- Emoji Skoru
- 82
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi meevecalayr
-
Başlığı görünce sinirlerim zıpladı bir anda. Küsen erkekten nefret ederim. Konuş be adam. Varsa bir problem konuşarak çözülür. Böyle salak salak tribe giren, karısı haklı bile olsa inat edip karısını uğraştıran erkek ömür törpüsüdür. Allah yardımcın olsun. Çekilir gibi değil.Eşimle 3 yıllık evliyiz neredeyse ve evlendik evleneli bi 30-40 kere günlerce küsmüşlüğü vardır.Tartisiyoruz ve 3-4 gün konuşmuyoruz sonrasında kaldığımız yerden devam ediyoruz.Artik eşim yeni yeni kusmelerin süresini uzatıyor geçenlerde 7 gün küs sürdü.Ben zorla barışmaya ikna ettim.Şimdi de basit bir sebeple küstü 6 gündür konuşmuyoruz.Birkac kez laf attım ağız ucuyla cevap veriyor.Panikatagim kaygı bozukluğum var bunu kafama çok takıyorum nereye kadar böyle gidecek barışacak gibi durmuyoruz diye çok üzülüyorum.Sonra eninde sonunda barisiyoruz diyorum çok kafam karışık nasıl önlerim bu huyunu düzelir mi ?nisanliyken hiç belli etmedi
Benimki de İlk zamanlar öyleydi sizin gibi yalvarırdm konuş diye ama öyle günler sürmezdi onun bi kaç saat sadece.. sonra baktım kuseceek ben ondan önce küsmeye başladım ya da küstügu sebebi beğenmez büyüturdum yine ben kuserdim ve gidip aman konuş birşey söyle demeyi bıraktım hiç umursamadm yani kendi düzeldi..Eşimle 3 yıllık evliyiz neredeyse ve evlendik evleneli bi 30-40 kere günlerce küsmüşlüğü vardır.Tartisiyoruz ve 3-4 gün konuşmuyoruz sonrasında kaldığımız yerden devam ediyoruz.Artik eşim yeni yeni kusmelerin süresini uzatıyor geçenlerde 7 gün küs sürdü.Ben zorla barışmaya ikna ettim.Şimdi de basit bir sebeple küstü 6 gündür konuşmuyoruz.Birkac kez laf attım ağız ucuyla cevap veriyor.Panikatagim kaygı bozukluğum var bunu kafama çok takıyorum nereye kadar böyle gidecek barışacak gibi durmuyoruz diye çok üzülüyorum.Sonra eninde sonunda barisiyoruz diyorum çok kafam karışık nasıl önlerim bu huyunu düzelir mi ?nisanliyken hiç belli etmedi
Elinde sonunda barışmıyorsunuz,siz adım atıyorsunuz siz laf atıyorsunuz diye barışıyorsunuz...40 ı 7 ile çarp 280 gün,3 yıllık evlilikte neredeyse 1 yıl çöp, çocuk yoksa ayrıl asla değişmeyecek ve nice yılların çöp olacak,ben boşan boşan diyen biri değilim herkese ama sizin çözüm yok,mental olarak sizi etkileyecek çok yıpranacaksınız aynı evde küslük sinirinizi bozacak yavaş yavaş ruhunuzu çürütecekEşimle 3 yıllık evliyiz neredeyse ve evlendik evleneli bi 30-40 kere günlerce küsmüşlüğü vardır.Tartisiyoruz ve 3-4 gün konuşmuyoruz sonrasında kaldığımız yerden devam ediyoruz.Artik eşim yeni yeni kusmelerin süresini uzatıyor geçenlerde 7 gün küs sürdü.Ben zorla barışmaya ikna ettim.Şimdi de basit bir sebeple küstü 6 gündür konuşmuyoruz.Birkac kez laf attım ağız ucuyla cevap veriyor.Panikatagim kaygı bozukluğum var bunu kafama çok takıyorum nereye kadar böyle gidecek barışacak gibi durmuyoruz diye çok üzülüyorum.Sonra eninde sonunda barisiyoruz diyorum çok kafam karışık nasıl önlerim bu huyunu düzelir mi ?nisanliyken hiç belli etmedi
TeşekkürBaşlığı görünce sinirlerim zıpladı bir anda. Küsen erkekten nefret ederim. Konuş be adam. Varsa bir problem konuşarak çözülür. Böyle salak salak tribe giren, karısı haklı bile olsa inat edip karısını uğraştıran erkek ömür törpüsüdür. Allah yardımcın olsun. Çekilir gibi değil.
