eşimin sürekli annesine gitme isteği

Kv olmak.nasil bir duygu acaba elin kizlarina eziyet etmek hoslarinami gidiyor acaba kesin ogullarida evlenene kadar evi otel gibi kullaniyodur evlenince analariyla sohbet etme derdine dusuyolar buyuk ihtimalle dedikodudur o kabus gibiler gercekten ay 2 oğlum var benim de insallah bende manyak bi kv deye donusmem allah muhafaza mesafe iyidir konu sahibi birakin esiniz gitsin gitmesine karismayin hatta siz surekli esinize teklif edin annene gitsene merak eder seni diye sanki sizi yanliz birakarak yildirma politikasi uyguluyo olabilir

Konu sahibinede sanada yaziyorum
Esiniz surat yapsin siz ondan once yapin olmadi mi gittiginizde susun konusmayin teliniz vardir alin onunla oynayin yemegi begenmeyin
Gitmek istemiyorum dediginizde surat mi yapti kavga mi etti tamam demeyin 2 yapar 3 yapar 4. de unutur
Pes etmeyin
Öyle olunca ailesine tavır alıyor gibi olmayacak mı? eşim benim aileme hiç saygısızlık yapmadı çok iyidir aileme karşı. Eşime kızsam da ailesine karşı surat asamıyorum çünkü çok iyiler gözümün içine bakıyolar

Yahu kendine getireceksiniz başka yolu yok!
Yine böyle bir gitme meselesinde kıyameti koparıp çekip gideceksiniz evden. Yok mu samimi bir kız arkadaşınız falan bekar? Çalışmıyorsanız aileniz? Ayağına kapandırmadan olmaz. Bir sürü sıkıntım vardı eski konularımda var. 6-7 ay kadar önce boşanıyorum senden dedim. Üstelik iki de çocuğum var. Yeter be dedim. Önce höt höt kabul eden adam, ertesi gün ağladı, günlerce yalvardı. Şimdi ne annesi ne başka şey derdim olmuyor. Korkutun azıcık yaa şu adamları? Siz sustukça suyuna gittikçe bir .ok sanıyorlar, vazgeçilmeziz sanıyorlar kendilerini. Ailelerinizle konuşun, akıl alın destek alın. Ay gece gece çok sinirlendim gelip gırtlağını sıkıcam o kocanın da kaynananın da.

Kadın menapozun acısını çıkarmak için sizi ve oğlunu seçmiş demek ki.Pabuç bırakmayın.Eşin de gitsin otursun anasıyla.Soytarılar ya.

Aileci erkekler evlenmesin mümkünse. Benimde buna benzer sorunum var. Eşim ailesine çok düşkün. Her haftasonu tam bir günü ailesinde geçiriyoruz kahvaltıdan akşam çayına kadar. Ben çok konuştum güzellikle kavgayla çirkeflikle ama kötü olan yine ben oldum. Aşamadık aşamıyoruz da.

Daha dün akşam bu sebepten tartıştık yine. Bana sormadan pazar günü gidemedik diye salı akşamı geliriz demiş eşim. Tam eşimi ikna ettim Kayınvalidemde mesaj attı ve gittik. Başka bi nedenden ötürü bütün gün moralim bozuktu ama yine gittik.

Ben 2 yılı aştı çok çabaladım ama çare bulamadım. Buraya da konu açmıştım ama taktikler benim eşime sökmedi. Kahvaltıya gittik madem akşam yemeği evde yeriz diye kalkmaya zorladım eşim bastırdı ve biz yemekten sonra çayımızı içmeden kalkamadık. Bi pazar da başbaşa kalalım gitmeyelim dedim ama eşim gitmediğimizde evin içinde benim yüzüme bile bakmadı tavır aldı. Artık yoruldum bıktım. Çözüm bulursanız bana da söyleyin

Nasıl sinir oluyorum böyle erkeklere!!! Sizi getirmezse ailesi dönüp de "ne biçim erkeksin karına laf geçirip getirememişsin" deyip rencide boyutuna taşırlar (çok gördük) Sizi, size tavır alarak cezalandırma yöntemine gitmiş eşiniz. Eninde sonunda onun surat yapmasına dayanamayıp barışacağınızı ve "tıpış tıpış" her haftasonu geleceğinizi aynı teranenin devam edeceğini biliyor. Gerçekten gitmek istemiyorsanız ya da kalkmak istediğiniz zaman kalkmak istiyorsanız bu konuda tavrınızı koruyun bence. Kendinize meşgul olacağınız kurs vs çıkarın, ben olsam böyle yapardım. Kendi istiyorsa gitsin, istediği kadar otursun. Kahvaltıdan akşam çayına kadar oturtmanın ne alemi var? Kahvaltıya mı gittim, saat 2 misal benim alışverişe gitmem lazım derim, çamaşırım birikti, ütüm var derim bir şekilde kalkarım. Olmadı siz arkadaşlarınızı davet edin sizin eve. Hep iyi niyetliymişsiniz gibi davranacaksınız. Yoksa tartışmaların sonu gelmiyor. İstediği kadar tavır takınsın eşin. Kararlılığınızı görmeli. Başlarda gidin sonra kalkmanın yolunu bulun. Sonra yavaş yavaş arayı açarsınız.

