eşimin sperm testini yorumlayabilirmsnz

merhaba hocam ben 31 yaşındayım 8 yaşında bir kızım var ((normal hamilelik)) 2 sene önce 1 düşük SONUCU KÜRTAJ GEÇİRDİM şimdi bir çocuk daha istiyouz 1 senedir olmuyor DOKTORUMUZ HSG FİLMİ İSTEDİ ((diğer testlerim normal çıktı[)) doktorumuz tıkanıklık olduğunu ve aşılama yöntemini önerdi normal yolla şansım hiç yok mu RAPORUMU YORUMLARMISINIZ

SİTERİL KOŞULLARDA 15 ML KADAR KONTRAST MADDE VERİLEREK ELDE OLUNAN RADYOGRAMLARDA UTERUS SAĞA DEVİYEDİR
SAĞ TARAFTA KONTRAST MADDE PASAJI İZLENMEDİ
SOL TARAFTA OVER DÜZEYİNE KADAR KONTRAST MADDE GEÇİŞİ İZLENDİ,PERİTONA DAĞILIM TESPİT EDİLEMEDİ
İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDER ÇALIŞMALARINIZDA KOLAYLIKLAR DİLERİM.

merhaba bu rapora göre tüpleriniz tıkalı aşılama tedavisinin de bu kosullarda anlamı olmaz tup bebek tedavisi onerilir. ancak bazen spazm dediğimiz bir durum olur ve tüpler gecişe izin vermez belki ikinci bir filmle tanı kesinleştirilsin sonra karar verilsin. fulya bahceci tüp bebek merkezindeyım bana da ulaşabilirsiniz yardımcı olmak isterim. sevgiler

merhaba hocam ben 31 yaşındayım 8 yaşında bir kızım var ((normal hamilelik)) 2 sene önce 1 düşük SONUCU KÜRTAJ GEÇİRDİM şimdi bir çocuk daha istiyouz 1 senedir olmuyor DOKTORUMUZ HSG FİLMİ İSTEDİ ((diğer testlerim normal çıktı[)) doktorumuz tıkanıklık olduğunu ve aşılama yöntemini önerdi normal yolla şansım hiç yok mu RAPORUMU YORUMLARMISINIZ

SİTERİL KOŞULLARDA 15 ML KADAR KONTRAST MADDE VERİLEREK ELDE OLUNAN RADYOGRAMLARDA UTERUS SAĞA DEVİYEDİR
SAĞ TARAFTA KONTRAST MADDE PASAJI İZLENMEDİ
SOL TARAFTA OVER DÜZEYİNE KADAR KONTRAST MADDE GEÇİŞİ İZLENDİ,PERİTONA DAĞILIM TESPİT EDİLEMEDİ
İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDER ÇALIŞMALARINIZDA KOLAYLIKLAR DİLERİM.

Slm herkese eşimin spermogram testine yorum lütfen 2 yıldır bebis istiyoruz.miktar:1
Renk:Opak
Ph:7.5
Likefaksyön süresi:25 dk
sperm sayisi:56 milyon
Konsantrasyon +3+4 prgsv Hz ve norm morflj sperm:12 milyon
Sperm motilite indeksi:118
+3+4 progresiv hızlı Sperm:%21
Yavaş hareketli Sperm:%29
Hareketsiz sperm:%50
Likefaksyön sonu aktivite:%21
1 saat hareketlilik:%18
2 saat hareketlilik:%14