Eşimin stalk hastalığı

Surekli bakması sacma. Kirk yıldabir aklınagelir bakarsın tamam hepimiz yapıyoruz bunu. Misal yıllar önce ünide tartistigim hic sevmedigim bi kız grubu vardi gecen baska bi arkadaşla onları andık aklima geldiler tek tek stalkladim onlari :) keza bazen eski erkek arkadaşlarıma da yapiyorum bu onlari her gün düşündüğüm anlamına gelmiyor. Esin surekli bir kişiye baksa daha sıkıntılı olurdu bence. Farklı kişilere bakıyorsa sadece meraktandır diyedusunuyorum. Ama her gün bakıyorsa tuhaf tabii

Maalesef kabul etmezler zaten görüşürüz hep. Bi sorun oldugunu mutlaka anlarlar.. Bi otele gitsem çok mu ağır olur daha önce böyle bişey yapmadım çünkü
Çalışmıyorsanız işe girin ve eşiniz yokmuş gibi yaşayın. Yokluğunuzu farkedip kendini toparlarsa ne güzel. Ama hala stalka devam ederse son karar size ait.

Bende belli aralıklarla bakalım eski sevgilime hatta beni engellemişti arada bakarım engeli kaldırdı mı diye baska arkadasın telınden bıle baktıgım oldu eşine baktım fln fakat ben eski sevgilimi sevdiğimden değil zaten ben ayrılmıştım ondan meraktan bakıyorum tabi eşim baksa kızarım ne amaçla baktığını bilmeidğimden

Çalışmıyorsanız işe girin ve eşiniz yokmuş gibi yaşayın. Yokluğunuzu farkedip kendini toparlarsa ne güzel. Ama hala stalka devam ederse son karar size ait.
yok zaten ben çalışıyorum o evde. stalka devam ettiğini bilmem için telefonunu almam gerekiyor. ona yakın olmam gerek ama ben hiç ilgilenmek istemiyorum. Eve geç gelsem vs off

İşsizse nette takılır insan ama eski sevgililer için mi? Nette bir sürü alternatif varken neden bu yani? Git iş ara, işle ilgili programlar indir çalış izle. Hatta tüm gün dizi izle ama eski sevgililere bakmak cidden sinir bozucu.

Cidden sinirlerim bozuldu ya. Geçmişte çok sıkıntı yaşadıgımız bi kız vardı. Nişan atmıştık o yüzden . ona bile bakmış eski sevgiliside değil zaman geçirdiği arkadaşının arkadaşıydı. Aralarında ne olup bittiği hala muammayken gidipte ona bakması bana eski olayları hatırlattı. Daha da kötü oldum

İşsiz olması da büyük sıkıntı bence.
Nette stalk ile uğraşmak yerine kariyer sitelerine baksa daha iyi değil mi?

İşsiz olması da büyük sıkıntı bence.
Nette stalk ile uğraşmak yerine kariyer sitelerine baksa daha iyi değil mi?
Zaten işsizlikte çok sıkıntı. Ama çabaladıgını gördüğüm için o konuyu es geçiyorum.Şuan bi işten haber bekliyor.
Sırf sacma bir meraktan bakabilir ama, ben rahatsız oluyorum dedıgınız yerde o sacma merak bitmeliydi.
Pısman edin.
Nasıl edebilirim peki.

Zaten işsizlikte çok sıkıntı. Ama çabaladıgını gördüğüm için o konuyu es geçiyorum.Şuan bi işten haber bekliyor.

Nasıl edebilirim peki.
İşsiz mi bide?
Ne desem olmayacak su dkdan sonra.
Karnın tok sırtın pek bitin kanlandı galiba ama, sabrımın sınıfındayım haberin olsun.
Once is bulacaksın sonra ben yaptıgımda kizacagın seyleri yapmayacaksın seni son kez uyarıyorum diyeceksin
Ama sen hala is arıyor goruyorum kafasındasın, bunları diyebileceğini sanmiyorum

Hayır ya derim ama bu bile az bence. Ve böyle ciddi konuşmalar yapamıyorum anca ağlarım ve bunu söylesem komik olurum gibi geliyo . Yani muuhtemelen seni nankör herif der ağlamaklı bi şekilde döner giderim yani. Çünkü ciddi olmam tip olarak müsait değil zaten çok hızlı konuşuyorum önceden planlanmış bi cümleyi söylerken sarpa sarabilir yani anca çığlık çığlığa agzıma geleni söylemem lazım

İş arıyor kafasında olmamın nedeni gerçekten kendini bu konuda eksik ve mahcup hissetmesi. Geçenlerde banyoya bi çerçeve aldım üzerinde süpermen tuvalet kağıdı taşıyor böyle esprili bişey. Dediki bu benmiyim. anca tuvalet kağıdı getirip götürüyorum başka bi işe yaramıyorum falan demişti . bide depresyonda çünkü geçinemiyoruz gerçekten. tek maaşla

Duygu somurusu yapıyor bide. Hem stalk hem duygu somurusu, ıgrenc.
Ne diyim hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…