- 13 Temmuz 2019
- 150
- -52
- 98
- 39
- Konu Sahibi zumra65555
Çoluk çocuk zor oluyoo mus uzanmış para yok borç varrSormadınız mı neden birlikte gidince denize girmiyoruz diye. Şu durum herkesi sinir eder
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çoluk çocuk zor oluyoo mus uzanmış para yok borç varrSormadınız mı neden birlikte gidince denize girmiyoruz diye. Şu durum herkesi sinir eder
Yalniz git. Ben bazen yalniz gidiyorum. Yurtdisina cikiyorum hic karismiyor cok sukurHersene eşimle kaynanamin yanına 900 km görmek için gidiyoruz.gittigimiz yer denizli orada kalacak yer hersey sorun oluyor.onun haricinde gitmişken gezelim diyorum 13 yıllık evlilik egeyi görmeden geliyoruz.yolda gitmemiz oraya varmamiz onun ailesini görmemiz gezmekmis zaten.daha fazlasını istemek bencillikmis.sizcede gezmemi bu olay .
Kocasini dogurmus meselaÇünkü hiçbir şey yapmamışsa bile, kesin bir şeyler yapmıştır.![]()
Kendi hiç bir zaman hadi gezelim demez benim zorumla paramla okursa olur oda bak ne güzel gezdirdim yaranamadım der ya kendi ağzımla diyim neremle yiyim oluyorr bide haklı üste çıkıyor görünüşte evet gaz alfim yemek benden bide 10 kere söyledim götürür Allah razı olsun
Eee o çocukları yaparken para çok muydu? Ayrıca çocuklarla zor olacağını biliyordu neden yaptı? Bu erkekler beyinsiz yaÇoluk çocuk zor oluyoo mus uzanmış para yok borç varr
Bu arada kaynanama gitmede sorun yok benim için okadar yol yorgunluk gezmeden moral bozuk gellHersene eşimle kaynanamin yanına 900 km görmek için gidiyoruz.gittigimiz yer denizli orada kalacak yer hersey sorun oluyor.onun haricinde gitmişken gezelim diyorum 13 yıllık evlilik egeyi görmeden geliyoruz.yolda gitmemiz oraya varmamiz onun ailesini görmemiz gezmekmis zaten.daha fazlasını istemek bencillikmis.sizcede gezmemi bu olay .
Gezmedim diye bosanayimmiOzaman neden hala evlisin?
ya herkes konu başlığına takılmış da konu sahibi neden kaynanama gidiyoruz dememiş kadın oraya gitmişken bari gezelim onu bile yapamıyorum demiş. Demekki yolculuk yaparak gittikleri tek yer kv ve onu betimlemiş hani oraya gidiyoruz ama ilerisi yok bu yeter oluyorHersene eşimle kaynanamin yanına 900 km görmek için gidiyoruz.gittigimiz yer denizli orada kalacak yer hersey sorun oluyor.onun haricinde gitmişken gezelim diyorum 13 yıllık evlilik egeyi görmeden geliyoruz.yolda gitmemiz oraya varmamiz onun ailesini görmemiz gezmekmis zaten.daha fazlasını istemek bencillikmis.sizcede gezmemi bu olay .
Allah akıl fikir versin gerçekten.Gezmedim diye bosanayimmi
Oha bencile bak! İstediginde gayet guzel plan yapabiliyormuș ve kendi yapinca bencillik olmuyormuş öyle mi?kendi başına plan yaptı geçen ailemi gidip göreyim gezip geleyim diye plan arasında deniz didim kuş adası var bana gelince gidip gelicezzz sorun burda
Eşiniz tek başına plan yapınca deniz kum plaj hayali kuruyor o zaman borçları hiiiç kafasına takmıyor size gelince mi borçlar aklına geliyor?Çoluk çocuk zor oluyoo mus uzanmış para yok borç varr
o zaman bu ömrünüzde görüp göreceğiniz tek yer yol güzergahı olur. Kendiniz de gezmeye cesaret etmiyorsunuz. Ne anladık bu iştenGezmedim diye bosanayimmi
Eşinin gezmesinden rahatsız oluyormuş adam.Eşiniz tek başına plan yapınca deniz kum plaj hayali kuruyor o zaman borçları hiiiç kafasına takmıyor size gelince mi borçlar aklına geliyor?
Kayınvalidenize gidince siz de eşinizi dahil etmeden çocuklarla plan yapın, Denizli içinde dahi olsa gezin mesela kaplıcaları var, Kleopatra havuzu diye bir yeri var, Güney şelalesi var, antik kent var, çarşılarını gezin, eşiniz gezmelerinize alışır başka bir seferde yakın illerdeki tatil beldelerine gidersiniz günübirlik bile gidip gelebileceğiniz yerler var Muğla Akyaka vb gibi.
Oh ne ala, kendi için plan yaparken rahatsız olmuyor eşe gelince borç var diyor gezmesinden rahatsız oluyor, başkaEşinin gezmesinden rahatsız oluyormuş adam.
Evet yol güzergahı gezme oluyor .bizim durumda turlara katılacagim böyle olmuyoo zaman bu ömrünüzde görüp göreceğiniz tek yer yol güzergahı olur. Kendiniz de gezmeye cesaret etmiyorsunuz. Ne anladık bu işten
Muğla yaparız dedim beni götürünce niye bu planlar yok Allah büyük araba bozuldu son dk gidemedi
13 yıl dile kolay neden bu evliliği ısrarla devam ettirdiniz ki , belli ki düzelmiyor ve düzelmeyecek...Hersene eşimle kaynanamin yanına 900 km görmek için gidiyoruz.gittigimiz yer denizli orada kalacak yer hersey sorun oluyor.onun haricinde gitmişken gezelim diyorum 13 yıllık evlilik egeyi görmeden geliyoruz.yolda gitmemiz oraya varmamiz onun ailesini görmemiz gezmekmis zaten.daha fazlasını istemek bencillikmis.sizcede gezmemi bu olay .