eşimin sperm testinde ileri hareketliliği az

MELISTOPRAK

kafasıkarışık
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
819
1.222
33
Merhaba arkadaşlar bu konuda bilgisi olan varsa yardimci olabilirse çok sevinirim bu ay 7. Deneyişimiz bu ay eşimden spermiogram istedi doktor ve sonucunda ileri hareketlilik %10 çıktı ayrıca morfolojide de normal %3 anormal %97 Diğer değerler normal böyle bir durumla karşılaşan var mı daha üroloğa gitmedik çok merak ediyorum tedavi mi yoksa tüp bebek mi önerir doktor? Ayrıca bitkisel ne yapılabilir? Yardımcı olun lütfeeeennn

merhaba bizde 15 aydır bebek istiyoruz hazıran ayında ben dr gıttım bende hersey normal cıktı esımden test ıstedı ılerı hareket dusuk cıktı sprem sayısıda bıraz dusuktu benım dr varıkosel olabılır urologa gıdın dedı bız urologagıttık cok sukur varıkosel cıkmadı proxeed plus verdı 3 kutuya basladı esım ekımı beklıyoruz bızde bakalım ne olacak ama sızın hız bızımkındenıyı bızımde morfolojı ıyı tup degıl asılama olur bence

En kadar süredir kullanıyor eşin ilacı belirli bir süre verdi mi doktor biz de geçen hafta gittik üroloğa bişey yok dedi hormon testi istedi bide spermiogram testını tekrar yaptır tek testle bişey diyemem dedi ilaca başlarız aynı çıkarsa lab hatası da olabilir dedi bakalım perşembe yaptırıcaz

aşılama önerse bile tüp bebek yapın bence.hem ihtimali yüksek,hemde zaten aynı zahmeti çekiyorsunuz ikisinde de.iyi bir ürolog bulmalısınız tabiki önce.tedaviyle morfoloji düzelmez,sadece ileri hızlıları artırabilirler.

1 ay bıttı ıkıncı aya donduk 2 kutu 1 ay gıdıyor dr bıze 2 ay kullan test yaptır dedı bızde ekımı beklıyoruz yenıden test yaptırmak ıcın test durumuna gore hareket edcegız dr test sonucunu gormek ıstıyor ona gore bır yol cızecegız

Doktor morfoloji bu değer sorun değil dedi ama ileri hızı yükseltiriz ilaçlarla dedi ben de hemen tüp bebek istemiyorum çok ilaç kullandırıyorlar ya hormon ilaçları falan kilom var zaten biraz iyice şişersem hamileliğim zor geçer diye doğal şekilde olsa keşke sen yaptırdın galiba canım bilgin var gibi o ilaçların çok etkisi oluyor mu

İnşallah canım biran önce düzelir değerleri eşinin de bebişinize kavuşursunuz peki sen tüm testlerini yaptırdın mı yumurta takibi rahim filmi falan

İnşallah canım biran önce düzelir değerleri eşinin de bebişinize kavuşursunuz peki sen tüm testlerini yaptırdın mı yumurta takibi rahim filmi falan

inşallah canım amin senınde bebısın cok bekletmeden gelır ınsallah ben gıttıgımde bır yılı gecmıstı bebek ısteyelı dr um vajınal muayne yaptı rahmım hersey temızdı kan tahlıllerımdede bırsey cıkmadı adetlerım duzenlıdır dr um bana esımden test ıstedı eger sonucları ıyı cıkarsa senden hsg ısteyecegım dedı sonuc olumsuz olunca ben fılm cekılmedım sana suan yumurta takıbı yapamam cunku korunmayalı bıryılı gecmıs o yuzden hemen hsg ıstıyorum ama once esının testı dedı eger 5 6 aylıkken gelseydın takıp yapardık dedı

