Eşimin tarafıyla aram bozuldu

Eşiniz hesap sormamoş öi sen benim karımla olan özelimi nasil okursun
Bana tam anlatmadi ne dediğini bilmiyorum ama bağırmış çağırmış görümceme o da ağlamaya başlayınca kayınvalidem de oğluna sen benim kızıma bir şey diyemezsin sen git karınla bizi çekiştir demiş yollamış evden. kendisininde kardeşiyle konuşacağını zannetmiyorum artik ayip etti diyor

İyi günler herkese çok şükür güzel giden bir evliliğim var 1 senedir evliyiz fakat görümcemin bazi huylarini beğenmiyorum bana sürekli sen benim kafadan değilsin diyor bir gün bunu eşime mesaj olarak yazmıştım rahatsiz olduğumu. Hoşuma gitmiyor huyları dedim bana dediği şeyleri anlattim o da bana idare et bende sevmiyorum onun huylarını ama yapicak bir sey yok demişti.Görümcem bir gün eşimden gizli telefonunu alıp mesajlarimizi okumuş sonra gidip kayinvalideme anlatmış artık ne anlatti bilmiyorum şimdi ikisi de benimle konuşmuyor.Kayinvalidemde o kim oluyor benim kızımı beğenmiyor konuşuyor onun hakkinda bundan sonra benimle de görüşmesin demiş eşime. Ne yapıcağımi şaşirdim kötü bir niyetim yoktu sadece eşimle aramizda olan bir muhabbet hiç bir sekilde kimseye kötü bir davranışımda olmadi sizlere sormak istedim lütfen bir yardımcı olun bana
Telefonumu ne hakla karıştırırsın diye saçını başını yolamadın mı görümcenin...

İki taraftan bakıyorum. .
Gorumcenizin sürekli size benim kafadan değilsin demesi doğru değil.
Bunu eşinize çok fazla kızarak değil de konuşma arasında söylemeniz doğal buldum ben çünkü bir şey bir insana sürekli söylenirse can sıkar. Niyetiniz onlwrin arasını açmak değilse kendi üzüldüğünüzu belli etmek için soylediyseniz bence ters bir durum yok sadece sürekli söyleyince erkekler bunaliyor benim eşim asla ablasının annesinin beni üzen laflarını kabul etmez mesela o niyetle söylemişlerdir sen buyutuyosun kafanda kuruyorsun der ben daha çok üzülürüm ağlarım olan yine bana olur soyledigimle kalırım .
Sizin eşiniz arkanizdaymis hiçbir şey sizi bunaltmasin takmamaya çalışın inanın sizi anlamayan eşiniz olsa işiniz çok zor olurdu .

Gorumceye tekrar gelecek olursak , evli bir çiftin konuşmaları nasıl okunur ya? Nasıl aklım almıyor belki özel bı gece geçirdiniz ertesi gün onun üstüne konuştunuz belki olunmaması gereken seyler yazdınız ne cesaretle okuyor Allah aşkına? Sizin özür dilemeniz gerektiği kadar onun dilemesi gerekiyor . Ben olsam daha o yengemin suratına bakamam . Yüzlü yüzlü dolduruşa getiriyor demesin . Mahrem konuşmanizdan da siz utanmayın arlı arlı bakın suratlarına o utansın sizin özel alanınıza girdiği için .

İyi günler herkese çok şükür güzel giden bir evliliğim var 1 senedir evliyiz fakat görümcemin bazi huylarini beğenmiyorum bana sürekli sen benim kafadan değilsin diyor bir gün bunu eşime mesaj olarak yazmıştım rahatsiz olduğumu. Hoşuma gitmiyor huyları dedim bana dediği şeyleri anlattim o da bana idare et bende sevmiyorum onun huylarını ama yapicak bir sey yok demişti.Görümcem bir gün eşimden gizli telefonunu alıp mesajlarimizi okumuş sonra gidip kayinvalideme anlatmış artık ne anlatti bilmiyorum şimdi ikisi de benimle konuşmuyor.Kayinvalidemde o kim oluyor benim kızımı beğenmiyor konuşuyor onun hakkinda bundan sonra benimle de görüşmesin demiş eşime. Ne yapıcağımi şaşirdim kötü bir niyetim yoktu sadece eşimle aramizda olan bir muhabbet hiç bir sekilde kimseye kötü bir davranışımda olmadi sizlere sormak istedim lütfen bir yardımcı olun bana
Kurtulmussun ne güzel işte barissanizda eskisi gibi davranamayacaklar size

Haklısınız eşime deme konusunda hata yaptim ama sadece muhabbet etmiştik aramızda olan bir mevzuydu.kayınvalideme kızmam da görümcemle böyle oldu diye onun benimle konuşmaması nasil olsa bu onunla benim aramda büyük olarak ara bulmaya çalışması lazimken daha çok aramızı bozuyor. Dediklerinize uymaya çalışıcam sağolun
Neden hata yapmıs olasiniz ki kesinlikle hata degil ne var bunda eşinle kocanla konusuyorsun dertlesemicek misin.. asıl ayibi hatayi yanlisi gorumcen yapmis ne yani sanki onlar kendi aralarinda hicmi konusmuyolar senin hakkinda.. nasil telefonu alipta mesajlari ozelinize kadar girip okuya bilir! Bu resmen haneye tecvuz boyle birsey olamaz... esiniz dememismi sen nasil benim karimla mesajlarima bakiyosun. Bence en dikkat edilmesi gereken konu bu ve nedense atlanmis.. belki kocanla ozel konusmalarin var cinsellikten bahsediyosunuz belki olamazmi.. benim esim bana yazar mesaj olarak gunduz isteyken telefonda insanlar duymasin diye mesaj atar. Evliyiz sonucta.ebli ciftlerin cinsellikten konusmasi cok normal bu tur mesajlar olabilirdi telinde nasil bakiyo ya çildircam simdi sanki bana yapildi oyle hissediyorum. Ara birdaha benim kapima dahi gelmeyin sen hangi hakla ozelimize bakarsin terbiyesiz asil ben sizinle muhattap olmuyorum sizde olmayin bu saatten sonra bi zahmet yuzunuz yok artik malum de. Soylediklerimde gayette hakliyim yais oldugun hareketten de net anlasildi artik de kapat ay sinir oldum ya..

