Eşimin stresi

Bizler de ücretli izindeyiz.
Borcumuz yok. Kiramiz yok.
Iyi de bir kira gelirimiz var.

Biz bile stresliyiz. Üretmeden tüketiyoruz suan. Bunun sonu hic hayra alamet degil biliyorsunuz degil mi?

Sabirli olmak, sogukkanli olmak lazim tabi ki. Ama görünen köy de kilavuz istemiyor.

Ucretli izinle nereye kadar sürecek? Bu sürecin gunu, saati olsa neyse ama ucu belirsiz bir süreç...
Ben olsam ben de stress olurdum ustelik tek calisan kendisi.
Yerinizde olsam o kadar rahat olamam ama cokta stres iyi degil bagisikligi dusuruyor.

İnsan alıştığı şeyin yokluğuna çabuk alışamaz. Eline para geçiyor ama sabah erkenden kalkıp işe gitmek tüm gün o ortamda meşgul olmak ona ayrı bir zevk veriyor olabilir. Onu rahatlatmaya çalışın. Işin yokluğunu unutturun. Sevdiğiniz şeyleri bilemem tabi ama film izleyin, beraber şarkı söyleyin, masa oyunları oynayabilirsiniz eğer bilgisayar oyunlarından hoşlanıyorsanız aynı şekilde, bir şeyleri boyayın vs vs. Bahsettiğiniz sorun ve benzerleri stresten oluyor biliyorsunuz ki. Aslında bazı aktivitelerle bunların önüne de geçmiş olursunuz.

Haklı tabii ki.
Eve kapanmış geleceği düşünüyoruz.
Sağlığımızı, işimizi...
Eşim dört gözle yaz mevsiminin beklendiği bir sektörde, parayı yazın kazanıyor.
Ama artık bu yazdan ümidi kestik.
Şu an damlamıyor bile.
Ben kamudayım Allah'tan.
Şu birkaç ayı atlatalım da yazın düşün bir şeyler dedim ama ne düşünecek, durum böyle giderse vahim zaten.
Allah zor durumdakilere yardım etsin, biz yine iyiyiz.

Bence esinizin stresi cok normal. Eve tek para getiren o ( yanlı# anlamayin size bir sey demiyorum ) ya isten cikarilirsam ne olur nasil geciniriz borclar nasil ödenir diye düşünüyordur.

Back
X