Benim bu ay takip yapıldı yumurtan çatlamadan sönmüş dedi doktor ama ben kasık ağrısı yaşadım bence Çatladı ama doktor önümüzdeki ay ilaca başlarız ama esine doktor aşılama derse aşılama yaparız dedi olmadı diğer ay zaten 9. Ay olacak hsg isterim dedi bizim durum çok karıştı haftaya biraz netleşecek inşallah

asılamada once hsg cekıyorlamıs sansı arttırmak ıcın senınle aynıyız bendede hersey esımın degerlerıne baglı esımın dr u bu defakı testte krugerede bakılsın dedı asılamada krugerde önemlı dedı sen hiç infloc kullandınmı pekı benım esım surekl yanımda degıl bayramda yanımda olacak bayramdada yum donemım ılacıda kullanlaı baya olmus olacak dıyorum ınfolıc alsam yum kalıtesını arttırsam olurmu acaba zararı olurmu olmazmı bende onu dusnyorum dr gıtmeden once son sansımız bu ay

doktorun morfolojiyle ilgili söylediklerine katılmıyorum kadın doğumcumu böyle söyledi kim baktı eşinin test sonucuna?bencede hemen tüp bebeğe başlamayın.önce testi tekrarlatırlar birkaç defa eğer hep aynı çıkarsa tedavi ederler.doğal yollada olabilir tabi ama uzun sürer.bu söylediklerim bu test sonucuna göre yani Bi dahaki testte daha iyide çıkabilir,her ay değişebiliyormuş çünkü.tüp bebek,aşılamada kullanılan iğneler ilaçlar kilo aldırmıyor ama sağlam psikoloji lazım.

İnofolic zaten başla canım ben sabah 2 akşam 2 doz alıyorum hemen başla ona bebeğin gelişimi için önemli hem hamile kalmayi da kolaylaştırır dedi doktor ben 3 aydır kullanıyorum bi zararı olmaz bizim durumlar cidden benziyor haberleselim burdan canım

haberleselım canım boyle konusmak ıyı oluyor bende folıc trıo kullanıyorum canım ıcerısınde folıc asıt demır ve calsıyum var bende bunu kullanalı 1 ay olacak canım ınfolıcı pko lulara verdıklerını duydugum ıcın teredduttum ettım kaş yapalım derken göz çıkarmayım dedim :) senın adetlerın duzenlımı

Bir de bu ay keçi boynuzu pekmezi içiriyorum bir de arı sütü polen bal karışımı yaptırıcam bayramda memlekete gidince ona başlıycak eşim sperm lere çok etkisi varmis

Bir de bu ay keçi boynuzu pekmezi içiriyorum bir de arı sütü polen bal karışımı yaptırıcam bayramda memlekete gidince ona başlıycak eşim sperm lere çok etkisi varmis

keçiboynuzu özunu bende aldım bu ay başladıesım evet o karısımı bende dusundum ama sımdı ılacta kullanıyor ya etkılesım olurmu hepsını karıstırmak ıstemedım bende vazgectım sen nerdensın canım

Benim düzenli adetim doktor bu daha iyi dedi verdi ama ikisini birlikte kullanma sakin zehirler bide ben gittiğim her doktora sordum iyidir inofolic dedi yumurtlama tarihine dikkat et ovülasyon testi falan kullan madem kaçırmaman lazım bu ay

Ben haftaya gidicem doktora sorucam ilaç yanında kullanma olur mu diye ama bence kötü bişey olmaz bal sonuçta ben istanbuldayım canım sen?

hım o zaman bende alırım hemen baslarım ınolıce sabah aksam 2 ser doz alıyoruz tamam canım ıksını bır kullanmam zaten onun ıcınde folıc asıt varmıs ovu testı almak aklımdan gectı ama kesın karar veremedım onu almam ama bu ay gun asırı ılıskı olur ona dıkkat edecegım o olduktan sonra baska yapacak bırsey yok zaten hergun ılıskı olmaz cunku zaten deger dusuk en az 1 gun beklemek lazım

Ben haftaya gidicem doktora sorucam ilaç yanında kullanma olur mu diye ama bence kötü bişey olmaz bal sonuçta ben istanbuldayım canım sen?

sor bakalım canım bız ekıme kadar gıtmeyecegız dr a ben adanadayım canım eger bır sorun olmazsa bende alırım

Merhaba tesadüfen gördüm konunuzu.benim eşimdede %3 morfoloji önemsemedi Dr lar.sizde maaŞAllah hamilesiniz bu değerlerle.herhangi birşey kullandımı eşiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…