Eşimin stalk hastalığı

Nasıl olucak acaba eve geç falan gideyim mi? aradıgında açmayayım mı ve uzun bir süre derken ne kadar olmalı açıkçası 1 yıl dolana kadar görmezden gelip sonrada boşanmak istiyorum

Kendisi pişman olup özür dilemeli, söz vermeli bence bakmayacağına. O hesabı silmeli. Eğer pişkinliğe devam ederse siz de ona göre şekil alın. Bence geç filan da gitmeyin. Gidin ama onun olmadığı odada oturun, tek başınıza yemek yiyin. Gün içinde ararsa dönmeyin.

zaten daha önce söz vermişti.. o yüzden şuan ayrılmalıyım . ama henüz çok erkenn ailem çok üzülecek yani onlar o kadar iyi ki. O kadar eşya falan aldılar nasıl yapıcam nasıl edicem bilmiyorum. Aldıkları eşyaların taksitleri bitmemiştir henüz

Sabah daha iyiydim şimdi böyle yazmaya başladım ya sinirlerim boşaldı. Ya neden beni böyle bi duruma sokuyosun be adam

Çok abartıyorsunuz. Eşiniz dahi olsa bu kadar yaptığı her şeyi gözetlememelisiniz. İlişkimde çok aşık da olsam eski sevgililerime bakabiliyorum ama sadece meraktan. Evli de olsam açıkçası yine bakabilirim. Bunun altında bir şey olmadan hem de. İlla kötü bir anlam çıkarmayın ve lütfen bu kadar kurcalamayın.

hayır abarttıgımı düşünmüyorum. Çok merak ediyosa çok özlediyse buyursun gitsin beni bu şekilde zihnen aldatmasını kabul etmiyorum. Beni şüphede bırakıyo acaba sevmiyor mu hala onu mu seviyor diye ben bunları düşünmek istemiyorum ki önümüze bakalım yani ne işin var ya eski sevgililerinle senin. Bir taneside sevgiliside değil , ayrıyken takıldıgı arkadaşının arkadaşı yani. Onun nesini merak ediyosun ki. Tekrar mı kaçamak yapmak istiyosun nedir yani. Daha önce söz vermesine rağmen yine yapması canımı aşırı sıktı. Ve asla açılmaması gereken bir konuydu. Ben konuyu açmayı bıraktım bu sefer o merak etmiş. Cidden şuan s.ktir edip göndermek istiyorum kimseyi düşünmeden

Daha önce bir güven problemi yaşadınız mı? Somut bir olay vs?

Açıkçası sevdiğini şöyle hissediyorum. Çok orjinal jestler yapıyo. Sevmeyen birisi bu kadar düşünür mü ama seven biriside bunları yaparmı kırılacağımı bile bile bu çelişki yüzünden böyleyim.

Derler ki ilk verilen karar doğru karardır diye, bir de üzerinden 24 saat geçmesine rağmen hala verdiğin kararı savunuyorsan oda doğrudur.
Senin gözlemlerini biz net bilemeyiz, bence telefonlarını aç, dinle bakalım neler söylüyor, başka odaya gidip oturma, burda kendine çeki düzen vermesi gereken o.
Eğer ondan bu şekilde uzaklaşırsan senin üstünde öfke daha da çoğalacak, daha çok kuruntu yapacaksın, en azından onunla diyaloğa girersen düşüncelerini sıkıntılarını ona verirsin o taşımak zorunda kalır, seni ne kadar mahvettiğini anlaması lazım.

Şuan ben sadece ailemi düşünüyorum. Tamamen ümidi kestim yani. Sadece biraz daha zaman istiyorum ailem öğrenmeden

Tek söylemek istediğim evlilik, bir hesaba bakıldı diye bitirilmemeli bu kadar kolay mı gerçekten? Evlilikler ne kadar zor kuruluyor ve ne kadar da emek istiyor. Eşinizle açık açık konuşmanız ilerki günleriniz için en sağlıklı olanıdır. Burada takip et aldatıyor vs diyenleri de anlamıyorum. Bu son yorumum hayat sizin kararlarınız sizin.

Ayrılıcak kadar büyük bi olay değil bu meraklıyız doğamız gereği merak etmiştir konuşuyo olsa iletişime geçmiş olsa bu sıkıntı olurdu ama merak etmiştir bakmıştır konuş gördüğünü söyle sebebini sor dürüstce kendi kendine kuruntu yapmak zarar verir size sevildiğini hissediyosan konuşmayı hakediyo eşin

Kızlar akşam eve gittim salondaydı. Ben mutfağı biraz toparladım önceden kalan kendi dağınıklıgımı. daha sonra küçük odaya geçtim orda kuşlarla ilgilendim falan.eve geldikten 1 saat sonra geldi odaya ne yemek yicez falan dedi benim arkam dönüktü kuşlarla ilgileniyodum hala. cevap vermicekmisin. yıllarcamı konuşmıcaksın falan dedi. ben cevap vermedim işte. sonra çıktı evden markete gitti. kendine yemek hazırladı mutfağı süpürdü. Profiterol! yaptı.. sonra ben nakit paramın kalmadıgını farkettim otobüs için. Evden çıktım atm ye gittim para çekemedim. sonra o mutfaktayken salonda kumbara vardı ondada kalmamıştı para. neyse yatak odasına gittiğimde yastıgını aldıgını gördüm. Yani bu gece salonda yatmış sabahta ayakkabılıgın üzerine para bırakmıştı..

Ooyyyyy ben sana ne diyeyim ki, ben olsam yumuşardım yaa, adam efendi efendi idare etmeye çalışıyor durumu, ben dedim ya işte sessizlik en kötü şey, ortamda buz gibi bir hava oluşturur, yazık günah nolurdu sanki sorunlarınızı konuşarak halletseniz, evlilik bu lise flörtü değil ki konuşmayarak canına okuyasınız

Bilmiyorum ama hatalı olan o sonuçta, bana gider yapması hoşuma gitmedi. Ayrıca daha önce konuştugum bi konu oldugu için demek ki konuşmayla anlamıyor. Yapacak bişey yok Kendi bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…