eşimin sürekli annesine gitme isteği

52 yaşındayım. Hem çalışıyorum hem evimi idare ediyorum hem de 2 çocuk ve 1 kocayla hayatımı sürdürüyorum. Kaynananız benden de genç. Sizi hizmetçisi gibi görüyor anladığım kadarıyla.
Yapmayın. Hani 1-2 olur da kardeşim her hafta temizlik ne demek.
Ben dururken annemin temizliği zaten geline düşmez. Tabi ki burada da size düşmez bu işler.

Öyle olunca ailesine tavır alıyor gibi olmayacak mı? eşim benim aileme hiç saygısızlık yapmadı çok iyidir aileme karşı. Eşime kızsam da ailesine karşı surat asamıyorum çünkü çok iyiler gözümün içine bakıyolar

Gözünüzün içine bakıyoşarsa neden gitmek istemiyosunuZ? kv kp gözümüniçine baksa hiçbizaman hayır demem
ha gerçekten gözününiçine bakan insnda başbaşa kalmalarınıda düşünür gelmeyin der

ama ben içimdeki insan sevgisinden dolayı yüzüne tek kelime etmedim,
Bu nedir allaseniz yani. Baslarim insanina kocama Kuran i firlatcak kocama akil vercek. Paralarim o kadini. Tirnaklarimi bi cikaririm nevri sasar. Ama kendime saldirtirim nasilsa boyleleri saldirmaya merakli. Ay cok sinir oldum. Yok yok gercekten koca da bitiyor is.
Kocaniz dese ki "yeter ya ister konusun ister kusun banane ne haliniz varsa gorun " o zaman bakalim gik cikiyor mu.

Gözünüzün içine bakıyoşarsa neden gitmek istemiyosunuZ? kv kp gözümüniçine baksa hiçbizaman hayır demem
ha gerçekten gözününiçine bakan insnda başbaşa kalmalarınıda düşünür gelmeyin der
Eşimle başbaşa vakit geçirmek istiyorum. Haliyle kayınvalidemin yanında sarılıp koltukta oturamayız. Ya da aramızdaki özel şakaları yapamayız haliyle. Eşime bu yüzden rest çekemiyorum ki ya da tavır alamıyorum çok iyi ailesi var. Çünkü annesi babası ben bi lokma daha yiyim diye gözümün içine bakıyor mesela. Ya da eşimle tartışmışsak yüzüm asıksa babası şaka yapıp güldürüyor. Ama beklentiler farklı işte.

meraba arkadaşlar.. eşimin bir yerlere gitme istekleri yine konu başlığım..
eşimin ailesine 3 dk mesafede ve benim ailemde Türkiye'nin diğer ucunda.
evlenmeden önce annesi sürekli bir şeyleri sorun yaptı evlenmemizi istemedi. nişanda kınada 5tl bile takmadı ve harcamadı. (neyse içimde halledemediğim çok konu var, bunu bu başlıkta açmak istemiyorum.)
evliliğimizin ilk 5-6 ayı yemin ediyorum neredeyse hergün ordaydık. kadın kendini hasta hissediyor yanına gittik, karşı komşusu vefat etti yanında sabahlara kadar yanındaydık. eşim bu süreçler geçer dedi ve beni susturdu.
kpssye hazırlanma sürecimde; akşam gitmelerimiz hariç, iki günde bir öğlenleri gidip çay kahve içip evini temizliyordum.
ilk başlarda acıyordum, yazık benimde annem var (66 yaş) , yardım edeyim filan diyordum ama kayınvalidem(50 yaş) sınava hazırlanma sürecinde bana bir hafta sen, bir hafta görümcem gelse ayrıntılı temizlik yapsa, görümcen çok yoruluyor dedi. o günden sonra benim kafama dünyalar yıkıldı. ben kadın yazık astımı var(lafta astım meğer toz alaerjisi ki bu bende de var) yardım edeyim derken , o benim sabah 11den akşam 8e kadar olan derslerimi düşünmeden kızını düşünüyormuş.
sonra ben gitmelerimi azalttım.hastada 7 günden 3 güne filan çektim derken bir pazar günü 2 görümcem evdeyken eşimle tartışmaya başladı. senin bir gün tam burda olman lazım, oğulluğunu yapacaksın filan diye başladı ve Kuranı eşime fırlattı.sonra atar yapıp evden gitti kadın.
böyle anlatsam çok komik ve çok acınası şeyleri var. ama ben içimdeki insan sevgisinden dolayı yüzüne tek kelime etmedim, saygısızlık olmasın diye. sürekli eşimle kavga ettik bu yüzden.ve ben annesine haftada iki gün gitmek isteğim için sürekli sinir krizleri geçirir oldum, kendime hakim olamıyorum. eşim bir gün spora, bir gün annesine gidiyor. oturmaya gitmediği günlerde işten çıkıp direk ona gidiyor. bu adam benim 7 yıllık sevgilim ve 15 aylık kocam.
forumdaki neredeyse buna benzeyen tüm başlıkları okudum. bazıları çok eskiydi.o konuları tekrar hortlatmak istemedim.
bana lütfen yardım edin.ben ne yapacağımı bilmiyorum. bu kadından nefret ediyorum.
Ben bu durumda es ailesiyle soeunlu tek kendimi bilirdim ama konularimi lutfen oku. Baslarda bende hemen hemen hergun gider isini guceni yapardim. Bu arada 6 tane gorumcem var baktim ellerini hic bir ise surmuyorlar tamda es ailesini gelip gitmeye ve temizlik yapmaya alistirmisken hep daha fazlasini isteyip, arkamdan konusarak nankorluk yaptilar. Bu sefer 1 ayda gelin geliyor diye iftiralar attilar. Ama benm esim tam tersine bu olaylarda hep ben goturrdum ailesine ama benimki biraz pasif kaliyordu sessiz kisiliginden dolayi ailesine beni savuadigi icin evde kavga cikartiyordum
Diger turlu gelip gitmeme pek karismaz ben kendi kendime aman elaleme 1 ayda gidiyor lafini onlari hakli cikarmamak icin daha fazlasini yaptimm ama inanin kitmet bilinmiyor. Daha 1 senelik evlisin gerekirse kavga cikar gitme. Omur boyu sinir hastasi olacagina mesafeli ol daha iyi