Yalnız şunu merak ettim. Size tavır yaptığı zaman o hafta nasıl diyor hadi anneme gideceğiz diye?

Biz de eşimle küs idik bir ara. Baktım kayınvalide şehir dışında diye her gece kaynana zoruyla eşimin yemeğe getirdiği kayınpeder gelmez oldu. Küs olunca eşim getiremedi.

Tavır yaparsa hangi yüzle gidelim diyecek? İstediği kadar tavır yapsın durum senin lehine aslında. Sana tavır yapınca seni oraya götüremeyeceğini anlamalı.

Ne zalımlar var.Bitmiyo bunlar..Hani bazı kv ler bu devrin gelinlerini beğenmez oldu ya.Kendileri nasıl oğlan yetiştiriyolar biraz da bunu çekistirmek lazım.Erkek,karısına kocalik yapacağı yerde anasına evlenmeden önceki halinden daha bağlı bir hale geliyor.Adeta bir mıknatıs gibi kv

Allah kahretsin onu, bir de kuran firlatti yazmissiniz dogru anladim degilmi, bunu yapan her seyi yapar, gercekten verecebilecegim tek tavsiye tavrinizi koyun istedikleri kadar surat yapsinlar zamanla alisirlar, tabi sizin esinize sevginiz sayginiz kalir mi bu surecte bilmem. siz de uydurun bi bel agrisi yapmayin temizlik
bir de yok uzun uzun sevisin falan diye tavsiyeler olmus, bizim Türk kadinlari bu kafada oldugu surece bize her sey mustahak. beyni şeyinde olan bir erkegi koca diye beslemek cok igrenc, kadinlar mal degildir, sevismek odul veya ceza degildir

Senin kv sıkıntı bunu anladım hepimiz de sen de sıkıntılısın bacım

Madem bir tavır alıyorsun sonuna kdr git gitmicem diyip en sonunda gitmek nedir ya sen daha bu kafayla suratın beş karış çok gidersin kv

kusura bakma ama şeytanlığından yapıyor bunları başka bi açıklama yok.80 yaşındakı annanem byarmda yemek yapıp mısfaır ağırlıyor..gelını kendısını kovduğu halde eve almadığı halde yınede dualar eder Allah kotu gun vermesın ben olup gidecem dıyıp duayı eksık etmez.ne ınsnlar var ben hayret edıyorum ya.

Neden baştan bu şekilde alıştırıyorsunuz hiç anlamış değilim. Hastalık dışında gerçekten kendisi yapamayacağı dönemlerde gidip yardım edilir onu anlarım ama gelini hizmetçi gibi görmelerini ve gelininde sırf saygısızlık olmaması adına kendini ezdirmesini hiç anlayamam. Benim kayınvalidemin hiç kızı yok tek gelini de benim, ilk evlendiğimiz zamanlarda bana işte hastayım evi temizleyemiyorum deyip duyuruyordu. Sokaktan içeri girmiyor hastalıktan değil vakit bulamıyor çünkü sürekli geziyor bunu biliyorum. O söyledi ben gitmedim temizlik için en sonunda anne ya sürekli aynı şeyi söylüyorsun madem yapamıyorsun sana her ay düzenli bir kadın bulalım sonuçta ayda bir gün 150 tl çokda yüksek bir rakam değil. Eee verebilecek gücünde var niye kendini yorasın ki dedim. Sustu kaldı.

Benzer şeyleri bende yaşadım, bizim ki birde aile binası, yavaş yavaş koydum mesafeyi şimdi günlerce görmüyorum hiç sorun olmuyor.Yeni evliyken her işini yaptım ama gene de memnun edemedim. Hiç unutmuyorum bi gün geldi bana kek yap bir yere götürücem dedi (benimde işim var normalde reddetmem) görümce yapsın dedim o ara annesinde kalıyordu.O yiğenleriyle(eltimin çocukları) vakit geçiriyor çok özlemiş kıyamadım yaptırmaya demez mi ki eltim de var o da yapabilir, o gün benim için dönüm noktası oldu.

