Erkek İnfertilitesi Eşimin spermiogram sonucu yardim edermisiniz ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cevahirb

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2016
12
5
16
30
Merhaba ablalarım bende sizden yardım istiyorum 21 yaşındayım 1 yillik evliyiz 6 aydir denedik olmadi eşim sperm örneği verdi sonuclar resim olarak atacam nasil bir yol izlemeliyim sonuc alanlar olmuştur ne yapmaliyiz ? Doktor asilama dedi ama yasim genc diye mi bilmiyorum lutfen yardim edin.

Bu ileri hizi nasil yukseltmeye baslariz ablalarim yardımcı oluraaniz sevinirim.

Eklentiler

• 20161217_223448.webp
    20161217_223448.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 188
Merhaba ablalarım bende sizden yardım istiyorum 21 yaşındayım 1 yillik evliyiz 6 aydir denedik olmadi eşim sperm örneği verdi sonuclar resim olarak atacam nasil bir yol izlemeliyim sonuc alanlar olmuştur ne yapmaliyiz ? Doktor asilama dedi ama yasim genc diye mi bilmiyorum lutfen yardim edin.

Bu ileri hizi nasil yukseltmeye baslariz ablalarim yardımcı oluraaniz sevinirim.
Varikosel var dedimi doktor ?? Varikosel yoksa takviye vitaminler keçi boynuzu kürü ile sayı artırabilirsin ama varikosel varsa ameliyt olsun canım normal yolla olur bence 155 ml sperm aslında ameliyat olmasada olabilirde baya zaman alirr kısmet birazda.. doktor ne dedi size

Esim uroloji ye sormuş
Varikosel var dedimi doktor ?? Varikosel yoksa takviye vitaminler keçi boynuzu kürü ile sayı artırabilirsin ama varikosel varsa ameliyt olsun canım normal yolla olur bence 155 ml sperm aslında ameliyat olmasada olabilirde baya zaman alirr kısmet birazda.. doktor ne dedi size

Eşim sonucu göstermiş urploji biraz zayif demiş kisirlik yok demiş 2 . Derece sol tarafta bir sey var demiş sonra ogun aksam kadin doguma gittik direk aşılama dedi 2 kere deneriz falan dedi aşılama icin ne yapacaz bilemiyorum baska bir doktora gidecez sizin tavsiye nedir ve abla bu keci boynuzu kuru nasil yapacam ? Ve nasil kullanacak eşim ?

Cabim bnm esimde spl grade2 varikoselden ameliyat oldu doktor değiştirin ameliyatını başarılı bir doktora yaptırın iyice soruşturma yap mikro cerrahi olarak yapsın ameliyatı ve ameliyattan sonra dikkat edin bu arada abla deme aynı yastayz canım :KK5:

6 7 tane Keçi boynuzunu üçe dörde bol kaynayan suya at 5 dk kaynasin ağzı kapalı sonra dinlensin suz sabah akşam aç karnına icsin esin günlük yapıyorsun bunu yarım litre suyla fayda görür insallah..

5 6 aydır deniyorsunuz daha bizim 2 yıl oldu ve daha aşılama demedi doktor normal olur diyo hatta sizden kotuydu eşimin sonuçları halada kötü bizim sayı 80 milyn ileri hızlı %5 yavaş ileri hareket%25 ölü sperm sayısı %30 yerinde hareket %40 ve ameliyat olmadan önce çok fazla intihapta vardı ve bn bi sonuçlarla hamile kaldım korkma bence ilaçla ve bu keçi boynuzu kürü ile düzelir o hareket Allah ondan izniyle tabii..

Nasil
5 6 aydır deniyorsunuz daha bizim 2 yıl oldu ve daha aşılama demedi doktor normal olur diyo hatta sizden kotuydu eşimin sonuçları halada kötü bizim sayı 80 milyn ileri hızlı %5 yavaş ileri hareket%25 ölü sperm sayısı %30 yerinde hareket %40 ve ameliyat olmadan önce çok fazla intihapta vardı ve bn bi sonuçlarla hamile kaldım korkma bence ilaçla ve bu keçi boynuzu kürü ile düzelir o hareket Allah ondan izniyle tabii..
nasıl yani ne zaman hamile kaldın allah saglıklı evlat nasip etsin hamile kaldıgında sonuclar nasıldı yani kür den sonra mı kaldın ?

Nasil
nasıl yani ne zaman hamile kaldın allah saglıklı evlat nasip etsin hamile kaldıgında sonuclar nasıldı yani kür den sonra mı kaldın ?
Şöyle anlatm ameliyat oldu 5 ay sonra test yaptırdık ve ileri hız %10 olmuştu ve intihap bitmişti bu arada biz keçi boynuzu kürü nü yaptk pekmezinide yedi test yaptıktan bir ay sonra hamile kalmistm ama 2 aylıkken kurtaj oldm boş gebelik ti çünkü simdide 2 ay önce başka doktora gittik ve doktor ameliyat başarısız olmuş veya nuks etmiş dedi sonuçlar geri düsmüstu çünkü ama sonuç olarak düzelme oldu ameliyattan sonra kür sayesinde birde gel gor ki doktor ameliyatı düzgün yapsaydi şuana kadar tekrardan hamile kalmistm.. o yüzden iyi bir doktor bulun sizde şimdiden başla keçi boynuzu kürü ne ameliyatida olun sayiniz iyi çabuk toparlanir insallh rabbim bizede evlat sahibi olmayi nasip eder❤️

Nasil
Birde hareketli sayı için havuç suyu içir eşine gece yatarken taze sık ve bir bardak icir ama önce keçi boynuzu nü 1 ay sonrada havuç suyunu bir ay icsin havuç suyunu benm eşim içmedi maalesef.. doktorunuxa soyleyin çinko vitamin de versin

Testten pek anliyamadm ama eger dusukluk var dedyse. dr.benm esime takviye verdi argi men diye . 1mlde 18milyondan 116milyona ckmsti. bizde keci boynuzu kür vs.kullandk ama yaramadi belki size yarar yinede denemekten zarar olmaz. takviyeyide onerrim

Testten pek anliyamadm ama eger dusukluk var dedyse. dr.benm esime takviye verdi argi men diye . 1mlde 18milyondan 116milyona ckmsti. bizde keci boynuzu kür vs.kullandk ama yaramadi belki size yarar yinede denemekten zarar olmaz. takviyeyide onerrim
teşekkür ederim deniyecez bakalım insallah işe yarar peki sizin sonuçlar nasıldı hala aynı mı ?

Canım keçi boynuzu pekmezi portakal suyu ile takviye yap eşine..
Tek testle değerlendirme yapmıyor doktorlar genelde sonuç pek iyi gözükmüyor ama bilmiyorum yine de :/

teşekkür ederim deniyecez bakalım insallah işe yarar peki sizin sonuçlar nasıldı hala aynı mı ?
Canm ben suan gebeyim sperm saysnn ve hareketliliginin arttigindan haberimiz olmadan asilama yapildi ilkindede tuttu cok sukur. Asilamadan sonra sonuclari aldik suan ne durumdadir bilemiyorm

Back
X