• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin sürekli küsmesi

Teşekkür

Sağol teşekkür ederim şimdilik çekiyorum ama ileride nasıl olur bilmiyorum.Bu aralar çok tartışıyoruz ben de sürekli ağlıyorum bu huyumdan sıkılmış herhalde.Boyle trip atmayan aglayip duygusal olmayan kadın var mi
Bence yok ama kendini eğitebilirsin o konuda.ben şimsi tribin t sini bilmem.çok zor birşey değil.

Çok büyük bir mesele olmadıkça 8-10 gün küs kalmak bana cezalandırma gibi geliyor.6 gündür kusuz dün canıma tak etti kadar aldım uzulmiycem bunu kendime zaman ayirmak olarak düşünüp daha fazla sosyallesiyorum şuan
Bu durumun altında merhametsizlik de var aslında.o 8,10 gün içinde işe gidiyorsun, ev hayatın, aile hayatın bir sürü şey.tüm bunları yaparken mutsuz, huzursun olman umrunda değil, hatta buna isteyerek neden oluyor.sevdiğin birini morali bozuk görsen ikinci gün o hâlde görmemek için elinden geleni yapıyorsun.yani ben mi çok ince düşünüyorum bilmem ki ama yeterince sevgi olduğunu düşünmüyorum bu tarz birlikteliklerde.okuduğum kadarıyla karakterin çok zayıf bu arada.biraz sağlam durman gerekiyor.belli ki sağlam durmayan birini istismar etmeyecek kadar olgun biri değil kocan.

Son düzenleme:
Her kavgada boşansınlar mi ya o nasil mantık 😃

Hayır adamın huyu bu. Buraya konu açınca düzelmiyor yani. Barıştık yazmış ya sanki çözülmüş gibi. İki gün sonra yine aynısı olacak. Bosuna bizide yoruyolar anlamında diyorum. Konudan bagımsız oldugunu söylemiştim zaten. Kocalarını boşucak dereceye gelmiş gibi dert yanıyolar sonra barıştık, ondan bahsetmistim. Yoksa banane 🤣

Hayır adamın huyu bu. Buraya konu açınca düzelmiyor yani. Barıştık yazmış ya sanki çözülmüş gibi. İki gün sonra yine aynısı olacak. Bosuna bizide yoruyolar anlamında diyorum. Konudan bagımsız oldugunu söylemiştim zaten. Kocalarını boşucak dereceye gelmiş gibi dert yanıyolar sonra barıştık, ondan bahsetmistim. Yoksa banane 🤣
Barıştık teşekkürler mesajı gerçekten komik olmuş

Birazdan konu silme ve üyelik iptali de gelir

Eşimle 3 yıllık evliyiz neredeyse ve evlendik evleneli bi 30-40 kere günlerce küsmüşlüğü vardır.Tartisiyoruz ve 3-4 gün konuşmuyoruz sonrasında kaldığımız yerden devam ediyoruz.Artik eşim yeni yeni kusmelerin süresini uzatıyor geçenlerde 7 gün küs sürdü.Ben zorla barışmaya ikna ettim.Şimdi de basit bir sebeple küstü 6 gündür konuşmuyoruz.Birkac kez laf attım ağız ucuyla cevap veriyor.Panikatagim kaygı bozukluğum var bunu kafama çok takıyorum nereye kadar böyle gidecek barışacak gibi durmuyoruz diye çok üzülüyorum.Sonra eninde sonunda barisiyoruz diyorum çok kafam karışık nasıl önlerim bu huyunu düzelir mi ?nisanliyken hiç belli etmedi
Küsen erkek çok zor erkeğin kümesi de aşırı gıcık bir durum benim eşimde de var aşırı değil ama ben konuşur içimden geçen herşeyi söylerim oda söyler ama aynı zamanda küser umursamam ama kendi düzelir ha gıcık oluyorum tabi orası ayrı erkek dediğinde küser mi yaa nedir bu