Canım ayni durumlar bende de vardı. Allahım kabus gibi herkesin ilk evlendiği zamanlar en guzel zamanlarıdır ben hatırlamak dahi istemiyorum sabahtan gece 12 lere kadar ordaydık . Gel zaman git zaman esim bana yapılan haksızlıkları gördü . Ama nasıl gördü sürekli ben dedim ben konuştum hic biseyin farkinda değildi çünkü cok tartıştık yok kavga ettik su an haftada bir ya da iki görüşüyorum ama mutlaka o gun migrenim tutuyor artık 1 bile bana fazla geliyor. Eşinin huyu suyu nasıl bunu çöz. Sana yapılanları görüyorsa bisey deme göre göre anlar. Azalir gitmeleri . Ama görmüyorsa benim gibi gözüne sok.

Benzer şeyleri bende yaşadım, bizim ki birde aile binası, yavaş yavaş koydum mesafeyi şimdi günlerce görmüyorum hiç sorun olmuyor.Yeni evliyken her işini yaptım ama gene de memnun edemedim. Hiç unutmuyorum bi gün geldi bana kek yap bir yere götürücem dedi (benimde işim var normalde reddetmem) görümce yapsın dedim o ara annesinde kalıyordu.O yiğenleriyle(eltimin çocukları) vakit geçiriyor çok özlemiş kıyamadım yaptırmaya demez mi ki eltim de var o da yapabilir, o gün benim için dönüm noktası oldu.
Pes kendi kızları yorulmasın dinlensin yatsın. Gelinler köle zaten.

bırakın o gitsin kavga etmeyın ama sız ne kadar ıstıyorsanız o kadar gıdın evlenene kadar annelerıyle goruşmeyen adamlar bır anda o evden çıkmak ıstemyorlar....

Nasıl sinir oluyorum böyle erkeklere!!! Sizi getirmezse ailesi dönüp de "ne biçim erkeksin karına laf geçirip getirememişsin" deyip rencide boyutuna taşırlar (çok gördük) Sizi, size tavır alarak cezalandırma yöntemine gitmiş eşiniz. Eninde sonunda onun surat yapmasına dayanamayıp barışacağınızı ve "tıpış tıpış" her haftasonu geleceğinizi aynı teranenin devam edeceğini biliyor. Gerçekten gitmek istemiyorsanız ya da kalkmak istediğiniz zaman kalkmak istiyorsanız bu konuda tavrınızı koruyun bence. Kendinize meşgul olacağınız kurs vs çıkarın, ben olsam böyle yapardım. Kendi istiyorsa gitsin, istediği kadar otursun. Kahvaltıdan akşam çayına kadar oturtmanın ne alemi var? Kahvaltıya mı gittim, saat 2 misal benim alışverişe gitmem lazım derim, çamaşırım birikti, ütüm var derim bir şekilde kalkarım. Olmadı siz arkadaşlarınızı davet edin sizin eve. Hep iyi niyetliymişsiniz gibi davranacaksınız. Yoksa tartışmaların sonu gelmiyor. İstediği kadar tavır takınsın eşin. Kararlılığınızı görmeli. Başlarda gidin sonra kalkmanın yolunu bulun. Sonra yavaş yavaş arayı açarsınız.

Yalnız şunu merak ettim. Size tavır yaptığı zaman o hafta nasıl diyor hadi anneme gideceğiz diye?

Biz de eşimle küs idik bir ara. Baktım kayınvalide şehir dışında diye her gece kaynana zoruyla eşimin yemeğe getirdiği kayınpeder gelmez oldu. Küs olunca eşim getiremedi.

Tavır yaparsa hangi yüzle gidelim diyecek? İstediği kadar tavır yapsın durum senin lehine aslında. Sana tavır yapınca seni oraya götüremeyeceğini anlamalı.
Tavır yaptığında gitmiyoruz ama benim yüzüme bile bakmıyor mesela. Alıyor eline telefonunu. Konuşmuyor beni yok sayıyor evde. Ben istiyorum ki gitmeyip başbaşa kalalım bişeyler yapalım ama o beni uzak durarak cezalandırıyor.

sebep buydu zaten olmaz mı
ikimiz de calısırdık
haftasonumuz tatildi
4 sene boyunca birkere plan yapamadık ikimiz
hep annesindeydık heppppp

baslarda ben de gittim eşim alısır dedim evliliğe sıkılır annesine gitmekten dedim ama sıkılmadı.

sonra ben gitmekten vazgectim son iki sene falan bu sefer iyice onlara yaklaştı eski eş.

eşimin bazen senede bırkac kere haftasonları eğitimi olurdu tüm gün , gidemezdik annesine

inanır mısın bu sefer eğitimden gelir yorgun argın solugu ilk annesinin evinde alırdı

bazen plan yapardım cumartesi için yemek sinema vs

diyelim ki gece 11 de döndük eve

ben bir anneme uğrayayım geleyim derdi.

