eşimin şüpheli davranışı

şüpheyle kendını huzursuz etme al karsına sor ne saklıyosun dıye bundan snrada dıkkat et bilgisayar basındayken bıde 27yasemın dogru dıyor casus programı kurabılırsın

sorduğumda inkar edecek kesin eyer kanıt bulsaydım onu utandırmak isterdim bu bana yeterdi
ama bulamasamda konuşucam bana karşı inkar bile etse benim bildiğimi bilmesi ona yeter

Bak nedıcem denetım masasından ayarlara gır orada cıkısta gozatma gecmısını sıl dıye bır sık var sanırım onu ısaretlemıs esın o ısaretı kaldır

casus programı yüklesem anlar bunuda istemem hem evdekinde olsa nolur ki iş yerinde de var

casus programı yüklesem anlar bunuda istemem hem evdekinde olsa nolur ki iş yerinde de var

orası oyle ama gormeyen goz katlanırmıs gozunun onunde gızlı kapaklı ıs cevırmesı cok sınır bozucu esın bılgısayar kurdu degılse anlamasına ımkan yok bende kurdum onceden hıc anlamadı benım esım

Ya birazcık diktatör olun... Şu internete şifre falan koyun modemi yanınızda gezdirin off nası takip etceksiniz kocalarınızı

Bıkac arkadas merak edıcegıne gıt kendıne sor demıste ne cvp verıcek adamben uygunsuz sıtelere gırıyorum hayatım kızlarla falan yazısıyorum falanmı Dıcek hıcbır erkek aldattıgı kanıtlansa dahı sonuna kadar ınkar eder kesınlıkle kabul etmez

Katılıyorum hiç bir erkek kabul etmez. Boşuna da ısrar edersiniz yaptın diye
Hala yapmamış gibi üste çıkar

ya aslında evde pek girmez nete 2 gündür ben evde olmaynca işte şeytan mı dürttü yoksa oyun oynarken sohbet mi ediyo bilmiyorum
şimdi baktım oyun için girdiği siteye bir tane gizem diye birini eklemiş arkadaş olarak belkide onula konuşuyodu:44:

sorduğumda inkar edecek kesin eyer kanıt bulsaydım onu utandırmak isterdim bu bana yeterdi
ama bulamasamda konuşucam bana karşı inkar bile etse benim bildiğimi bilmesi ona yeter

farzet kı esın sanalda sızı aldatıyor sız bunu ogrendınız oda sızın bunu ogrendıgınızı ogrendı ısler ıyıce sarpa sarmayacakmı?utandırmak ıstıyorum demıssınız utanacak adam karısını aldatırmı sızce allah askına ne utanması bosanmıcaksanız sızın bıldıgınızı bılmemesı cok dogru olur

sıze bır sey dıyeyımmı erkeklerın 100 de yuzu bu oyun odalarına karı kız tavlamak ıcın gırıyor bı ara bende oyun oynuyayım demıstım netten aman allahım oyun oynamak ımkansız akılları baska yerde bende bıde pas vermedınmı kufur edıyolar hanzolar bende sınır oldum ogunbugundur oyun sıtelerıne gırmıyorum o sıtelerdekı tek amac kadın erkek ılskısı arayısıdır

Bak nedıcem denetım masasından ayarlara gır orada cıkısta gozatma gecmısını sıl dıye bır sık var sanırım onu ısaretlemıs esın o ısaretı kaldır

tamam buldum tşkler

biz kadınlar kendimizi yiyip bitiririz adamlarında umurunda bile olmuyo
hem korkarlar hemde yaparlar
hayır yani korkuyosan niye yapıyon yapıcaksan niye korkuyon

tamam buldum tşkler

Biz kadınlar kendimizi yiyip bitiririz adamlarında umurunda bile olmuyo
hem korkarlar hemde yaparlar
hayır yani korkuyosan niye yapıyon yapıcaksan niye korkuyon

embesıl oldukları ıcın olmasın adama bak ya kalbı duracakmıs korkudan neredeyse katılıyorum cok korkuyolar ama yapacaklarından gerı kalmıyorlar canım erkek mılletının dogasında neyazıkkı tek eslılk yok sureklı bır arayıs ve sureklı baska kadınlarla beraber olma arzularıyla yanıp tutusuyorlar geberesıceler

artık pc yi ayarladığına göre normal davran baktın uzatıyor alttan al soğuk kanlı davran amman acık verme

offf hepsı mı aynı yaaaa artık cıldırcam valla nefret edıyorum neffretttt

Ya varya teknolojı ılerledıkce aldatma kolaylastı hayat bom b.k oldu kınmsenın kımseye hıc guvenı yok
sımdı sen sorsan gızem kım kızsan aptala yatar gene hayatım oyun oynadım nevar bunda der ama sen ahmetle mehmetle bır oyun oyna bakalım o ev basına nasıl yıkılıyor

o kadar ileri gittiğini sanmıyorum en azından öyle olmasını istiyorum

offf hepsı mı aynı yaaaa artık cıldırcam valla nefret edıyorum neffretttt

neyazıkkı tatlım neyazıkkı hepsı bende nefret edıyorum kımse ben cok guzelım yada ben kocama sevgılıme guvenırım benı asla aldatmaz demesın salak konumuna duser ne adamlar bılırım ben manken gıbı karısı var adamın yuzune bakılmaz kel gobeklı ayı gıbı ama karısını aldatma pesınde kosuyorlar

Hatirlamaya calisin, siz uyandiginizda klavye´den takir takir yazisma sesleri geliyormuydu, yoksa hicbirsey yapmadan, kulaginda kulaklik PC ye´mi bakiyordu?
Bunun disinda bence´de normal davranin, bu olayi unutturun esinize bir sekilde. Üstüne giderseniz uyandirmis olursunuz, daha dikkatli davranir. Ama rahat davranirsaniz elbet bir gün dikkatsizligine denk gelir ve bir iz birakir.

evet haklısın(( güzelliğe vs hiç bakmıyor bu iş doğalarında var bu
100 kişiden 1 kişi belkı cıkarsa cıkar aldatmıcak.offf bu facebklar bılmem neler ıyıce guwen duygusunu bıtırdı bırde tv de ızledım şüphecılık hastalıgına olusturuyormus bu tıp sıteler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…