Adam habersiz evden gidiyor, konu sahibi barıştık tşk yazıyor. Ya tamam şimdi baristin da bu adam aynı şeyi yine yapacak ne dedi de baristin mesela, o kadar yorum yazıyor insanlar ama konunun devamı gelmiyor meh

Eşimle 3 yıllık evliyiz neredeyse ve evlendik evleneli bi 30-40 kere günlerce küsmüşlüğü vardır.Tartisiyoruz ve 3-4 gün konuşmuyoruz sonrasında kaldığımız yerden devam ediyoruz.Artik eşim yeni yeni kusmelerin süresini uzatıyor geçenlerde 7 gün küs sürdü.Ben zorla barışmaya ikna ettim.Şimdi de basit bir sebeple küstü 6 gündür konuşmuyoruz.Birkac kez laf attım ağız ucuyla cevap veriyor.Panikatagim kaygı bozukluğum var bunu kafama çok takıyorum nereye kadar böyle gidecek barışacak gibi durmuyoruz diye çok üzülüyorum.Sonra eninde sonunda barisiyoruz diyorum çok kafam karışık nasıl önlerim bu huyunu düzelir mi ?nisanliyken hiç belli etmedi
Ayy birde bayil istersen Feriha lik bir erkek daha.
Salin gitsin, anasinin evinde küsmeye devam etsin. Cocuk gibi bu ne ya

Adam habersiz evden gidiyor, konu sahibi barıştık tşk yazıyor. Ya tamam şimdi baristin da bu adam aynı şeyi yine yapacak ne dedi de baristin mesela, o kadar yorum yazıyor insanlar ama konunun devamı gelmiyor meh
Konu sahibi adım atmıştır, bi daha yapma demiştir adamda tamam demiştir sevişmişlerdir, diğer küsmeye kadar iyilerdir 🤣🤣🤣🤣

Çok büyük bir mesele olmadıkça 8-10 gün küs kalmak bana cezalandırma gibi geliyor.
öyle zaten. sizi çocuk gibi terbiye etmeye çalışıyor. çünkü siz onun gözünde yetişkin bir insan gibi konuşarak anlaşabileceği biri değilsiniz. onun için sanki sizin anne babanız gibi sizi kendinden mahrum bırakıyor. dayaktan farksız.

bulabilirsem benzer bir konuda bir üyenin cevabı vardı onu ekleyeceğim
Öncelikle Allah sabır versin diyorum evliliğimizin ilk yıllarında eşimde aynı böyleydi. Hiçbir şey yapmadan daha bir tartışma bile yokken yemekten bir bakıştan bir sözden kendine bir kulp bulur küserdi. Ama küsmeler öyle 3 gün 5 gün 2 hafta değil. Küstü mü 1,5 2 ay küserdi. Aynı evin içinde salak gibi sürekli gönlünü almaya çalışırdım. Sonra bir gün annesiyle konuştum. Dedim bu küsüp duruyo ne olacak? Babası da böyleydi ondan görmüştür dedi kaynanam. Sonra eşime gittim baban da böyle konuşmayı bilmez küser dururmuş annene dünyayı dar edermiş aynı ona benziyosun demek sende dedim. Eşim de babasını hiç sevmez o söz çok ağırına gitti. Sonra her küstüğünde onunla dalga geçtim prenses dedim konuşmayı da bilmiyor aynı babası dedim. Böylelikle 3 güne düşürdük yavaş yavaş. Artık ayda yılda birkaç saat küsüyo dönerse dönüyo dönmezse de hiç sallamıyorum.
Bu durum çok hasta edebiliyor ve çok tehlikeli ben bu yüzden sinir krizi bile geçirdim defalarca kez. Adamın aniden haftalarca duvar örmesi kalbime dokunuyordu artık. O yüzden çok da şaapmamak lazım. Burcu Koç benimkinin onun özelliklerinin de hepsini taşıyor biraz ona göre de davrandım böyle böyle düzeldi şükür. Darısı başına inşallah düzelir orta yol bulunur üstüne düştükçe inat eden bir tipse hiç sallama💖 küsen adamlardan Rabbim herkesi korusun düşmanımın başına vermesin 🥹