1-) Eşinizle ne kadar mükemmel bir ilişkiniz olsa da beraber büyüdüğü acı tatlı bir çok olayı yaşadığı babaocağı hakkında olumsuz eleştiri duymak istemez, seyrek görüşebilirsiniz anlaşamıyorsanız ya da sorunları direkt kendilerine söyleyebilirsiniz ama kendi minik çekirdek ailenizin huzuru kaçsın istemiyorsanız eşinizin ailesine yönelik olumsuz eleştrileri apaçık dile getirmeyin. ( TECRÜBE İLE SABİTTİR. )

2-) Hadi diyelim eleştirdiniz bunu kayıt altına alınacak şekilde yapmayın, Allah korusun boşanma davasında manevi tazminat olarak size karşı kullanılabilen şeylerdir bunlar.

3-) Bana kalırsa fazla samimiyet illa ki bir yerden patlak verir, mesafeli durmak en iyisidir. Kayınvalideler ne kadar haklı olursanız olun kendi kızına laf söyletmez, sonuçta o onun biricik kızı. Benim annem de bana laf söyletmez mesela... Sizi ne kadar severse sevsin kendi kızı önceliklidir, hiç bir anne kendi yavrusuna karşı adaletli olamaz her halükarda kızını korur.

4-) Önerim eşinize bu ikimizin arada sırada konuştuğumuz ve yakındığımız konulardı, eşler arasında böyle konuşmalar sır olarak kalır keşke kardeşin ikimiz arasındaki mahrem konulara erişemeseydi, sonuçta biz daha özel daha mahrem bir konudan da bahsediyor olabilirdik deyip demagoji yapın ve kendisini çaktırmadan yanınıza çekin, konuyu uzatmadan kapatın.

İki taraftan bakıyorum. .
Gorumcenizin sürekli size benim kafadan değilsin demesi doğru değil.
Bunu eşinize çok fazla kızarak değil de konuşma arasında söylemeniz doğal buldum ben çünkü bir şey bir insana sürekli söylenirse can sıkar. Niyetiniz onlwrin arasını açmak değilse kendi üzüldüğünüzu belli etmek için soylediyseniz bence ters bir durum yok sadece sürekli söyleyince erkekler bunaliyor benim eşim asla ablasının annesinin beni üzen laflarını kabul etmez mesela o niyetle söylemişlerdir sen buyutuyosun kafanda kuruyorsun der ben daha çok üzülürüm ağlarım olan yine bana olur soyledigimle kalırım .
Sizin eşiniz arkanizdaymis hiçbir şey sizi bunaltmasin takmamaya çalışın inanın sizi anlamayan eşiniz olsa işiniz çok zor olurdu .

Gorumceye tekrar gelecek olursak , evli bir çiftin konuşmaları nasıl okunur ya? Nasıl aklım almıyor belki özel bı gece geçirdiniz ertesi gün onun üstüne konuştunuz belki olunmaması gereken seyler yazdınız ne cesaretle okuyor Allah aşkına? Sizin özür dilemeniz gerektiği kadar onun dilemesi gerekiyor . Ben olsam daha o yengemin suratına bakamam . Yüzlü yüzlü dolduruşa getiriyor demesin . Mahrem konuşmanizdan da siz utanmayın arlı arlı bakın suratlarına o utansın sizin özel alanınıza girdiği için .

Ben olsam, sen de benim kafadan değilsin iyi ki de farklı kafalardayız deyip kendisini sustururdum. Biz de anlaşamıyorduk görümcelerle, anlaşamamak derken bariz bir laf söyleme münakaşa olmadı ama ben enbaşından yaşlarımız da yakın olduğundan yakın arkadaş olmak istedim, olmadı. En sonunda eşim, boşver onları mazur gör, birinin şöyle sorunları var biirinin böyle, ben hiç takmıyorum sen de takma dedi. Ben de takmıyorum ama kendime de laf söyletmem...

Annen seni kadir gecesinde doğurmuş çok şanslısın keyfini çıkar 😁

Eşiniz uzak yerde mi acaba yüz yüze konuşmak varken neden mesaj yazma gereksinimi duydunuz. Eşiniz neden o mesaji tutma gereği hissetti ve görümce kişisi nasil evli kardeşinin telefonunu kurcaladi. Şimdilik merak ettikler bu kadar kafam da deli sorular

Ben ailemle anlasamam huylarınıda hic sevmem ama biri gelip ailemden biri hakkinda huylarını beğenmiyorum dese hoşuma gitmez. Çünkü herhangi bir tartismada bunu koz olarak kullanır insanlar. Siz burada haksizsiniz görümce de sinsi gelip sizinle konusmak varken annesine yetistirmis. Esinizde cocuk mu ki telefonunu kurcalattiriyor. Burada tej haklı olan kv o da kizini savunduğu için benin annem yapmazdı bu davranışı. Kv sizinle küsmek yerine sürekli esinizi doldurup her firsatta bunu yüzünüze vurabilirdi bunun yerine küsmeyi tercih etmiş bence daha iyim

Bazıları hiç küsmüyor
Napsan gitmiyor
Napsan kurtulamıyorsun
Sen.birsey yapmadan kurtulmussun
Verilmis sadakan varmis

Back
X