• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin spremiogram testi sonuçlarını değerlendirirmisiniz?

tugbaaa41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
43
0
36
Kocaeli
sayı :40 000 000/mm3
hareketsiz:%35
yerinde hareketli :%25
yavaş hareketli:%30 hızlı ilerleyen hareketli:%10

yıkanmış hali:
sayı :28 800 000/mm3
hareketsiz:%20
yerinde hareketli:%5
yavaş hareketli:%35
hızlı ilerleyen:%40

hocam benim poliktik over rahatsızlığım var hsg çekildim,4 kez yumurta uyarıcı ilaç kullandım,1kez aşılma yaptık tutmadı.Sizce bundan snr nasıl yol izlemeliyim.eşimin spermiogram sonuçlarımı rica etsem değerlendirebilirmisiniz?saygılarımla

sayı :40 000 000/mm3
hareketsiz:%35
yerinde hareketli :%25
yavaş hareketli:%30 hızlı ilerleyen hareketli:%10

yıkanmış hali:
sayı :28 800 000/mm3
hareketsiz:%20
yerinde hareketli:%5
yavaş hareketli:%35
hızlı ilerleyen:%40

hocam benim poliktik over rahatsızlığım var hsg çekildim,4 kez yumurta uyarıcı ilaç kullandım,1kez aşılma yaptık tutmadı.Sizce bundan snr nasıl yol izlemeliyim.eşimin spermiogram sonuçlarımı rica etsem değerlendirebilirmisiniz?saygılarımla

merahaba yapılması gerekenler yapılmış gibi duruyor belki aşılama tedavisine birkez daha şans tanıyabilirsiniz ama sonra iyi bir değerlenedirme yaparak isizi hazırlamak ve doğru zamanda tüp bebek tedavisine almak gerekir. istanbulaysanız sizi kliniğe davet edeyim, polikstik sorunu üzerine yoğunlaşalım. sevgiler.

merahaba yapılması gerekenler yapılmış gibi duruyor belki aşılama tedavisine birkez daha şans tanıyabilirsiniz ama sonra iyi bir değerlenedirme yaparak isizi hazırlamak ve doğru zamanda tüp bebek tedavisine almak gerekir. istanbulaysanız sizi kliniğe davet edeyim, polikstik sorunu üzerine yoğunlaşalım. sevgiler.

teşekkür ederim cevabınız için.yıkanmamış sperm hareketliği nasıl sizce?

meraba hocam benim sorunum çookkk büyük bir türlü çözemedik yaşım 36 oldu 16senelik evliyim ilaçsız adet olmaıyorum şu anda cydıprognova ve estrofem kullanıyorum bana hipo hipo teşhisi kondu 5aydır tüp bebekle ugraşıyorduz ama malesef sonuç alamadık okadar çok inne kullanmama ragmen e2 yükselmedi 7kaldı 2tüp bebekte daha yüksek doz kullandım 18günde2yumurta oluştu e2450 idi toplandı yumurtalarım boş çıkmış buda olmadı hocam size sormak istedigim acaba ben gerçekten hipo hipomuyum e2ye göre öyleyimişim hipo hipo için rapor çıkaracagım hyangi hormonlara bakılıyor acaba raporumu çıkardıktan sonra ilk işim sizin kapınızı çalmak olacak saygılar hocam

Son düzenleme:
Back
X