Sağol teşekkür ederim şimdilik çekiyorum ama ileride nasıl olur bilmiyorum.Bu aralar çok tartışıyoruz ben de sürekli ağlıyorum bu huyumdan sıkılmış herhalde.Boyle trip atmayan aglayip duygusal olmayan kadın var miBaşlığı görünce sinirlerim zıpladı bir anda. Küsen erkekten nefret ederim. Konuş be adam. Varsa bir problem konuşarak çözülür. Böyle salak salak tribe giren, karısı haklı bile olsa inat edip karısını uğraştıran erkek ömür törpüsüdür. Allah yardımcın olsun. Çekilir gibi değil.
Ben şimdiye kadar 3 kez falan barışma teklif ettim gerisinde kendi geldi ama en güzel günlerimiz çöp oluyor haklisinizElinde sonunda barışmıyorsunuz,siz adım atıyorsunuz siz laf atıyorsunuz diye barışıyorsunuz...40 ı 7 ile çarp 280 gün,3 yıllık evlilikte neredeyse 1 yıl çöp, çocuk yoksa ayrıl asla değişmeyecek ve nice yılların çöp olacak,ben boşan boşan diyen biri değilim herkese ama sizin çözüm yok,mental olarak sizi etkileyecek çok yıpranacaksınız aynı evde küslük sinirinizi bozacak yavaş yavaş ruhunuzu çürütecek
İlerlemeden önünü almışsınız yoksa daha da uzuyorBenimki de İlk zamanlar öyleydi sizin gibi yalvarırdm konuş diye ama öyle günler sürmezdi onun bi kaç saat sadece.. sonra baktım kuseceek ben ondan önce küsmeye başladım ya da küstügu sebebi beğenmez büyüturdum yine ben kuserdim ve gidip aman konuş birşey söyle demeyi bıraktım hiç umursamadm yani kendi düzeldi..
Bir küstüğünde kapının önüne koyuverseniz bir daha cesaret edemeyecek aslında ama siz yalvarmayı tercih ediyorsunuz.
Kapının önüne koyabilmek için de ayakları yere sağlam basan bir kadın olmak ve dönmeme ihtimalini göze almak gerek tabi. Sizde o potansiyel yok gibi.
Ben başlarda umursamiyordum kendi kendine triplenip gelip niye kustugunu anlatıyordu.Sonrasinda alttan alayim dedikçe uzatti da uzattiKüsen erkeğe ölüm valla
Benimki de başlarda öyle şeyler yapmaya çalıştı. Gidip özellikle sarılıp öper sırnaşır dibine otururdum. Gece gider koltukta yatmak istese yanına kıvrılırdım birlikte orada uyurduk. Isırırdım falan
Bıraktı artık o huylarını çünkü vazgeçmeyeceğimi biliyor.
Ben mesela beni kızdırdığında “hafif küserim” hafif küsmekten kastım normalde çok konuşan biriyim ama hafifi küsünce az konuşurum. Yemek vs yaparım ya da öpmek isteyince çok pas vermeden öptürürüm kendimi falan. Oh ilk önce kafamı dinliyorum diyor sonra geliyor gönlümü alıyor
Benim kayinpederimin de küsme huyu var öyle.Normalde umursamıyordum ama bu gittikçe uzayınca rahatsız ediyor beni.İyi zamanımızda konuscamMaalesef hiç değişmeyecek benim dedem 30 sene bile babaanneme haftalarca küs kaldığını bilirim bu arada benim kocam da bazen küser ama benim umrumda bile olmaz küstüğünü bile anlamam yani Ama ben 10 senelik evliyim İlk zamanlar çok kafaya takıyordum şimdi anlamıyorum bile küstüğünü asla üstüne düşme küstüğü zaman konuşmaya çalışma ama iyi bir anınızda bu konuyu konuş çocuk gibi küsüp trip atmak yerine konuşarak sorunları çözelim diye bu ne böyle ya kadınlar erkek olmuş erkekler kadın
Vardır belkiBir küstüğünde kapının önüne koyuverseniz bir daha cesaret edemeyecek aslında ama siz yalvarmayı tercih ediyorsunuz.
Kapının önüne koyabilmek için de ayakları yere sağlam basan bir kadın olmak ve dönmeme ihtimalini göze almak gerek tabi. Sizde o potansiyel yok gibi.
