Isten cikarilirsa, bakkal acsın oyle soyleyebilirsin kendi isi olur enazindanArkadaşlar merhabalar,
Çok mutsuz olduğumuz şu günlerde sizi böyle bir sıkıntı ile rahatsız etmek istemezdim lakin olay artık çok can sıkıcı olmaya başladı ne yapacağımı kiminle paylaşacağımı şaşırdım. Eşim Ücretli izne çıkarıldı. Allahtan ücretli yoksa ne yapardık hele de ben de çalışmıyorken bilemiyorum. Ama evde olmak ona kafayı yedirdi o çalışmaya alışık bir insan ben zaten evdeydim bana pek dokunmuyor. ( ben Ekpss ye hazırlandığımdan çalışmıyorum sadece dershaneye gidiyordum o da tatil oldu zaten) Ama afedersiniz eşimde ereksiyon problemi bile başladı. Geleceği ne olacak diye düşünüp duruyor. Ona anlatamıyorum şu an tonla işten çıkarılan insan var sabret diyorum anlamıyor. Sizce çok mu abartıyor yoksa ben çok mu hafife alıyorum cidden haklı mı anlamıyorum.
Borç herkeste olduğu gibi bizde de var lakin benim anlatmak istediğim ücretli izinde insanlar işlerinden çıkartılıyor. Şükretmemiz gerekiyor sağlığımız yerinde. Evimizdeyiz. ama haklı da olsa bu denli strese can dayanmazÖzelde çalışıyorsa yaşı da büyükse evhamlı olması normal. Sizde çalışmıyormuşsunuz. Borç harç var mı?
Elimden geleni yapıyorum gerçekten ama aslında ben daha stresli biriyimdir ama bu durum karşısında can sağlığı demekten başka aklıma birşey gelmiyor. etrafda virüs var can alan bir virüs =(Herkesin olaylar karsisinda verdigi tepkiler farkli. Siz ona gore daha rahat o da size gore daha endiseli olabilir. Biraz rahatlaması icin yardimci olabilirsiniz. Benim esim de cok panik ve onun calismamasi gibi bir durum yok. Jandarma cunku. Mumkun olsa asla evden cikmazdi su donemde. Çocuklar en ufak bir oksurse hep en kotusu aklina gelir. Ben de cocuklari unutur onu sakinleştirmeye calisirim
Emin olun 1 haftadır evde ve 1 haftada bu hale geldieşiniz abartmıyor çok normal tabi ki geleceğinizi düşünüp strese girmesi.
evde olmak ona kafayı yedirtti diyorsunuz da ne kadar süredir evde ki ? kaç gündür ?
Sen sadece ücretli izin olayını düşünüyosun ama ya sonrası? Bu virüs ne zamana kadar devam edecek? Eşin ne zamana kadar ücret alacak. Hadi virüs bitti bir çok yer kepenk kapatacak. Geniş açılı düşünBorç herkeste olduğu gibi bizde de var lakin benim anlatmak istediğim ücretli izinde insanlar işlerinden çıkartılıyor. Şükretmemiz gerekiyor sağlığımız yerinde. Evimizdeyiz. ama haklı da olsa bu denli strese can dayanmaz
1 haftada bunalması tabi ki çok kısa bir süre ama geleceği düşünerek bunalıyordur eşiniz.Emin olun 1 haftadır evde ve 1 haftada bu hale geldi
eşiniz abartmıyor , çok normal ve çok haklı.evli değilim, ailemle yaşıyorum.borcumuz harcımız kira derdimiz yok çok şükür ama nolucak böyle ülke dünya nereye gidiyor diye diye ve eve kapanmaktan sabahları 5 te uyuyorum, regl düzenim şaştı, sürekli yemek yiyorum, kapıyla bacayla kavga eder hale geldim.Arkadaşlar merhabalar,
Çok mutsuz olduğumuz şu günlerde sizi böyle bir sıkıntı ile rahatsız etmek istemezdim lakin olay artık çok can sıkıcı olmaya başladı ne yapacağımı kiminle paylaşacağımı şaşırdım. Eşim Ücretli izne çıkarıldı. Allahtan ücretli yoksa ne yapardık hele de ben de çalışmıyorken bilemiyorum. Ama evde olmak ona kafayı yedirdi o çalışmaya alışık bir insan ben zaten evdeydim bana pek dokunmuyor. ( ben Ekpss ye hazırlandığımdan çalışmıyorum sadece dershaneye gidiyordum o da tatil oldu zaten) Ama afedersiniz eşimde ereksiyon problemi bile başladı. Geleceği ne olacak diye düşünüp duruyor. Ona anlatamıyorum şu an tonla işten çıkarılan insan var sabret diyorum anlamıyor. Sizce çok mu abartıyor yoksa ben çok mu hafife alıyorum cidden haklı mı anlamıyorum.
Ne is yapioduEmin olun 1 haftadır evde ve 1 haftada bu hale geldi
Buara zor dönemden geciyoruz herkes stresli herkese bir panik var normal eşinizinde evhamlı olması.birbrnze destek olunArkadaşlar merhabalar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?