Erkek İnfertilitesi esimin sperm testi cok dusuk cikti

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bbburcu66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
484
134
53
32
eşimin sperm testi çok düşük doktor ilaç yazıp yoladi üç ay kullan dedi bole durumla karşılaşıp hamile kalan varmi yada çokmu zor lütfen bilgi yazın

eşimin sperm testi çok düşük doktor ilaç yazıp yoladi üç ay kullan dedi bole durumla karşılaşıp hamile kalan varmi yada çokmu zor lütfen bilgi yazın
Macun kullan canım bitkiselin çok etkisi var araştır merak etme düzenli beslenme sağlıklı beslenme ve takviye gıdalarla geçer azospermde bile çıkış sağlanıyor hiç sıkma canını

ne macunu bildiğin tarif varmi canim
Macun kullan canım bitkiselin çok etkisi var araştır merak etme düzenli beslenme sağlıklı beslenme ve takviye gıdalarla geçer azospermde bile çıkış sağlanıyor hiç sıkma canını
macun tarifini biliyomusun canim

ne macunu bildiğin tarif varmi canim

macun tarifini biliyomusun canim
Sonuçları atabilir misiniz
Hormon testi yaptırsın önce bi
Hormonal bi problem yoksa keçi boynuzu kürü kullanabilir you tube a yazın saraçoğlunun kürü.
Aktardan keçi boynuzu özü alıp kullanabilirsiniz isterseniz.
Ben eşime keçi boynuzu kürü veriyorum 3 4 ay düzenli vermem gerekiyormus bide havuç sıkıyorum makinada. Birazcık zeytinyağı koyup vermek de çok faydalı.
İncir kürü de var, o da hormon sorunu yoksa eğer çok faydalı.
Bol bol kuruyemis tüketsn.
Dediğim gibi bi sonuçlara bakayım aşırı düşükse vakit kaybetmeyin.

atiyom canim

hormon testi yapmadılar direk sper testi istediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…