolata biküvi cesitleri..bunnları 1 aydır asla agzıma koymuyorum..ödem var ayaklarımda bunu atmam için yasaklar bunlar.kilo vermek için diyetimin 3 gunu biraz zor gecti bu üçgün.....ama dun kayınvalidemdeydim.he birde balık yasağım var.oda balık yapmıs yanına bol salata ve beyaz lahana salatası artı lahana sarması sadece bir dilim ekmek,salata ve sarmadan3-4 tane yedim ...tatlı desen sofrada 3 cesitti kendime inanamadım bir tane bile almadım .. yemekten kalktım.cok rahattım....kendimi kuş gibi hissettim cay içtim 2 bardak üzerine.sekersiz...ve kiraz sapı cayıı bir bardak akşamı öyle kapattm..memnun kaldım kendimden bugun sbahta bir bardak cay yine sekersiz.bir tane börek yedim.....bu saat oldu ara öğün felan yapmadım yaptıgım yanlıs ama mecburdum..benim oldugum yer biraz şehir dısı.ve düşünün markette calıısyorum...çikolatalar önümde buram buram bana bakıyor.elimi bile sürmüyorum.öğle yemeğine tavuklu kereviz makarna var oda yasaklarımın arasında :) yoğurtla öğümü geciştiricem......inş. sonuc alırız arkadaşlar.lütfen arkadaslarım bi cözüm bulaılım ve birlik olalım...hep beraber ilerleyelim konumuzda....
birde ben elmanın yanında cıtır leblebi tavsşye ediyorum .herhangi bi skaıncası yok.deneyin derin aldım geldim öğleden sonra ara öğüünümde elma cok acıkır gbi olursam cıtır leblebi yicem...

hoşgeldin cANIM İNŞ EN KISA SÜREDE ZAYIFLARSIN VE ANNE OLURSUN NEDEN YASAK SANA BU BESİNLER ÖZEL DEĞİLSESÖYLERMİSİN
BENİMDE AMACIM BU HERKEZZ TECRUBELERNİ YAZARSAA DOĞRU BİLDİĞİMİZ YANLIŞLARIN ÖNÜNE GEÇERİZ

leblebiyi şimdi netten araştırdım arkadaşlar hem hem doyurucu hem karnı tok tutuyomuş hemde bol lifli olmasından dolayı inanılmaz bağarsak çalıştırıyomuş saat 4 teki ara öğünlerimizde meyveyle beraber yarım avuç yiyebiliriz aslında.yarın yemeye başlıcam bakalım faydasını görcekmiyim

evet çok iyi tv oyalıyıcısı ve iyi bir ara öğün annelere süt yapar midedeki asiti alır mideyi rahatlatır tabi ben tuzsuz sarı leblebi için diyorum

kusura bakmayın oğluşumu uyuttum

şimdi şöyle sen hareketi yani makası anlamafın dimi masa pozusyonu alıyorsun yani direk makasa yaparsan belin ağrır diye önce masa pozisyonunu slıp sonra bavakları yukarı kaldırıyorsun biri aaşa diğeri yukarı sonra diğeri yukarı diğeri, aşa anladınmı karnınıyine içieri çek üst bedenin yukarda kalsın elleri yanda serbest yanda dediğim bacak kenarlanı yapışık şeklide

hah anladım galiba hani köpek gibi 4 bacağımızın üstünde durucaz sonra bi sağ bacağı bi sol bacağı havaya kaldırıp indiricez

mi acaba :44:

hah anladım galiba hani köpek gibi 4 bacağımızın üstünde durucaz sonra bi sağ bacağı bi sol bacağı havaya kaldırıp indiricez

mi acaba :44:

hayır ben anlatamadım galiba link atmak serbestmi sana link atayım

bu arada 100 gr leblebi de 360 cal..