Küsen erkek de ne bileyim yaa.Benim dayım eşiyle birlikte umreye gidecekti umreden yaklasık 2 hafta önce bir kavga ediyorlar dayım esine küsüyor küstüler diye birlikte umreye bile gitmedi esi gitti yaklaşık 3 yıldır hala küsler daha üstü gelmedi ya bütün akrabalar aracı olduk boşanmıyor ama barışmıyorlar da ayri odada kalıyorlarmıs evlerinde öyle bir inat onlarinki.Ben de bir kere 2 ay kadar küs kalmıstım baska da olmadı o kadar uzun küslükler iliskiyi yipratır zaten.

Merhaba küsmek bu kadar tekrar edilince malesef yetişkinlikten çıkmak demektir her defasında hiçbiri olmamış gibi devam etmeyin

Gerçekten berbat bir huy ve çok kadınsı birşey. Küsen erkeğin testesteron seviyesinde bir sorun vardır

Küsen erkek de ne bileyim yaa.Benim dayım eşiyle birlikte umreye gidecekti umreden yaklasık 2 hafta önce bir kavga ediyorlar dayım esine küsüyor küstüler diye birlikte umreye bile gitmedi esi gitti yaklaşık 3 yıldır hala küsler daha üstü gelmedi ya bütün akrabalar aracı olduk boşanmıyor ama barışmıyorlar da ayri odada kalıyorlarmıs evlerinde öyle bir inat onlarinki.Ben de bir kere 2 ay kadar küs kalmıstım baska da olmadı o kadar uzun küslükler iliskiyi yipratır zaten.
Ölümlü dünyada bu kadar uzun küslük ne bileyim

Dayınla yengen ev arkadaşı olmuş artık ortada evlilik falan yok.

Eşiniz maalesef size değer vermiyor çünkü bizim de kalbimiz kırılıyor biz de alınıyoruz ama o kadar uzun gün küsmek nedir. Araya mesafe koydukça ara bozulur bir kere bunu akıl etmesi lazım. Cidden onur zedeleyici bir söz işitir ya da büyük bir olay olur o zaman günlerce küs kalabilir ama yani onun haricinde birkaç gün küs kalmak nedir. "Bu küsmelerin hiç hoşuma gitmiyor sen de durumu farkeder bırakırsın diye düşünmüştüm ama belli ki ben sesimi çıkarmadıkça küsme davranışın her geçen gün daha da uzayacak" deyip ya evi terkedin bir süre dönmeyin ya da siz de onun gibi günlerce konuşmayın. Baktınız işine geldi o da hiç konuşmuyor işte o zaman değer vermediğini anlarsınız ama bir ihtimal "evet yaptığım davranış iticiymiş artık yapmayayım" diye belki kafasına dank eder. Ama ciddi bir tavır koymanız diğer türlü daha çok küser yani.
Bu aralar çok tartışıyoruz ben de sürekli ağlıyorum bu huyumdan sıkılmış herhalde.Boyle trip atmayan aglayip duygusal olmayan kadın var mi
Kim bilir ne söylüyor ne yapıyor da ağlıyorsunuz yani durduk yere ağlayacak haliniz yok. Dediklerini sineye mi çekin ne bekliyor böyle bir şey olamaz yani. Ciddi bir tavır alın, baktınız bu davranışına devam ederse o zaman size değer vermediğini anlarsınız.

ayy son zamanlarda neoluyo bu adamlara ya, küsme trip atma falan, hiç çekilmez valla, allah yardımcınız olsun.mebiçim adamlar ya küsme karısından 1 hafta uzak durmalar falan çocukmuyuz yaa a

Back
X