Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşılamaya uygun görünüyor ama doktorlar daha iyi bilir tabi düzen labarotuvarındamı yaptırdınız testi sahan önce test yaptırmışmıydınızAşılama ya uygun mu?
Aynen canımDüzen lab. da mı yaptırdınız canım?
Dha önce yaptırmadık orda hrs de vermiştik bir keredeAşılamaya uygun görünüyor ama doktorlar daha iyi bilir tabi düzen labarotuvarındamı yaptırdınız testi sahan önce test yaptırmışmıydınız
Sayı düşmüş baya birde morfolojı 3 tü 4 olmuş hız artmışÖnceki testle arasında fark varmı peki
Kullanmadı eşime ot kaynatıyodum aktardan aldığım onlarda kaliteyi arttırmış sayıyı düşürmüşSayı 15 milyon olması gerekirken 8 milyon testte canim.yani aşılamaya uygun.oncesinde vitamin kullandı mi esin belki sayı yukselebilir
Normal yoldan sayıda önemli sanırımÖnemli olanda kalite Canım zaten
100 milyon sperm olsa hepsi kalitesiz olsa hiç bişey olmaz ama bir kaliteli sperm bile rahimde ilerleyebilir aşılamamı düşünüyorsun?Normal yoldan sayıda önemli sanırım
Aynen aşılama düşünüyoruz100 milyon sperm olsa hepsi kalitesiz olsa hiç bişey olmaz ama bir kaliteli sperm bile rahimde ilerleyebilir aşılamamı düşünüyorsun?
Sizin değerler nasıl canım birde kaç senlik evlisinizBende aşılama düşünüyorum
Bizim düzen lab.yaptırdığımız hız %50 sayı 45 milyon civarındaydı morfoloji %3 bizim değerler çok düşüktü takviyeyle yükseldi 2.5 senelik evliyim ben senSizin değerler nasıl canım birde kaç senlik evlisiniz
Benim 4 sene oldu geçti bileBizim düzen lab.yaptırdığımız hız %50 sayı 45 milyon civarındaydı morfoloji %3 bizim değerler çok düşüktü takviyeyle yükseldi 2.5 senelik evliyim ben sen
anladım canım kaliteyi artırmanız iyi olmuş.bi üroloji doktoruna gitseniz belki sayıyı yükseltecek vitaminler yazabilir.yine de vakit kaybetmek istemiyosan aşılama yaptırabilirsin çünkü çokta zor bi işlem değil.hakkında hayırlısı olsunKullanmadı eşime ot kaynatıyodum aktardan aldığım onlarda kaliteyi arttırmış sayıyı düşürmüş