Eşimin tatil anlayışı kayınvalide evinde oturmaktan ibaret.

zumra65555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2019
150
-52
98
39
Hersene eşimle kaynanamin yanına 900 km görmek için gidiyoruz.gittigimiz yer denizli orada kalacak yer hersey sorun oluyor.onun haricinde gitmişken gezelim diyorum 13 yıllık evlilik egeyi görmeden geliyoruz.yolda gitmemiz oraya varmamiz onun ailesini görmemiz gezmekmis zaten.daha fazlasını istemek bencillikmis.sizcede gezmemi bu olay .

Hersene eşimle kaynanamin yanına 900 km görmek için gidiyoruz.gittigimiz yer denizli orada kalacak yer hersey sorun oluyor.onun haricinde gitmişken gezelim diyorum 13 yıllık evlilik egeyi görmeden geliyoruz.yolda gitmemiz oraya varmamiz onun ailesini görmemiz gezmekmis zaten.daha fazlasını istemek bencillikmis.sizcede gezmemi bu olay .
Pamukkale Karahayit hiç gitmediniz mi ?
Kuzenim orada ama Ankara'ya yerlesecekler artık.
Oraya yakın Burdur Salda Gölü güzel.

Konu başlığı neden kaynana? Her sene gitmeniz normal neticede eşiniz ailesini görmek istiyor. Gitme amacınız da ailesini görmek ama yine de birkaç gün başka şehirde gezi planı yapabilir eşiniz izni bir hafta mı mesela 2 gün tatil yaparsınız 5 gün ailesinde geçirirsiniz
En uzak Ege olarak Denizli'ye İzmir vardır.Oda 3 4 saat sürüyor.Gunubirlik bile gidebilirler.

Her sene gitmeniz gayet normal o kisimda haksızsıniz senede 1 ailesini görsün yani cok degil..
Eşinizin ege ye kadar gidip gezdirmemesi konusunda eşiniz haksız...
Yolda gitmek gezme degil ailesini gormekte gezme degil ziyaret... 2 3 gunu sehir gezmesi olarak planlanabilir
Gitmemizde sorun yok kaynanalar sorun yok severim kendisini ama bu gezmemii

Baslik neden kaynana 🥴
Gicik eşim falan olmaliydi
Anneni de alalim soyle bi egeyi gezelim kadin bu yaşina kadar hic gezmemistir yazik falan de madem
Bu tarz kocayla romantik gezi olmaz zaten
En azindan kaynana bahaneli gezmis olursun 😬
Koyunları var bırakıp gidemiyor bide düğün var karnımın o yüzden gidiyoruz gitmemiz sorun değil kaynanamla hiç bir sorunum yok benim severim kendisini ama bu olaya gezmek diyor kendi başına plan yaptı geçen ailemi gidip göreyim gezip geleyim diye plan arasında deniz didim kuş adası var bana gelince gidip gelicezzz sorun burda

Her sene gitmeniz gayet normal o kisimda haksızsıniz senede 1 ailesini görsün yani cok degil..
Eşinizin ege ye kadar gidip gezdirmemesi konusunda eşiniz haksız...
Yolda gitmek gezme degil ailesini gormekte gezme degil ziyaret... 2 3 gunu sehir gezmesi olarak planlanabilir
Zaten gidemez demiyorum ailesi benimde sorunum yok kaynanamla gitmişken gezmek hakkım degilmi esim egeli ama egenin sadece kaynanamin koy kısmını biliyorum

Back
X