İlk kustugunde onun bu raddelere gelebilecek bir küslük olduğunu bilmiyordum çünkü böyle insanlar nadir galiba çevremde hiç görmemiştimSizde mi peygamber sabrı var yoksa annem mi beni sabırsız yetiştirdi
İlk küstüğünde ortalığı ayağa kaldırırdım ya adam olurdu ya da çoktan boşanmıştım
Siz barışmaya ikna ettikçe o daha uzun küsecek.Gitmeyin , hatta haber vermeden varsa bir yakınınız omda kalın biraz.Azıcık diş göster ,çekilmez çile .Eşimle 3 yıllık evliyiz neredeyse ve evlendik evleneli bi 30-40 kere günlerce küsmüşlüğü vardır.Tartisiyoruz ve 3-4 gün konuşmuyoruz sonrasında kaldığımız yerden devam ediyoruz.Artik eşim yeni yeni kusmelerin süresini uzatıyor geçenlerde 7 gün küs sürdü.Ben zorla barışmaya ikna ettim.Şimdi de basit bir sebeple küstü 6 gündür konuşmuyoruz.Birkac kez laf attım ağız ucuyla cevap veriyor.Panikatagim kaygı bozukluğum var bunu kafama çok takıyorum nereye kadar böyle gidecek barışacak gibi durmuyoruz diye çok üzülüyorum.Sonra eninde sonunda barisiyoruz diyorum çok kafam karışık nasıl önlerim bu huyunu düzelir mi ?nisanliyken hiç belli etmedi
Küsme huyu çok beter bir huy benim kaynımda da varmış eltim söyledi geçenlerde kayınbabam da küser nefret ediyorum küsen erkekten bu arada. Dediğim gibi benim kocam da çok kusmustur ama şu anda yani birkaç senedir hiç anlamıyorum bile küstüğünü kendine başka meşgaleler bul çünkü sen onun üstüne düştükçe ondan başka işin olmadığını belli ettikçe bunu kullanıyorçünkü sen onun üstüne düştükçe ondan başka işin olmadığını belli ettikçe bunu kullanıyorBenim kayinpederimin de küsme huyu var öyle.Normalde umursamıyordum ama bu gittikçe uzayınca rahatsız ediyor beni.İyi zamanımızda konuscam
Eşimle 3 yıllık evliyiz neredeyse ve evlendik evleneli bi 30-40 kere günlerce küsmüşlüğü vardır.Tartisiyoruz ve 3-4 gün konuşmuyoruz sonrasında kaldığımız yerden devam ediyoruz.Artik eşim yeni yeni kusmelerin süresini uzatıyor geçenlerde 7 gün küs sürdü.Ben zorla barışmaya ikna ettim.Şimdi de basit bir sebeple küstü 6 gündür konuşmuyoruz.Birkac kez laf attım ağız ucuyla cevap veriyor.Panikatagim kaygı bozukluğum var bunu kafama çok takıyorum nereye kadar böyle gidecek barışacak gibi durmuyoruz diye çok üzülüyorum.Sonra eninde sonunda barisiyoruz diyorum çok kafam karışık nasıl önlerim bu huyunu düzelir mi ?nisanliyken hiç belli etmedi
6 yıllık evliyiz 3.5 yasında oglumuz var benim eşiminde küsme huyu vardır tartıştıgımız zaman ben uyarıyorum hep tartışmayı uzatmayalım çünkü ben cok laf dalaşına giremiyorum sus ya da git dememe ragmen oda sürekli laf dalaşına giriyor en son kavga ya benim suratına bişey fırlatmam ile sona eriyor ve eşim evi terkediyor küsüyor trip atıyor hiç umursamıyorum sıfır umrumda bi gun kapıyı kilitledim eve giremesin diye kapıları tırmaladı beni aradı arabada uyumuşEşimle 3 yıllık evliyiz neredeyse ve evlendik evleneli bi 30-40 kere günlerce küsmüşlüğü vardır.Tartisiyoruz ve 3-4 gün konuşmuyoruz sonrasında kaldığımız yerden devam ediyoruz.Artik eşim yeni yeni kusmelerin süresini uzatıyor geçenlerde 7 gün küs sürdü.Ben zorla barışmaya ikna ettim.Şimdi de basit bir sebeple küstü 6 gündür konuşmuyoruz.Birkac kez laf attım ağız ucuyla cevap veriyor.Panikatagim kaygı bozukluğum var bunu kafama çok takıyorum nereye kadar böyle gidecek barışacak gibi durmuyoruz diye çok üzülüyorum.Sonra eninde sonunda barisiyoruz diyorum çok kafam karışık nasıl önlerim bu huyunu düzelir mi ?nisanliyken hiç belli etmedi