Eşimin suratsizligi...

LeylaileMecnun123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
122
20
13
35
Merhaba iyi geceler.
Bugun eşimle yaşadığım bir olayi anlatmak istedim cok gerginim. Aylar oncesinden sehir disindan bi arkadasim esiyle beraber tatile geleceğini soylemisti bende ta o zamandan esime haver verdim bir günümüzü onlara ayirir miyiz diye tamam dedi.
Bugün onlarla bulusacaktik sabahtan beri esimde bir surat bir tavir. Gelmek istemiyor musun dedim yok oyle birsey vs surekli gecistirdi. Bulustuk yaklasik 4 saat birlikte zaman gecirdik. En son Arkadaşimla ayrılırken bana esin sıkıldı mi acaba sorun mu oldu dedi. Ben yerin dibine girdim.
Ne muhabbetlere katıldı ne yuzu guldu. Insanlar birsey anlatirken sadece dinledi yorumlamadi. Kas goz yaptim daha da sinirlendi. Olan muhabbeti de tadimizi da kacirdi. Kendi arkadaslariyla cok iyi zaman gecirirken bana gelince hep boyle yapiyor. Duzgunce soyledim neden boyle yaptin diye. Ben oyle yaptigimi sanmıyorum dedi konuyu kapatti. Zaten ite kaka gidiyor evliligimiz. Omur boyu bu sürati cekmeyecegimi söyledim. Yarin konusuruz diye gecistirdim. Sizce ben mi abartiyorum?

Canim cok ayib etmis eşin.hakki yok seni rezil etmeye.sende onun arkadaslariyla beraberken ayni seyi yap.gorsun bakalim nasil oluyormus

Sonuna kadar haklisin bekarim ama en korktugum sey budur sen ne kadar mekemmel iyi hos olsanda esinin yaptiklari senide asagi cekior ....

Çok sinir olurum suratsız insanlara. Eşin çok ayıp etmiş. Arkadaşlığınızı kıskanmış gibi bir tavrı var. Aklıma verecek bir akıl gelmedi. Ben senin suratını çekmek zorundaymıyım, şiştim. Derdim herhalde.

Eşin saygısız ve bencil.Seni sindirmeye çalışıyor.Onu bırakacağına, böyle devam edemeyeceğine inanırsa geri adım atabilir.Ama konuşurken kendini kaybetmemeni tavsiye ederim.Sakinliğini koru ve kararlı bir duruş sergile bakalım.

Lütfen yanlış anlama ama arkadaşınla eşinin sohbeti acaba senin eşine boş mu geldi?yani illa küçümsemek değil olabilir bazen iki kelime konuşamayacağımız insanlar olur.Gerçi bütün gün böyleydi demişsin sonuçta havadan sudan konuşulurken de nasıl bi entelektüellik bekleyecek ki.
Hep böyle demişsin bu çok önemli.Aklıselim bir tavsiye değil ama sen de onun arkadaşlarına aynısını yapabilirsin veya onlarla samimiysen şakayla karışık çok şükür ben sizleri çok sevdim. X benim arkadaşlarımla sohbet etmeye tenezzül dahi etmiyor diyebilirsin

Cnm bence bu tavsiye cok yanlış.. Çünkü eşinizin arkadaslarina esimizi şikayet etmek hic mantikli değil. Üstelik bunu onlarla paylasinca ne olacak? Ayy baksana, karisinin arkadaslariyla konuşmaya bile tenezzül etmiyormus deyip kocasını icten ice kınamaktan ve kadina acimaktan baska neye yarayacak ki. Sonra o kocasıyla barisir ama o anlatilanlar hep onların aklinda kalır

cok yazik bende sinir olurum oylesine. benim esimde ailemle vakit gecirince aynisini yapiyor. ailem ona hep iyi davrandi ben onun ailesine hep guler yuzluyum oysaki

İlk evlendiğimizde benim eşimde öyleydi. Zaman geçti ben onun arkadaşlarıyla tanıştım eşleriyle muhabbet kurdum falan. Bi gün dedim ki çok şanslısın. Niye dedi. E sen her arkadaşınla buluşmaya rahat rahat gidiyorsun Çünkü herkesin sevdiği çok uyumlu bi eşin var,ama mesela ben seni artık arkadaşlarım olan yere bile davet etmiyorum Çünki bildiğin suratsızlıl yapıyorsun x deyince herkesim aklına suratsız geliyor artık dedim güldüm. Neyse ne yapalım bende takılıyorum benlik allahtan iki kişilik sevimliyim falan dedim. Oda baya bi düşündü yolun somunda bana hak verdiğini vesaire söyledi. Şu an sıkıntımız kalmadı bu konuda şükür.
Ama Ada'n düzelmezse bende aynısını ona yapardım ayrı. Ben arkadaşlarımla ağar etmiyorsam oda edemez

o zaman sen de bir daha arkadaşlarınla buluşurken onu çağırma.
bu bir boşanma nedeni olamaz bence bir yuva kolay kurulmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…