bazen eşim uyuyakalirdi haftasonu , annesi telefon acardı gelmedin nerdesin diye

benım koynumdan cıkar annesine giderdi

ve dyorlar ya evlenmeden hiç mi belli olmadı dşye

evet olmadı çünkü bu adam bekarken tek yasıyordu

biz sevgili iken bir kere annesi ne arar ne sorardı

eşim aynı yerde ailesi ile yasamamak için ayrı ev tutmustu yani

ben onun kendi ayakları üzerinde durmasını cok sevmıstım:)

evlenince anne bagımlısı oldu

sonra onu komple yolladım anasının evine

Ay inanamıyorum, yazdığınız istisnasız her kelime aynı ya, aynı. Ben de 4 yıl dayanabildim, şu an davam devam ediyor.

Benim ekstradan evlenmeden önce KV arar bana ağlardı, 2 aydır beni aramıyor, söyle bir kez arasın, diye. Oğlunu bana sorardı telefonlarda.

Evlendikten sonra nasıl böyle oluyor anlayamıyorum. Size geçmiş olsun, kurtulmuşsunuz, eminim çok daha iyisinizdir. Darısı da benim başıma olsun.

meraba arkadaşlar.. eşimin bir yerlere gitme istekleri yine konu başlığım..
eşimin ailesine 3 dk mesafede ve benim ailemde Türkiye'nin diğer ucunda.
evlenmeden önce annesi sürekli bir şeyleri sorun yaptı evlenmemizi istemedi. nişanda kınada 5tl bile takmadı ve harcamadı. (neyse içimde halledemediğim çok konu var, bunu bu başlıkta açmak istemiyorum.)
evliliğimizin ilk 5-6 ayı yemin ediyorum neredeyse hergün ordaydık. kadın kendini hasta hissediyor yanına gittik, karşı komşusu vefat etti yanında sabahlara kadar yanındaydık. eşim bu süreçler geçer dedi ve beni susturdu.
kpssye hazırlanma sürecimde; akşam gitmelerimiz hariç, iki günde bir öğlenleri gidip çay kahve içip evini temizliyordum.
ilk başlarda acıyordum, yazık benimde annem var (66 yaş) , yardım edeyim filan diyordum ama kayınvalidem(50 yaş) sınava hazırlanma sürecinde bana bir hafta sen, bir hafta görümcem gelse ayrıntılı temizlik yapsa, görümcen çok yoruluyor dedi. o günden sonra benim kafama dünyalar yıkıldı. ben kadın yazık astımı var(lafta astım meğer toz alaerjisi ki bu bende de var) yardım edeyim derken , o benim sabah 11den akşam 8e kadar olan derslerimi düşünmeden kızını düşünüyormuş.
sonra ben gitmelerimi azalttım.hastada 7 günden 3 güne filan çektim derken bir pazar günü 2 görümcem evdeyken eşimle tartışmaya başladı. senin bir gün tam burda olman lazım, oğulluğunu yapacaksın filan diye başladı ve Kuranı eşime fırlattı.sonra atar yapıp evden gitti kadın.
böyle anlatsam çok komik ve çok acınası şeyleri var. ama ben içimdeki insan sevgisinden dolayı yüzüne tek kelime etmedim, saygısızlık olmasın diye. sürekli eşimle kavga ettik bu yüzden.ve ben annesine haftada iki gün gitmek isteğim için sürekli sinir krizleri geçirir oldum, kendime hakim olamıyorum. eşim bir gün spora, bir gün annesine gidiyor. oturmaya gitmediği günlerde işten çıkıp direk ona gidiyor. bu adam benim 7 yıllık sevgilim ve 15 aylık kocam.
forumdaki neredeyse buna benzeyen tüm başlıkları okudum. bazıları çok eskiydi.o konuları tekrar hortlatmak istemedim.
bana lütfen yardım edin.ben ne yapacağımı bilmiyorum. bu kadından nefret ediyorum.
Aslinda sorun saygısızlık olmasin diye susmaniz
Onlar size saygi gösteriyor mu
Sizi hizmetçi yerine koymaya çalışmışlar

Ay inanamıyorum, yazdığınız istisnasız her kelime aynı ya, aynı. Ben de 4 yıl dayanabildim, şu an davam devam ediyor.

Benim ekstradan evlenmeden önce KV arar bana ağlardı, 2 aydır beni aramıyor, söyle bir kez arasın, diye. Oğlunu bana sorardı telefonlarda.

Evlendikten sonra nasıl böyle oluyor anlayamıyorum. Size geçmiş olsun, kurtulmuşsunuz, eminim çok daha iyisinizdir. Darısı da benim başıma olsun.
evet kurtuldum çok bile dayanmısım
darısı basınıza

Back
X