Aileci erkekler evlenmesin mümkünse. Benimde buna benzer sorunum var. Eşim ailesine çok düşkün. Her haftasonu tam bir günü ailesinde geçiriyoruz kahvaltıdan akşam çayına kadar. Ben çok konuştum güzellikle kavgayla çirkeflikle ama kötü olan yine ben oldum. Aşamadık aşamıyoruz da.

Daha dün akşam bu sebepten tartıştık yine. Bana sormadan pazar günü gidemedik diye salı akşamı geliriz demiş eşim. Tam eşimi ikna ettim Kayınvalidemde mesaj attı ve gittik. Başka bi nedenden ötürü bütün gün moralim bozuktu ama yine gittik.

Ben 2 yılı aştı çok çabaladım ama çare bulamadım. Buraya da konu açmıştım ama taktikler benim eşime sökmedi. Kahvaltıya gittik madem akşam yemeği evde yeriz diye kalkmaya zorladım eşim bastırdı ve biz yemekten sonra çayımızı içmeden kalkamadık. Bi pazar da başbaşa kalalım gitmeyelim dedim ama eşim gitmediğimizde evin içinde benim yüzüme bile bakmadı tavır aldı. Artık yoruldum bıktım. Çözüm bulursanız bana da söyleyin

Bence konu sahibinin ev işlerini yapması kötüye kullanılmış bir de haftanın 7 gününden 3 e düşürmüş ki o da fazla.Ama hafta sonları neden aileye gitmek sizin moralinizi bozuyor size laf sokup huzursuz mu ediyorlar.Eğer böyle bir şey yoksa bence kalabalık güzel yemek güzel olur.Bir de kocanız hep sizinle yani biraz bence farklılık iyi olur çok kocacı olmamak lazım baş başa baş başa diye...

Eşimle başbaşa vakit geçirmek istiyorum. Haliyle kayınvalidemin yanında sarılıp koltukta oturamayız. Ya da aramızdaki özel şakaları yapamayız haliyle. Eşime bu yüzden rest çekemiyorum ki ya da tavır alamıyorum çok iyi ailesi var. Çünkü annesi babası ben bi lokma daha yiyim diye gözümün içine bakıyor mesela. Ya da eşimle tartışmışsak yüzüm asıksa babası şaka yapıp güldürüyor. Ama beklentiler farklı işte.

Canim benim bi lokma ye gul diye ugrasmalarina gerek yokki gelmeyin diyebilirler basbasa kalmanizi istemeleri gerekir gercekten dusunuyolarsa

Ben eşimle birlikte haftada bir giderim kv ye. Haftada bir anneme de gidilir mutlaka beraber. Temizlik yapmam masayı falan toplarım kurarım en fazla. Bir gün bile bana çok geliyor çünkü kadını sevemedim çok değişik huyları var. Aramızda bir tartışma Yok ama ben mesafeliyim çünkü eltime zamanında çok kötülükler etmiş. Buna rağmen iki günde bir görüşürler eltime. Benim evim yarım saatlik mesafede o yüzden çok gelemiyorlar. Yakın olsaydık emrivaki yaparlardı adım gibi eminim.

