- 22 Kasım 2010
- 11.315
- 20.328
- 598
- Konu Sahibi neyapmaliacaba
-
Çalışmıyorsanız işe girin ve eşiniz yokmuş gibi yaşayın. Yokluğunuzu farkedip kendini toparlarsa ne güzel. Ama hala stalka devam ederse son karar size ait.Maalesef kabul etmezler zaten görüşürüz hep. Bi sorun oldugunu mutlaka anlarlar.. Bi otele gitsem çok mu ağır olur daha önce böyle bişey yapmadım çünkü
15 günde bir haftada birHer günse nedeni aşırı merak ediyor olabilir.
Sadece merak o zaman. Siz aklının geçmişte olduğunu hissedebiliyor musunuz?Kadınlar hisseder.15 günde bir haftada bir
Bende belli aralıklarla bakalım eski sevgilime hatta beni engellemişti arada bakarım engeli kaldırdı mı diye baska arkadasın telınden bıle baktıgım oldu eşine baktım fln fakat ben eski sevgilimi sevdiğimden değil zaten ben ayrılmıştım ondan meraktan bakıyorum tabi eşim baksa kızarım ne amaçla baktığını bilmeidğimdenMerhaba, eşimle bu konu hakkında daha önce tartışmıştık. Fakat dün ve 15 gün önce eski kız arkadaşlarına baktıgını gördüm yine. Şuan bişey söylemedim bildiğimi bilmiyor. 6 ay oldu evleneli, beni sevdiğini hissediyorum ama bu olaylar canımı sıkıyor ve 15 gün önce hiç bakmaması gereken birisine bakmış . o konuda benim kalbimi çok kırmıştı. Bugün sakin kalmak istiyorum çünkü ailemden birinin doğum günü üzmek istemiyorum onları. Daha sonra nasıl davranmalıyım sizce ayrılmalımıyım?
yok zaten ben çalışıyorum o evde. stalka devam ettiğini bilmem için telefonunu almam gerekiyor. ona yakın olmam gerek ama ben hiç ilgilenmek istemiyorum. Eve geç gelsem vs offÇalışmıyorsanız işe girin ve eşiniz yokmuş gibi yaşayın. Yokluğunuzu farkedip kendini toparlarsa ne güzel. Ama hala stalka devam ederse son karar size ait.
İşsizse nette takılır insan ama eski sevgililer için mi? Nette bir sürü alternatif varken neden bu yani? Git iş ara, işle ilgili programlar indir çalış izle. Hatta tüm gün dizi izle ama eski sevgililere bakmak cidden sinir bozucu.İşsiz çünkü ben işteyken ev ona kalıyor canı sıkılıyordur . Bu dahada tahamül edilemez.Ben hoşlanmadıgım bi işte sırf zora girmeyelim diye çalışırken beyefendi evde stalk yapıyor. İş arıyor bu arada hatta işe girmek üzere diyebilirim .
Fazla merak kediyi öldürür.Her günse nedeni aşırı merak ediyor olabilir.
Eve geç gidip hiç muhatap olmadan yemeğinizi yiyin ve o evde yokmuş gibi davranın. İnşallah bir an önce iş bulur da stalk biter.15 günde bir haftada bir
Cidden sinirlerim bozuldu ya. Geçmişte çok sıkıntı yaşadıgımız bi kız vardı. Nişan atmıştık o yüzden . ona bile bakmış eski sevgiliside değil zaman geçirdiği arkadaşının arkadaşıydı. Aralarında ne olup bittiği hala muammayken gidipte ona bakması bana eski olayları hatırlattı. Daha da kötü oldumİşsizse nette takılır insan ama eski sevgililer için mi? Nette bir sürü alternatif varken neden bu yani? Git iş ara, işle ilgili programlar indir çalış izle. Hatta tüm gün dizi izle ama eski sevgililere bakmak cidden sinir bozucu.
evliliğinizdeki tek sorun eşinin eskilerini stalklaması değil.bu yaptığınız da normal değil.silmiş zaten ama ben sistemi geri alıyorum falan biraz abartıyorum yani neler yaptıgını görebiliyorum
Evet güvenimi kırdığı için bende de bu huy oluştuevliliğinizdeki tek sorun eşinin eskilerini stalklaması değil.bu yaptığınız da normal değil.
İşsiz olması da büyük sıkıntı bence.İşsiz çünkü ben işteyken ev ona kalıyor canı sıkılıyordur . Bu dahada tahamül edilemez.Ben hoşlanmadıgım bi işte sırf zora girmeyelim diye çalışırken beyefendi evde stalk yapıyor. İş arıyor bu arada hatta işe girmek üzere diyebilirim .
Zaten işsizlikte çok sıkıntı. Ama çabaladıgını gördüğüm için o konuyu es geçiyorum.Şuan bi işten haber bekliyor.İşsiz olması da büyük sıkıntı bence.
Nette stalk ile uğraşmak yerine kariyer sitelerine baksa daha iyi değil mi?
Nasıl edebilirim peki.Sırf sacma bir meraktan bakabilir ama, ben rahatsız oluyorum dedıgınız yerde o sacma merak bitmeliydi.
Pısman edin.
İşsiz mi bide?Zaten işsizlikte çok sıkıntı. Ama çabaladıgını gördüğüm için o konuyu es geçiyorum.Şuan bi işten haber bekliyor.
Nasıl edebilirim peki.
İşsiz mi bide?
Ne desem olmayacak su dkdan sonra.
Karnın tok sırtın pek bitin kanlandı galiba ama, sabrımın sınıfındayım haberin olsun.
Once is bulacaksın sonra ben yaptıgımda kizacagın seyleri yapmayacaksın seni son kez uyarıyorum diyeceksin
Ama sen hala is arıyor goruyorum kafasındasın, bunları diyebileceğini sanmiyorum
İş arıyor kafasında olmamın nedeni gerçekten kendini bu konuda eksik ve mahcup hissetmesi. Geçenlerde banyoya bi çerçeve aldım üzerinde süpermen tuvalet kağıdı taşıyor böyle esprili bişey. Dediki bu benmiyim. anca tuvalet kağıdı getirip götürüyorum başka bi işe yaramıyorum falan demişti . bide depresyonda çünkü geçinemiyoruz gerçekten. tek maaşlaİşsiz mi bide?
Ne desem olmayacak su dkdan sonra.
Karnın tok sırtın pek bitin kanlandı galiba ama, sabrımın sınıfındayım haberin olsun.
Once is bulacaksın sonra ben yaptıgımda kizacagın seyleri yapmayacaksın seni son kez uyarıyorum diyeceksin
Ama sen hala is arıyor goruyorum kafasındasın, bunları diyebileceğini sanmiyorum
Duygu somurusu yapıyor bide. Hem stalk hem duygu somurusu, ıgrenc.İş arıyor kafasında olmamın nedeni gerçekten kendini bu konuda eksik ve mahcup hissetmesi. Geçenlerde banyoya bi çerçeve aldım üzerinde süpermen tuvalet kağıdı taşıyor böyle esprili bişey. Dediki bu benmiyim. anca tuvalet kağıdı getirip götürüyorum başka bi işe yaramıyorum falan demişti . bide depresyonda çünkü geçinemiyoruz gerçekten. tek maaşla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?