Değerleriniz iyi gözüküyor canımKizlar bizim sonuclarda bunlar bilen varsa yardımcı olabilirmiEki Görüntüle 2570112 Eki Görüntüle 2570114
Kizlar bizim sonuclarda bunlar bilen varsa yardımcı olabilirmiEki Görüntüle 2570112 Eki Görüntüle 2570114
Aynen yüksek gibi hatta
Canim benim eşimin değerlerinde az di bol bol iğde ve keçiboynuzu yedirdim değerleri yükseldi bide arkadaşın dediği gibi en az 3 gün perhiz olması lazım ki güzel sonuçlar ciksinEki Görüntüle 2566918
Eşim sperm testi yaptırdı bu testte bir sorun varmı bilen varsa lütfen yazsın
Neyin nispetini yapicam ya kendine gel neden algı yaratmaya calisiyosun bende 2 gündür araştırıyorum bişey anlamıyorum sadece yüksek rakamları gördüğüm için öyle dedim kötü mü iyi mi oldugumnu anlamadığım için bu seni ilgilendirmez cevap verme yazma madem ozman böyle seyle nispet yapacak kadar küçük biri değilim haddini bil!
Bencede yapmazsan iyi olur o güzel diyince bende aynen demi manasında dedim içimi Allah biliyor sonuçta tanımam etmem neyine nisbet yapabilirim ki asıl böyle bir konuda burda hepimiz bir bebek mücadelesi içindeyiz sonuçta hepimi bir çare ariyoruz ve merak ediyoruz soruyoruz siz kendi içinizi kontrol edin kötü yorumlamanizi tavsiye ederimYalan söyleme bari..iyi mi kötü mü olduğunu anlamasan diğer üyenin mesajına aynen diye yazmazsın. Neyse herkes yorum yapmakta özgür. Isteyen istediğini anlar. Daha da yorum yapmıyorum sizin gibi birine
Bilen yorumlayabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?