• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşimin Sperm Testi (Yardım Lütfen)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

brcblc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2019
31
30
88
Herkese merhaba. Yaklaşık bir ay önce eşimin azoospermi olduğunu öğrendik. Yaşadığımız şehirde 2 farklı profesöre muayene oldu eşim. Şimdi de Celalettin Peru'dan randevu aldık. Kasım ayında oraya gidecek. Profesörlerden birisi genetik testi ve y delesyon testi istedi. Genetik testi normal çıktı. Tecrübeli arkadaşlar eşimin testlerini yorumlayabilir mi ? Daha çok yeniyiz ve herkes başka şeyler söylüyor. Kime inanacağımızı şaşırmış durumdayız. Ayrıca Celalettin Hoca'ya giden arkadaşlar, nasıl bir doktordur ? Yöntemleri konusunda bazıları hiç memnun değilken bazıları hocaya dualar ediyor. Kafamız çok karışık :/
genetik.webp

hormon.webp

sperm.webp

Bu da doppler sonucu. Grade 4 varikosel teşhisi konuldu. Sanırım grade 4, varikoselde en yüksek seviyeymiş. Acaba varikosel sebebiyle, tıkanıklık sonucu sperm çıkışı olmuyor, olabilir mi ?

Eklentiler

• doppller.webp
    doppller.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 71
merhaba instagramda ege can şerefoğlu üroloji doktoru var sonuçları kendisine dm'den atarsanız yardımcı olacaktır. konusunda uzman bir doktor. geçmiş olsun dilerim düzelir

merhaba instagramda ege can şerefoğlu üroloji doktoru var sonuçları kendisine dm'den atarsanız yardımcı olacaktır. konusunda uzman bir doktor. geçmiş olsun dilerim düzelir
Teşekkür ederim. Kendisine mesaj attım henüz cevap vermedi. Aslında ben burda hastalık tecrübesi olan arkadaşlardan mesaj bekliyorum.

Arkadaşlar 2 farklı doktora gittik. İkisi de profesör. İnternet üzerinden de sayısız doktorla görüştük. Hemen hemen hepsi Micro-Tese ameliyatı önerdi. Sadece bi kaç tanesi önce varikosel, ardından micro tese ameliyatı dedi. Sizce hemen ameliyat olmalı mıyız ?

Back
X