• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin sürekli küsmesi

Eşiniz maalesef size değer vermiyor çünkü bizim de kalbimiz kırılıyor biz de alınıyoruz ama o kadar uzun gün küsmek nedir. Araya mesafe koydukça ara bozulur bir kere bunu akıl etmesi lazım. Cidden onur zedeleyici bir söz işitir ya da büyük bir olay olur o zaman günlerce küs kalabilir ama yani onun haricinde birkaç gün küs kalmak nedir. "Bu küsmelerin hiç hoşuma gitmiyor sen de durumu farkeder bırakırsın diye düşünmüştüm ama belli ki ben sesimi çıkarmadıkça küsme davranışın her geçen gün daha da uzayacak" deyip ya evi terkedin bir süre dönmeyin ya da siz de onun gibi günlerce konuşmayın. Baktınız işine geldi o da hiç konuşmuyor işte o zaman değer vermediğini anlarsınız ama bir ihtimal "evet yaptığım davranış iticiymiş artık yapmayayım" diye belki kafasına dank eder. Ama ciddi bir tavır koymanız diğer türlü daha çok küser yani.

Kim bilir ne söylüyor ne yapıyor da ağlıyorsunuz yani durduk yere ağlayacak haliniz yok. Dediklerini sineye mi çekin ne bekliyor böyle bir şey olamaz yani. Ciddi bir tavır alın, baktınız bu davranışına devam ederse o zaman size değer vermediğini anlarsınız.
Haklısınız sınırlarımi koyucam artık

ayy son zamanlarda neoluyo bu adamlara ya, küsme trip atma falan, hiç çekilmez valla, allah yardımcınız olsun.mebiçim adamlar ya küsme karısından 1 hafta uzak durmalar falan çocukmuyuz yaa a
Kaynanama soyledim bu böyle olmaz diye oğlunla konuş diye Babası daha 2 haftalık evliyken karısına 10 gün küs kalmış.Kadın da beni anneme bırak demiş. O da hayır bırakamam diye barismis ama sonuç yine küsmeye devam ediyor diyor.Ben baştan çocuk olmadan bu meseleyi halletmem lazım yoksa kendime yazık artık

Ölümlü dünyada bu kadar uzun küslük ne bileyim
Aynen öyle su an ben de esime küstüm ama muhtemelen sabaha barismis olacagız siddet aldatma falan olmadigi sürece küslük cok sacma sinirin gecince biter gider konusmamak nedir aylarca

Kaynanama soyledim bu böyle olmaz diye oğlunla konuş diye Babası daha 2 haftalık evliyken karısına 10 gün küs kalmış.Kadın da beni anneme bırak demiş. O da hayır bırakamam diye barismis ama sonuç yine küsmeye devam ediyor diyor.Ben baştan çocuk olmadan bu meseleyi halletmem lazım yoksa kendime yazık artık
kv ne de çözmezseniz böyle yürümez, ben sen değilim de, inş halledersin ne diyim

Aynen öyle su an ben de esime küstüm ama muhtemelen sabaha barismis olacagız siddet aldatma falan olmadigi sürece küslük cok sacma sinirin gecince biter gider konusmamak nedir aylarca
azcık naz edersin trip atarsın biryerde buluşursun 6 günmüş on günmüş çıldırtıcı valla

Back
X