o kadar ileri gittiğini sanmıyorum en azından öyle olmasını istiyorum
artık pc yi ayarladığına göre normal davran baktın uzatıyor alttan al soğuk kanlı davran amman acık verme
ya canım benım ınsallah ole degıldır ama bır erkek bır bayanla baska ne ısı olurkı canının yanmasını ıstemıyosan fazla kurcalama derım
evet haklısın(( güzelliğe vs hiç bakmıyor bu iş doğalarında var bu
100 kişiden 1 kişi belkı cıkarsa cıkar aldatmıcak.offf bu facebklar bılmem neler ıyıce guwen duygusunu bıtırdı bırde tv de ızledım şüphecılık hastalıgına olusturuyormus bu tıp sıteler
Canım bısey daha dıcem gecmıs kayıtlıda olsa esın gırdıgı sıtelerı tek tek sılebılır bıde bu var yanıanca supelendıgın ana baskın yapıp elınden bılgısayarı alıp anıden bakman lazım oda buyuk kavga cıkartır esın bılgısayarı bıle kırıabılır sen gorme bazı seylerı dıye uste cıkmaya kakar sen bana guvenmıyomusun dıye cok oluyo bur tarz seyler
evet sakladığına göre var bişey ama genede konduramıyorum işte nede olsa 13 yıllık hayat arkadaşım
bugün bakmak istedim işte benimle baya bi mücadele etti sonunda kazanan oldu bütün sayfaları kapattı kavga filan etmedik bişey söylemeden gittim yanından nasıl olsa inkar edicekti
canım 13 yıl vav baya olmus allah bozmasın ınsallah ama bır erkek gecmısı sılıyorsa yada sız yanına gıttıgınızde anıden ekrandan cıkıs yapıyorsa kesın bıhatlar karıstırıyo yoksa neden saklasın
evet ben onula büyüdüm 16 yaşımdan beri benim hayatımda o benim dünyam oldu onsuz nefes bile alamam heralde umarım benim sevgime bana sadık olmuştur ve olacaktır..
hayatta tek bişey beni yıkar o da beni aldatması ihtimal bile vermiyorum vermek istemiyorum
ahhhhhhhh canım benım ahhhh bız onları okadar cok buyutuyorızkı ıcımızde aslında ıcımızdekı o yerı asla haketmıyolar umarım uzulmezsın ama benım guvenımyok erkek mılletıne eskıden cok guvenırdım de ...neyse
Ben bu konulardan neler cektim bir Allah bir ben bilirim. Ornek verip gece gece kasilmak istemiyorum.
Allah dogruyu gostersin esine bi yalnistaysa ins.
Senin icin bi plan mi yapsak?
Evine isimsiz sana bi cicek falan mi yollasakta kalbi bunun icin atsa bi on dakika?
Cozum bu.
Kanitin yoksa yuz goz olma bosuna.
desene bizim ki işini sağlam yapıyo şimdi daha da sinirlendim ne ayıp ya ne gerek var bunlara
peki geçmişi nasıl aktif hale getiricem bari onuda sorsaydın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?