- 5 Nisan 2012
- 1.628
- 857
- 123
- Konu Sahibi prettywoman89
-
Benim ki de aynıydı çatacak yer arayınca yapıyordu. Bigün çocuk hastalandı ellerinde ayaklarında küçük su topladı. Bir doktora götürdüm antibiyotik verdi ikna olmayınca başka doktora götürmek istedim. Vay efendim ev pis miş çocuk ondan hastalanIyormuş.Merhaba bebeğimle ilgili kv ve teyzelerin tutumu yüzünden eşimin ailesinden uzaklaştım herşeye müdahale etmek istiyorlar ama yardım söz konusu olunca evime gelip bebek kucağımdayken benden çay isteme durumundalar, hem hizmet edilsin hem de onlar istediği gibi konuşup eleştirsin yani. Onlardan uzaklaştık fakat Genetikmidir bilmiyorum veya ailesine olan turumumdan dolayı mı eşimde çocuk ağlasa veya burnu aksa benden biliyor, dün tartıştık oğlum 8 aylık grip gibiydi burnu akıyodu benim yüzümden olmuş dışarı çıkarmışım hasta etmişim, ben çocuğun burnunu açıyorum sakinleştirmeye çalışıyorum o da bana laf saymakla meşgul bu kadar problemli bir insan değildi ya da ben görememişim, eşleri böyle olan hanımlar nasıl bir çözüm buldunuz veya ben nerde hata yapıyorum acaba?
bebeğinizin annesi sizsiniz dolayısıyla onu en çok düşünen sizsinizMerhaba bebeğimle ilgili kv ve teyzelerin tutumu yüzünden eşimin ailesinden uzaklaştım herşeye müdahale etmek istiyorlar ama yardım söz konusu olunca evime gelip bebek kucağımdayken benden çay isteme durumundalar, hem hizmet edilsin hem de onlar istediği gibi konuşup eleştirsin yani. Onlardan uzaklaştık fakat Genetikmidir bilmiyorum veya ailesine olan turumumdan dolayı mı eşimde çocuk ağlasa veya burnu aksa benden biliyor, dün tartıştık oğlum 8 aylık grip gibiydi burnu akıyodu benim yüzümden olmuş dışarı çıkarmışım hasta etmişim, ben çocuğun burnunu açıyorum sakinleştirmeye çalışıyorum o da bana laf saymakla meşgul bu kadar problemli bir insan değildi ya da ben görememişim, eşleri böyle olan hanımlar nasıl bir çözüm buldunuz veya ben nerde hata yapıyorum acaba?
Canim selam, yazdiklarini okudum. Suan zorluk cekiyorsun, hormonal degerler tavan yapmis durumda. O yuzden bosansam mi acaba diyorsun. Cocuk 1.5 yasina gelince eski halinize donersiniz,canini sıkma..bu dusunceyi aklina getirme hic.Bilmiyorum bebekten sonra bazen boşanmayı bile düşünüyorum yoruldum ben oğlumu yalnız büyütmek mi zor böyle mi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?