eşimin spremiy sıfır napcagımı bilmiyorum artıkk

bebegim680

cennetine yağmurlar yagdı
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
14
2
1
32
Testlerde eşimin sıfır tese ameliyatı oldu sonuç olumsuz. Ama hormon tahlilleri filan iyi sizce neden
Bu arada hiç bir şekilde geçmişte yaşanan bi hastalık filan yok ve kaynım 3 aylık evli ve eşi hamile. Biz napalım artık şasırdım allah için fikir verin

Allah yardımcınız olsun benim eşimde aynı sorun vardı ama tese olmadı. Dr. Celalettin Peru da tedavi gördü bir seneye yakın ikinci tüp bebek denememde hamile kaldım çok şükür. :nazar:Inşallah rabbim size de bir kapı açar:KK68:

Testlerde eşimin sıfır tese ameliyatı oldu sonuç olumsuz. Ama hormon tahlilleri filan iyi sizce neden
Bu arada hiç bir şekilde geçmişte yaşanan bi hastalık filan yok ve kaynım 3 aylık evli ve eşi hamile. Biz napalım artık şasırdım allah için fikir verin

Canım hiçç üzülme. Biz 10 aydır deniyoruz olmuyo ve ustunede 10 ay içinde 2 kere kimyasal gebelik geçirdim. Butun tahlilleri yaptırdık, eşimin sperm sayı 5 milyon çıktı. Doktor direkt tup dedi. Ama biz saracoğlunun kurlerine başladık. Umudunu kaybetme ben çok umutluyum. Kurleri deneyin 3 ay boyunca. Hem doktor çok hastam sıfır spermle bile hamile kaldı dedi. Çok çok dua et ve mutlu ol :KK16:

Ben
Canım hiçç üzülme. Biz 10 aydır deniyoruz olmuyo ve ustunede 10 ay içinde 2 kere kimyasal gebelik geçirdim. Butun tahlilleri yaptırdık, eşimin sperm sayı 5 milyon çıktı. Doktor direkt tup dedi. Ama biz saracoğlunun kurlerine başladık. Umudunu kaybetme ben çok umutluyum. Kurleri deneyin 3 ay boyunca. Hem doktor çok hastam sıfır spermle bile hamile kaldı dedi. Çok çok dua et ve mutlu

Ben beş yıllık evliyim.deniyorum elimden geleni rabbim istesin yeter inşallah bende tadarım annelik duygusunu

Allah yardımcınız olsun benim eşimde aynı sorun vardı ama tese olmadı. Dr. Celalettin Peru da tedavi gördü bir seneye yakın ikinci tüp bebek denememde hamile kaldım çok şükür. :nazar:Inşallah rabbim size de bir kapı açar:KK68:
Merhaba eşiniz azosperm hastasımıydı Celalettin beyi netten araştırdım iç hastalıkları doktoru değilmi nasıl bi tedavi uyguladı size

Merhaba eşiniz azosperm hastasımıydı Celalettin beyi netten araştırdım iç hastalıkları doktoru değilmi nasıl bi tedavi uyguladı size
Evet canım eşim öyleydi cıkış oldu cok şükür. Celalettin bey dahiliye uzmanı evet igne ve bitkisel tedavi uyguluyor

canım celalettin peruya gidin lutfen biz sonuç aldık sayılır germ hücre oluştu lütfen oyalanmayın başka yerlerde

Back
X