Üzerinden baya zaman geçmiş acaba esinizde bı değişiklik oldum düzelme gosterdimi

meraba arkadaşlar.. eşimin bir yerlere gitme istekleri yine konu başlığım..
eşimin ailesine 3 dk mesafede ve benim ailemde Türkiye'nin diğer ucunda.
evlenmeden önce annesi sürekli bir şeyleri sorun yaptı evlenmemizi istemedi. nişanda kınada 5tl bile takmadı ve harcamadı. (neyse içimde halledemediğim çok konu var, bunu bu başlıkta açmak istemiyorum.)
evliliğimizin ilk 5-6 ayı yemin ediyorum neredeyse hergün ordaydık. kadın kendini hasta hissediyor yanına gittik, karşı komşusu vefat etti yanında sabahlara kadar yanındaydık. eşim bu süreçler geçer dedi ve beni susturdu.
kpssye hazırlanma sürecimde; akşam gitmelerimiz hariç, iki günde bir öğlenleri gidip çay kahve içip evini temizliyordum.
ilk başlarda acıyordum, yazık benimde annem var (66 yaş) , yardım edeyim filan diyordum ama kayınvalidem(50 yaş) sınava hazırlanma sürecinde bana bir hafta sen, bir hafta görümcem gelse ayrıntılı temizlik yapsa, görümcen çok yoruluyor dedi. o günden sonra benim kafama dünyalar yıkıldı. ben kadın yazık astımı var(lafta astım meğer toz alaerjisi ki bu bende de var) yardım edeyim derken , o benim sabah 11den akşam 8e kadar olan derslerimi düşünmeden kızını düşünüyormuş.
sonra ben gitmelerimi azalttım.hastada 7 günden 3 güne filan çektim derken bir pazar günü 2 görümcem evdeyken eşimle tartışmaya başladı. senin bir gün tam burda olman lazım, oğulluğunu yapacaksın filan diye başladı ve Kuranı eşime fırlattı.sonra atar yapıp evden gitti kadın.
böyle anlatsam çok komik ve çok acınası şeyleri var. ama ben içimdeki insan sevgisinden dolayı yüzüne tek kelime etmedim, saygısızlık olmasın diye. sürekli eşimle kavga ettik bu yüzden.ve ben annesine haftada iki gün gitmek isteğim için sürekli sinir krizleri geçirir oldum, kendime hakim olamıyorum. eşim bir gün spora, bir gün annesine gidiyor. oturmaya gitmediği günlerde işten çıkıp direk ona gidiyor. bu adam benim 7 yıllık sevgilim ve 15 aylık kocam.
forumdaki neredeyse buna benzeyen tüm başlıkları okudum. bazıları çok eskiydi.o konuları tekrar hortlatmak istemedim.
bana lütfen yardım edin.ben ne yapacağımı bilmiyorum. bu kadından nefret ediyorum.
Ben okurken sinir krizi geciriyorum boyle konulari o kadar haklisiniz ki gercekten, 50 yasinda kadin kendi evini ne kizina temizletsin ne gelinine, cani istemiyorsa da kadin tutup temizletsin bu nedir boyle ya? Ne tavsiye verecegimi bilemiyorum gercekten bana sorsaniz tasi taragi toplayin basbasa birakin koloni gibi yasamaya devam etsinler. Bu sureci yasayan en yakinimdaki insan annemdi, cocukken tanik oldum hepsine o yuzden simdi ne babaanneme yakin olabiliyorum ne de kayinvalidemi goresim geliyor. Anliyorum sizi, lutfen tepki gosterin, istediklerini vermeyin, itiraz edin.

Hiçte kayinvalidemin evini temizleyemem. Az yesin kendine uşak tutsun. Gorumcem gelip benim evime hesap sormaya kalkarsa o yoluk saçını da yolarım. Kocamın da totosuna tekmeyi çakarım.. haftada 1 gideriz içim daralıyor ama cocuklarim gitmek istiyor maalesef gidiyorum . Bana kalsa 2 haftada bir gider sila-i rahim yapar evime dönerim.

Vala milletin anasını çekiyoruz kendi anamiza zamanında kızarken.

Back
X