Canım drun ne diyorsa, ki guveniyorsan alanında uzman biriyse dediklerini harfiyen uygulayın. Hiç antioksidan vitamin İlaclarına girmeyin. Ben 9 yıldır bu yoldayım eşim sayısız antioksidan kullandı artı bitkisel kürler morfolojiyi malesef düzeltmedi bizimde agır morfolojik sorunumuz var %0-1 arası değişiyor anca. Morfoloji cok kotu olduğu için tüp bebekte dahi basarı oranı düşük dollenme oranı düşük oluyor. 10-13 yumdan 2-3 anca dolleniyor benim. İkinci tüpte bir tanemi embriyom oldu 5.gün o da düşükle sonuclandı nsgli olmasına ragmen.. Üçüncü denememde hiçbir yumurtam dollenmedi, şimdi dorduncuye hazırlanıyrz inş. Eşim bahçeci üroloji drları, kaan aydos a muayene oldu. Kaan aydos tam bir hayal kırıklıgı oldu cok pahalıya patladı bize yaptırdıgı testler ve hepsinin bos oldugunu ogrendik daha sonra.. Nyse bunuda soyliyim dedim.. Şimdi dr Emre Bakırcıoğluna gidiyoruz yine alanında uzman bir dr, bize evet antioksidan verdi ama biraz dna hasarı yuksek oldugu için. Onun dısında dediği şu morfoloji kesinlikle yükselmez genetik bir durum.. Tıpta henuz cozulememiş. Nasılki kimimiz beyaz tenli kimi esmer onun gibi dedi.. Tess ameliyat ı önerdi bize. Bazen sperm cıkısı sırasında morfoloji bozulabiliyormus tesede daha saglıklı sperm bulunuyormus. Sayı hız düşükte olsa var 15 20 ml arası.. Bizde kesin kararımızı ameliyat olmama yonunde verdik bunu da boyle deneyelim dedik. Rabbim emeklerimizi zati etmesin hepimize saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah