Eşimin sperm testi

Afab

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2019
20
4
6
35

Eşim sperm testi yaptırdı bu testte bir sorun varmı bilen varsa lütfen yazsın

Hiz dusuk canim ileri hizlinin %30 uzeri olmasi gerekiyo sanirim sayidada dusukluk var ama takviye vitaminlerle ve keciboynuzu kuruyle artirabilirsiniz insallah ne kadardir deniyordunuz yas kac

Ha pardon sayiniz iyi 15 milyon uzerinde olmasi gerekiyo 18 milyon sizinki ama ne kadar artarsa sansinizda o kadar artar tabi Allah yardimciniz olsun

1 çocuğumuz var hiç sorun olmadı ona evlendiği ilk ay hamile kaldım
Ama şimdi 1 seneye yakındır korunmamıza ilaçlara rağmen olmadı sperm testi istediler ama bundanda bir şey anlamadım

Sayı iyi önemli olan ileri hareketli.o da düşük. Canim sayını arttırmak lazım birde 2 gün perhiz olmaz. 4 gün perhiz yapın ya öyle deneyin tek teste guvenmeyin

Spor yapsın bol kuruyemiş yeşillik ve keciboynuzu yesin zencefil çayları icsin stres uzak OOlmali

Neyin nispetini yapicam ya kendine gel neden algı yaratmaya calisiyosun bende 2 gündür araştırıyorum bişey anlamıyorum sadece yüksek rakamları gördüğüm için öyle dedim kötü mü iyi mi oldugumnu anlamadığım için bu seni ilgilendirmez cevap verme yazma madem ozman böyle seyle nispet yapacak kadar küçük biri değilim haddini bil!

Yalan söyleme bari..iyi mi kötü mü olduğunu anlamasan diğer üyenin mesajına aynen diye yazmazsın. Neyse herkes yorum yapmakta özgür. Isteyen istediğini anlar. Daha da yorum yapmıyorum sizin gibi birine

Yalan söyleme bari..iyi mi kötü mü olduğunu anlamasan diğer üyenin mesajına aynen diye yazmazsın. Neyse herkes yorum yapmakta özgür. Isteyen istediğini anlar. Daha da yorum yapmıyorum sizin gibi birine
Bencede yapmazsan iyi olur o güzel diyince bende aynen demi manasında dedim içimi Allah biliyor sonuçta tanımam etmem neyine nisbet yapabilirim ki asıl böyle bir konuda burda hepimiz bir bebek mücadelesi içindeyiz sonuçta hepimi bir çare ariyoruz ve merak ediyoruz soruyoruz siz kendi içinizi kontrol edin kötü yorumlamanizi tavsiye ederim

Bilen yorumlayabilir mi

Eklentiler

• F68BD8C1-4EBA-4C15-8A1A-AE068C5A0BB0.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 73
Buna da yorum yapabilir misiniz

Eklentiler

• 9C0F4C1C-E651-4896-8463-B622AF187453.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…