- 4 Nisan 2020
- 11
- 12
- 3
- 27
- Konu Sahibi Beyzasarac
-
kimse kimseyi sevmek zorunda değil, madem sevmiyorsunuz muhatap olmayın merhaba merhaba deyin yeter.gidip de eşinize mesajlarla falan kardeşini çekiştirmeniz de çirkin.konusu açılır söylersiniz böyle böyle canım biz pek ısınamadık birbirimize vs dersin yeterli olur.eşine ailesini böyle her şeyde kötüleme erkekler buna gelmez en sonunda seni kötü çıkartır anasını kardeşini savunur.kv'de kendi kızını savunacak tabi sen elin kızısın onun için.İyi günler herkese çok şükür güzel giden bir evliliğim var 1 senedir evliyiz fakat görümcemin bazi huylarini beğenmiyorum bana sürekli sen benim kafadan değilsin diyor bir gün bunu eşime mesaj olarak yazmıştım rahatsiz olduğumu. Hoşuma gitmiyor huyları dedim bana dediği şeyleri anlattim o da bana idare et bende sevmiyorum onun huylarını ama yapicak bir sey yok demişti.Görümcem bir gün eşimden gizli telefonunu alıp mesajlarimizi okumuş sonra gidip kayinvalideme anlatmış artık ne anlatti bilmiyorum şimdi ikisi de benimle konuşmuyor.Kayinvalidemde o kim oluyor benim kızımı beğenmiyor konuşuyor onun hakkinda bundan sonra benimle de görüşmesin demiş eşime. Ne yapıcağımi şaşirdim kötü bir niyetim yoktu sadece eşimle aramizda olan bir muhabbet hiç bir sekilde kimseye kötü bir davranışımda olmadi sizlere sormak istedim lütfen bir yardımcı olun bana
Haklısınız eşime deme konusunda hata yaptim ama sadece muhabbet etmiştik aramızda olan bir mevzuydu.kayınvalideme kızmam da görümcemle böyle oldu diye onun benimle konuşmaması nasil olsa bu onunla benim aramda büyük olarak ara bulmaya çalışması lazimken daha çok aramızı bozuyor. Dediklerinize uymaya çalışıcam sağolunkimse kimseyi sevmek zorunda değil, madem sevmiyorsunuz muhatap olmayın merhaba merhaba deyin yeter.gidip de eşinize mesajlarla falan kardeşini çekiştirmeniz de çirkin.konusu açılır söylersiniz böyle böyle canım biz pek ısınamadık birbirimize vs dersin yeterli olur.eşine ailesini böyle her şeyde kötüleme erkekler buna gelmez en sonunda seni kötü çıkartır anasını kardeşini savunur.kv'de kendi kızını savunacak tabi sen elin kızısın onun için.
kardeşin de abisinin telefonunu kurcalaması çok ayrı terbiyesizlik, ortalıkta bırakmayın onun yanında ya da şifreleyin.
tarafsız bi büyük olsa neyse ama aynısını kendiniz için düşünün.kendi anneniz eğer gelinin sizin arkanızdan böyle böyle konuştuğunu ama yüz yüze bir şey söylemediğini duysa o geline iki çift lafı olmaz mı? ya da sizin çocuğunuz olsa.Haklısınız eşime deme konusunda hata yaptim ama sadece muhabbet etmiştik aramızda olan bir mevzuydu.kayınvalideme kızmam da görümcemle böyle oldu diye onun benimle konuşmaması nasil olsa bu onunla benim aramda büyük olarak ara bulmaya çalışması lazimken daha çok aramızı bozuyor. Dediklerinize uymaya çalışıcam sağolun
Evet seni dolduruyor diyormuş şimdiden ama alakası yok.Eşim ben daha bir şey demeden kardeşim böyle böyle kötü diye hep konuşuyordu bana onunla çok muhatap olmani istemiyorum diyordu ama suçlu ben oldum dediğiniz gibitarafsız bi büyük olsa neyse ama aynısını kendiniz için düşünün.kendi anneniz eğer gelinin sizin arkanızdan böyle böyle konuştuğunu ama yüz yüze bir şey söylemediğini duysa o geline iki çift lafı olmaz mı? ya da sizin çocuğunuz olsa.
