Evet %2ydi canim. Ama onun haricinde hic bir sey yoktu. En son esime evicap e vitamini kullandirdim ve keciboynuzu ozu her gun duzenli. O ayin sonunda bende hsg cekildim ve hamile kaldim canimSizde hamilesiniz sanirim.morfoloji probleminiz varmiydi cozebildinizmi dogal yollami hamilesiniz
Hayirli olsun canimEvet %2ydi canim. Ama onun haricinde hic bir sey yoktu. En son esime evicap e vitamini kullandirdim ve keciboynuzu ozu her gun duzenli. O ayin sonunda bende hsg cekildim ve hamile kaldim canim
M melekler-engelchen M morincii
Amin canim hsg cektirdiniz mi pekiHayirli olsun canim
Bizde evicap kullaniyoruz ve daha birsürü sey ama hala bebis yok
Rabbim isteyen herkese nasip etsin,sizede saglikla kucaginiza almayi..
Sorun esimde ciktigi icin bana hormon tahlilinden baska bisey yaptirmamistik ama bu ay gittigim bir jinejolog hsg istedi.adetimi bekliyorum cektiricem..ama korkuyorumAmin canim hsg cektirdiniz mi peki
Bizimde oleydi ama faydasini gorduk biz canim. Sorun olsada hsg ile ihtimal cogalinca tutuyor işte. Istanbuldaysan ecomari tavsiye ederim. Agri sanci yapmiyor. Ben orda çektirdimSorun esimde ciktigi icin bana hormon tahlilinden baska bisey yaptirmamistik ama bu ay gittigim bir jinejolog hsg istedi.adetimi bekliyorum cektiricem..ama korkuyorum
Evet %2ydi canim. Ama onun haricinde hic bir sey yoktu. En son esime evicap e vitamini kullandirdim ve keciboynuzu ozu her gun duzenli. O ayin sonunda bende hsg cekildim ve hamile kaldim canim
M melekler-engelchen M morincii
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Hsg çektirmeni doktor mu söyledi. Benden hiçbir doktor hsg çektirmemi istemedi.Amin canim hsg cektirdiniz mi peki
Canim ilk benim tum tahlillerim yapildi. Bir tek hsg kalmisti. O ara eşim yaptirdi. Kadın doğuma goturdum sonuclarii. Oyle bir abartti ki hatta hemen tedaviye baslicaz. Siz gidip hsg cektirin sonra tup bebek merkezine gidin dedi. Oyle korktum ve uzuldum ki anlatamam. O ay hsg cektirdim ama umudum bitmemisti. Allaha sukur rabbimde aratmadi daha fazla.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Hsg çektirmeni doktor mu söyledi. Benden hiçbir doktor hsg çektirmemi istemedi.
Sorun sadece morfoloji miydi canım? Hareket de problem var mıydı?Canim ilk benim tum tahlillerim yapildi. Bir tek hsg kalmisti. O ara eşim yaptirdi. Kadın doğuma goturdum sonuclarii. Oyle bir abartti ki hatta hemen tedaviye baslicaz. Siz gidip hsg cektirin sonra tup bebek merkezine gidin dedi. Oyle korktum ve uzuldum ki anlatamam. O ay hsg cektirdim ama umudum bitmemisti. Allaha sukur rabbimde aratmadi daha fazla.
Yok canim sadece morfokojiydi. Ben eşime evicap 200 ve keciboynuzu özü kullandirdim o ay. Faydasi oldugunu düşünüyorumSorun sadece morfoloji miydi canım? Hareket de problem var mıydı?
Bizde ileri harekette düşük canım. Sadece morfoloji olsa umutlanırdımYok canim sadece morfokojiydi. Ben eşime evicap 200 ve keciboynuzu özü kullandirdim o ay. Faydasi oldugunu düşünüyorum
Oncesinde kac ay istedinizde olmadi.yani acaba zaten olacagimi vardi yoksa kullandiklarinizmi fayda ettiYok canim sadece morfokojiydi. Ben eşime evicap 200 ve keciboynuzu özü kullandirdim o ay. Faydasi oldugunu düşünüyorum
Canim tam gecen sene agustosda basladik. Bu sene eylul basi hamile oldugumu ogrendim. Yani tam 1 sene. Kuru bilmem ama benim buyuk etkenim hsg diye dusunuyorum. Hsg cektirdikten 20 gun sonra falan hamile oldugumu ogrendim. Ama esime versiklerimde etki etmistir benceOn
Oncesinde kac ay istedinizde olmadi.yani acaba zaten olacagimi vardi yoksa kullandiklarinizmi fayda etti
Birde daha sonra tahlil verdinizmi,morfoloji duzeldimi acaba.biz esimle karar verdik kürler tamamlanmadan gebelik olusursa(insallah) bile tahlil verip degerlerimizi gorucez
Umutlan sen canim. Digerlerinin tedavisi var ama morfolojinin yok mesela. Hayirlisi Allahdan vazgecme sakınBizde ileri harekette düşük canım. Sadece morfoloji olsa umutlanırdım
Bana dua eder misin canım. Hamilelerin duası kabul olurmuş.Umutlan sen canim. Digerlerinin tedavisi var ama morfolojinin yok mesela. Hayirlisi Allahdan vazgecme sakın
Tabi canim . rabbim herkese nasio etsin ins. Bak bir du grubumuz var kişi alimi bugun son sanirim. Oraya katilmistim hamile kaldigimda. İstersen bir bak o grubaBana dua eder misin canım. Hamilelerin duası kabul olurmuş.
Adı ne grubun canım ben de katılmak isterim.Tabi canim . rabbim herkese nasio etsin ins. Bak bir du grubumuz var kişi alimi bugun son sanirim. Oraya katilmistim hamile kaldigimda. İstersen bir bak o gruba
Dur etiketliyim seni canimAdı ne grubun canım ben de katılmak isterim.
Gözlerim doldu yazdığınıza inş şimdiye hamile kalmışsınuzdır bizde bugün test yaptırdık pek anlamadım ama morfoloji 2 doktor önemsemedi bile denemeye devam dedi burda yazanları okuyunca panik oldum bana da yardım eder misinizBana dua eder misin canım. Hamilelerin duası kabul olurmuş.
Henüz hamile değilim. İleri hareketlilik iyi durumda ise morfolojinin 2 olmasını dert etmeyin diyenler var. Sizde hareketlilik iyidir İnşallah. Tüp bebek düşünüyoruz biz de. Bu işler nasip biraz da.Gözlerim doldu yazdığınıza inş şimdiye hamile kalmışsınuzdır bizde bugün test yaptırdık pek anlamadım ama morfoloji 2 doktor önemsemedi bile denemeye devam dedi burda yazanları okuyunca panik oldum bana da yardım eder misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?