Eşimin stresi

Pinky93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
2.388
2.311
83
32
Arkadaşlar merhabalar,

Çok mutsuz olduğumuz şu günlerde sizi böyle bir sıkıntı ile rahatsız etmek istemezdim lakin olay artık çok can sıkıcı olmaya başladı ne yapacağımı kiminle paylaşacağımı şaşırdım. Eşim Ücretli izne çıkarıldı. Allahtan ücretli yoksa ne yapardık hele de ben de çalışmıyorken bilemiyorum. Ama evde olmak ona kafayı yedirdi o çalışmaya alışık bir insan ben zaten evdeydim bana pek dokunmuyor. ( ben Ekpss ye hazırlandığımdan çalışmıyorum sadece dershaneye gidiyordum o da tatil oldu zaten) Ama afedersiniz eşimde ereksiyon problemi bile başladı. Geleceği ne olacak diye düşünüp duruyor. Ona anlatamıyorum şu an tonla işten çıkarılan insan var sabret diyorum anlamıyor. Sizce çok mu abartıyor yoksa ben çok mu hafife alıyorum cidden haklı mı anlamıyorum.

Herkesin olaylar karsisinda verdigi tepkiler farkli. Siz ona gore daha rahat o da size gore daha endiseli olabilir. Biraz rahatlaması icin yardimci olabilirsiniz. Benim esim de cok panik ve onun calismamasi gibi bir durum yok. Jandarma cunku. Mumkun olsa asla evden cikmazdi su donemde. Çocuklar en ufak bir oksurse hep en kotusu aklina gelir. Ben de cocuklari unutur onu sakinleştirmeye calisirim

Özelde çalışıyorsa yaşı da büyükse evhamlı olması normal. Sizde çalışmıyormuşsunuz. Borç harç var mı?

Isten cikarilirsa, bakkal acsın oyle soyleyebilirsin kendi isi olur enazindan

Özelde çalışıyorsa yaşı da büyükse evhamlı olması normal. Sizde çalışmıyormuşsunuz. Borç harç var mı?
Borç herkeste olduğu gibi bizde de var lakin benim anlatmak istediğim ücretli izinde insanlar işlerinden çıkartılıyor. Şükretmemiz gerekiyor sağlığımız yerinde. Evimizdeyiz. ama haklı da olsa bu denli strese can dayanmaz

eşiniz abartmıyor çok normal tabi ki geleceğinizi düşünüp strese girmesi.
evde olmak ona kafayı yedirtti diyorsunuz da ne kadar süredir evde ki ? kaç gündür ?

Elimden geleni yapıyorum gerçekten ama aslında ben daha stresli biriyimdir ama bu durum karşısında can sağlığı demekten başka aklıma birşey gelmiyor. etrafda virüs var can alan bir virüs =(

eşiniz abartmıyor çok normal tabi ki geleceğinizi düşünüp strese girmesi.
evde olmak ona kafayı yedirtti diyorsunuz da ne kadar süredir evde ki ? kaç gündür ?
Emin olun 1 haftadır evde ve 1 haftada bu hale geldi

Sen sadece ücretli izin olayını düşünüyosun ama ya sonrası? Bu virüs ne zamana kadar devam edecek? Eşin ne zamana kadar ücret alacak. Hadi virüs bitti bir çok yer kepenk kapatacak. Geniş açılı düşün

Emin olun 1 haftadır evde ve 1 haftada bu hale geldi
1 haftada bunalması tabi ki çok kısa bir süre ama geleceği düşünerek bunalıyordur eşiniz.
yani diyelim ki bu ücretli izin ya ücretsiz izne dönüştürülürse ya işten çıkarılmaya dönüşürse diye düşünüyordur o yüzden bu kadar etkilenmiştir durumdan.
ereksiyon problemi de bence normal. adam kafasını veremiyordur olay anında.

benim eşim 2 seneye yakındır evde. kafayı da yedi bana da yedirdi. cinsellik zaten yok aramızda.
sürüncemede kalan bir iş durumu var eşimin de. ama siz bana göre çok sakinsiniz. ben çok kafaya takıyorum onun iş meselesini ki ben çalışıyorum eve her ay maaş girdiği halde düşünmekten kafayı yeme noktasına geliyorum bazen.
eşiniz bana çok normal geldi.