mesafe candır.her zaman onun kv olduğunun kendi anneniz gibi olamıycağının bilincinde olmak lazım nolur nolmaz.kv'ler oğullarını alıp çalmış gibi düşünüyorlar içten içe gelinler hakkında
Vardı zaten yüzlerine bakmaya utanıyorum bundan dolayıEşinizle aranızda daha mahrem muhabbetler de olabilirdi ne hakla telefondan mesajını okuyor
Bir kaç kişiye anlatınca git özür dile dedi görümcenden ama dilemedim dilemem de gerekmiyor bence onun yaptığı benden daha ayıp dediğiniz gibi kendi ayıbına baksıntlf karistirmis bide eslerin yaziismalarina kadar girmis len belki yattim onu yazdim sevistim onu yazdim okadara bakilirmi hayret oturssun kendi ayiplarina baksinlar
yani esler kendi arasinda hersey kinusuyo 。 boyle bazen karikatur falan yolluyorum mesela esprisi olan yani bunu gorumceyi birak kendi kardesim gorsun istemezdim bunda siz niye ozur dileyeceksiniz。Bir kaç kişiye anlatınca git özür dile dedi görümcenden ama dilemedim dilemem de gerekmiyor bence onun yaptığı benden daha ayıp dediğiniz gibi kendi ayıbına baksın
Bundan dolayı değil eşimle onun hakkında konuştuk diye özür dilemen gerekiyor dediler bende eşimle aramda her şeyi konuşabilirim okumasaymış bizden gizli dedim.yani esler kendi arasinda hersey kinusuyo 。 boyle bazen karikatur falan yolluyorum mesela esprisi olan yani bunu gorumceyi birak kendi kardesim gorsun istemezdim bunda siz niye ozur dileyeceksiniz。
Boşver ne derlerse desinler muhatap olma onlarla dedi annemde sonradan düzelir insallah dedi zaten kendi söyledi bana kardeşim sana bi sey derse bana söyle diye ondan kocam tarafindan rahatımkocanın yorumu ne müdahele etmedimi
Aynı yerde oturunca zor oluyor ama denicem sağolunozaman hiççççç sallamaaaa
İyi günler herkese çok şükür güzel giden bir evliliğim var 1 senedir evliyiz fakat görümcemin bazi huylarini beğenmiyorum bana sürekli sen benim kafadan değilsin diyor bir gün bunu eşime mesaj olarak yazmıştım rahatsiz olduğumu. Hoşuma gitmiyor huyları dedim bana dediği şeyleri anlattim o da bana idare et bende sevmiyorum onun huylarını ama yapicak bir sey yok demişti.Görümcem bir gün eşimden gizli telefonunu alıp mesajlarimizi okumuş sonra gidip kayinvalideme anlatmış artık ne anlatti bilmiyorum şimdi ikisi de benimle konuşmuyor.Kayinvalidemde o kim oluyor benim kızımı beğenmiyor konuşuyor onun hakkinda bundan sonra benimle de görüşmesin demiş eşime. Ne yapıcağımi şaşirdim kötü bir niyetim yoktu sadece eşimle aramizda olan bir muhabbet hiç bir sekilde kimseye kötü bir davranışımda olmadi sizlere sormak istedim lütfen bir yardımcı olun bana
Arkamdan abimi dolduruyor diye konuşuyolarmiş ama aynen öyle yapıcam takmicam:)Madem gorusmek istemiyor gorusmeyin bosverin esinizle iyi olun yeter ugrasmaya bile degmez arkalarina dustukce kendilerini bisey zannetmesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?