bir çerezin masum olabileceği kadar masum sadece :9:

bunları sana doktor mu yasakladı.. yani özel bir durumdan dolayı mı? çünkü bildiğim kadarıyla portakal greyfurt mandalina balık bunlar yenmeyecek şeyler değil özellikle greyfurt tavsiye edilir zayıflamaya yardımcı olarak :26:

bilmiyorum nekadar inanırsınız ama arkadasım lokman hekimim yasakladı.zayıflama acısından evet haklısın yasak değil ama ödem atmama engel besinler bunlar.ödemi olan varsa bunlardan mutlaka uzak dursun.....ben bunları ödem için yazdım.......cikolata biküvi vs de yasakken bende bahaneyle tam diyet zamanı diye kendi kendime aklımı celdim diyete girdim...cikolatayı zaten bu nedenden dolayı yiyemiyorsam yemeğide kısarsam zayıflarım diye düşündüm......tabi tek bunlarla olmaz biliyorum.lokman hekimimin verdiği bitki cayları var onlarıda içiyorum.inş. onlarla beraber hem ödemim hem kilo gidicek :)

bu arada 100 gr leblebi de 360 cal..

bir çerezin masum olabileceği kadar masum sadece :9:
çiğdem yani çekirdeğin yanında cipsin yanında melek kalır sende 100 gr yemeyarım acuç ye canımm

bilmiyorum nekadar inanırsınız ama arkadasım lokman hekimim yasakladı.zayıflama acısından evet haklısın yasak değil ama ödem atmama engel besinler bunlar.ödemi olan varsa bunlardan mutlaka uzak dursun.....ben bunları ödem için yazdım.......cikolata biküvi vs de yasakken bende bahaneyle tam diyet zamanı diye kendi kendime aklımı celdim diyete girdim...cikolatayı zaten bu nedenden dolayı yiyemiyorsam yemeğide kısarsam zayıflarım diye düşündüm......tabi tek bunlarla olmaz biliyorum.lokman hekimimin verdiği bitki cayları var onlarıda içiyorum.inş. onlarla beraber hem ödemim hem kilo gidicek :)

çikolata işteğin olduğunda şunu yap endersaraç söylemilti başparmağınk adar muz kes kokoaya ban e hem lezzetli hemde çikolata işteğin kayboluyor
özel mesajdan at canım ya..

kararlıyım mekik ve şu hareket konusunda

yazı olarak bulayım burdan atarım görsel buulrsam özelden atarımkuzumm

:15:

şimdi tarçınlı kırmızı elmamla beraber 8 tane kavrulmamış fındık yedim hem doydum hemde tatlı ihtiyacımı karşılamış oldum:)

imseval mesah attım orda başka hareketlerde var kenarda üst karın vs hepsni videolarını tıklaaa en azından evde yaparsınn zaten karnın yanıyorr sspor sonrası yeşil çayyy yağ yakımındaa daha etkili

imseval mesah attım orda başka hareketlerde var kenarda üst karın vs hepsni videolarını tıklaaa en azından evde yaparsınn zaten karnın yanıyorr sspor sonrası yeşil çayyy yağ yakımındaa daha etkili

bakıyorum canım hepsine

bu arada öğlen yemek çıkmamış çorba ve makarna çıkmış çorba 4 yemek kaşığı var sadece :14: makarna yemem zaten.. bir dilim ekmek yedim maalesef çorba az diye.. artık akşama çorba salata yerim kociş izin verir ona.. tarhana yapim madem

:56:

bakıyorum canım hepsine

bu arada öğlen yemek çıkmamış çorba ve makarna çıkmış çorba 4 yemek kaşığı var sadece :14: makarna yemem zaten.. bir dilim ekmek yedim maalesef çorba az diye.. artık akşama çorba salata yerim kociş izin verir ona.. tarhana yapim madem

:56:

oy kıyamam sen tedbiren çantanda birşeyler buulndur aç bırakmakendini

teşekkür ederim canımcım:)

birşey değil canım

hadikızlar birazkendinizden bahsedin zayıflamak istemede en büyük etgen sebebiniz ne halinizde kilo ne kilo verince en çok yapmayı sitediğiniz şey ne sizi ne motive ediyorr

Back
X