Malesef bizde de ben cok stresliyim suan. Dükkanımızı kapatmak zorunda kaldık dükkan kirası , ev kirası, giderler ..... Ne zaman açılacağı da belli değil. Esin haksız da sayılmaz . Allah sonumuzu hayır etsin.

eşiniz abartmıyor , çok normal ve çok haklı.evli değilim, ailemle yaşıyorum.borcumuz harcımız kira derdimiz yok çok şükür ama nolucak böyle ülke dünya nereye gidiyor diye diye ve eve kapanmaktan sabahları 5 te uyuyorum, regl düzenim şaştı, sürekli yemek yiyorum, kapıyla bacayla kavga eder hale geldim.

Ben de eşim de şu süreçte çalışıyoruz , eşim dün dedi ki söyleyeyim iş yerine en azından cuma ve cumartesi günleri izin versinler , dedim ki senin kafanı kırarım :) aylık 3 bin tl ev taksiti ödememiz var ve sen hala işin varken izin düşünüyorsun dedim , inanın ben kendi kendimi yiyorum izin olmasın diye , bugün şirketimde öyle bir konuşma oldu , dedim ki yapmayın izin , kapanacak bile olsa ben haftaya gelirim :)) evet süreç çok zor , evet sağlık ama maalesef ki bir de gerçekler var .

Bu karantina gunlerinden cogu kisi panikatak olarak cikacak bence. Herkes dusunceli, evhamli. Esinize ozel bir durum degil. Konusarak sakinlestirebileceginizi sanmiyorum.
Asinda erkekler evde bos bos yatmayi da sever, maasini da alacakmis neden bu kadar bunalima girdi anlamadim.

Bir haftada ereksiyon problemi yasayacak kadar kafaya takiyorsa eşinizin psikolojisi hiç saglam değil demek ki.

Hepimiz tedirginiz Aslına bakarsanız ama stresini yönetemiyor demek ki. Herkesin verdiği tepkiler farklı. İssiz kalma durumunda köyde arazimiz var. Buradaki evi kapatıp, tarla ekmeyi bile düşünüyorum.Bunun için video izlemeye bile basladım. Yani benim için böyle bir durum var, sizin için de Baska alternatifler bulunur. Umutsuz olmamasını söyleyin. İnsanoğlu temel seylerle de gecinebilir bir süre. Siz destek olmaya calısın. Sonucta dünyanın sonu değil. Yeni bir dünya düzeni olussa bile ayakta kalmak ve direnmek zorundayız.

herkes farklı boyutta farkındalık yaşıyor. bazılarımız daha kolay akışta kalıyor bazılarımız kabullenmekte zorlanıyor.
lakin bu küresel bir durum ve "salgın" belası elleri kolları mahkum ediyor.
kendisiyle aynı durumda milyonlarca insan var şu an dünyada, ve hiçbirinin bireysel bir hatası yüzünden yaşanmadı bunlar.
o nedenle sabredebilmek, bu süreci gelecek için yeni planlar yapabilmeye ve akıl sağlığını korumaya odaklamak bence önemli.
zor ama elden gelecek başka bir şey yok malesef.

Moralım çabuk düşer ..zaten ben depresıftım.coronadan ya başıma gelirse dusunmemeye calısıyorum..şimdi eşime sarıyorum..bir de eş ailesi var yakında oturuyorlar ..
Ekonomik sebepler de yeterlı Moralı bozulması için..gelecegın belırsiz olması cok kötü

Buara zor dönemden geciyoruz herkes stresli herkese bir panik var normal eşinizinde evhamlı olması.birbrnze destek olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…